Tahniah diucapkan kepada blog-blog yang telah dinobatkan sebagai yang terbaik daripada antara yang terbaik menerusi Blogrrr Awards 2013. Kejayaan dimiliki memang selayaknya kepunyaan blog-blog yang telah tercalon. Sekali lagi syabas diucapkan.

Pemenang Anugerah Blog Terbaik 2013 Blogrrr

Acara Blogrrr 2013 walaupuan ada tiris dalam beberapa segi seperti yang telah dinyatakan oleh beberapa blogger yang hadir, namun ia telah berjaya menghimpunkan ramai blogger hebat tanahair. Mungkin di tahun mendatang, acara ini akan lebih mantap dan akan menghimpunkan lebih ramai lagi blogger Malaysia.

Abang Ensem - Blogger Beri Sokongan Pada Denaihati - Best Personal Blog 2013


Usaha ini saya anggap sangat baik kerana menerusi satu event yang cukup besar dan di peringkat nasional, ia boleh memartabatkan blogger Malaysia, dan seterusnya menjadikan entiti blogger dalam masyarakat lebih dihormati dan disegani. Tidak lagi dianggap sebagai blogger yang hanya tahu mensensasikan cerita dan fakta atau menjadi penyebab isu biasa menjadi luarbiasa.

Malah, saya merasakan mungkin tidak lama lagi .... blogger akan dianggap sebagai kerjaya, dan menjadi salah satu bentuk pilihan dalam borang mana-mana butiran perjawatan di Malaysia. Blogger sebagai kerjaya, bukan lagi satu bahan ketawa sinis mereka yang pandang sebelah mata.

Wajah-Wajah Blogger Hebat Malaysia 2013 - Blogrrr Awards


Sekali lagi tahniah buat rakan-rakan blogger yang berjaya menjadikan blog mereka terbaik antara yang terbaik dalam Blogrrr Awards 2013.

Senarai Blog Terbaik Blogrrr Awards 2013


Kredit: JomPHP dan Denaihati
Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

15 Komen

dpt gak tgk muka2 pemenang..tahniah :)

Reply

mmg terbaiklah denaihati,, hebat,, :D

Reply

Bila la nak masuk dalam senarai tu. Tapi kalau personal blog, memang tak boleh nak lawan denaihati.

Kena buat banyak kategori lagi tu. hehe.

http://inibelogabey.blogspot.com/

Reply

tahniah kepada blog denaihati...blog HH apa kurangnya!

Reply

tahniah kepada semua pemenang..CN entah bila la, hehe..

Reply

Tahniah kepada semua yang berjaya. Yang tak berjaya cuba lagi lain kali. Setiap kejayaan bukan dikecapi dengan sekelip mata

Reply

tahniah kepada semua pemenang..

Reply

semuanya blogger hebat.. thniah kpd semua pmng,,,

Reply

saya datang gak petang tu tapi sayangnya dah lewat baru datang..banyak event yang dah habis..tapi sempat jugak laa dapatkan t-shirt free...hehehe

Regards,
-Strider-

Reply

tahniah buat semua.. insyaAllah satu hari nanti rezeki HH lak.. aminn

Reply

Tahniah kepada semua ... Yang lain2 cuba lagi ...

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.