Pemenang Anugerah Blog Terbaik 2013 Blogrrr

Tahniah diucapkan kepada blog-blog yang telah dinobatkan sebagai yang terbaik daripada antara yang terbaik menerusi Blogrrr Awards 2013. Kejayaan dimiliki memang selayaknya kepunyaan blog-blog yang telah tercalon. Sekali lagi syabas diucapkan.

Pemenang Anugerah Blog Terbaik 2013 Blogrrr

Acara Blogrrr 2013 walaupuan ada tiris dalam beberapa segi seperti yang telah dinyatakan oleh beberapa blogger yang hadir, namun ia telah berjaya menghimpunkan ramai blogger hebat tanahair. Mungkin di tahun mendatang, acara ini akan lebih mantap dan akan menghimpunkan lebih ramai lagi blogger Malaysia.

Abang Ensem - Blogger Beri Sokongan Pada Denaihati - Best Personal Blog 2013


Usaha ini saya anggap sangat baik kerana menerusi satu event yang cukup besar dan di peringkat nasional, ia boleh memartabatkan blogger Malaysia, dan seterusnya menjadikan entiti blogger dalam masyarakat lebih dihormati dan disegani. Tidak lagi dianggap sebagai blogger yang hanya tahu mensensasikan cerita dan fakta atau menjadi penyebab isu biasa menjadi luarbiasa.

Malah, saya merasakan mungkin tidak lama lagi .... blogger akan dianggap sebagai kerjaya, dan menjadi salah satu bentuk pilihan dalam borang mana-mana butiran perjawatan di Malaysia. Blogger sebagai kerjaya, bukan lagi satu bahan ketawa sinis mereka yang pandang sebelah mata.

Wajah-Wajah Blogger Hebat Malaysia 2013 - Blogrrr Awards


Sekali lagi tahniah buat rakan-rakan blogger yang berjaya menjadikan blog mereka terbaik antara yang terbaik dalam Blogrrr Awards 2013.

Senarai Blog Terbaik Blogrrr Awards 2013


Kredit: JomPHP dan Denaihati

{ 15 comments.. read them below or add one }

Fizi Zaidi Fizi Zaidi December 16, 2013
dpt gak tgk muka2 pemenang..tahniah :)
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail December 16, 2013
mmg terbaiklah denaihati,, hebat,, :D
Abe Mirul Abe Mirul December 16, 2013
Bila la nak masuk dalam senarai tu. Tapi kalau personal blog, memang tak boleh nak lawan denaihati.

Kena buat banyak kategori lagi tu. hehe.

http://inibelogabey.blogspot.com/
Raudzah Z Raudzah Z December 16, 2013
Tahniah Untuk Semua!!!!
Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah December 16, 2013
tahniah kepada blog denaihati...blog HH apa kurangnya!
Cikgu Norazimah Cikgu Norazimah December 17, 2013
tahniah kepada semua pemenang..CN entah bila la, hehe..
aynora nur aynora nur December 17, 2013
Tahniah kepada semua yang berjaya. Yang tak berjaya cuba lagi lain kali. Setiap kejayaan bukan dikecapi dengan sekelip mata
MyCherita MyCherita December 17, 2013
tahniah kepada semua pemenang..
Maria Firdz Maria Firdz December 17, 2013
semuanya blogger hebat.. thniah kpd semua pmng,,,
Azlan Strider Azlan Strider December 17, 2013
saya datang gak petang tu tapi sayangnya dah lewat baru datang..banyak event yang dah habis..tapi sempat jugak laa dapatkan t-shirt free...hehehe

Regards,
-Strider-
tenku butang tenku butang December 18, 2013
tahniah buat semua.. insyaAllah satu hari nanti rezeki HH lak.. aminn
Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman December 18, 2013
Tahniah kepada semua ... Yang lain2 cuba lagi ...

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.