Satu Klik Dapat RM0.15

Buat duit dengan blog menerusi Satu Klik Dapat RM0.15. Ini merupakan salah satu daripada program affiliate dengan menggunakan pendekatan Pay-Per-Click, sama seperti ChurpChurp dan juga 8Share. Cuma bezanya ialah, anda diberikan kod untuk diletakkan dalam blog anda, tidak seperti ChurpChurp atau 8Share yang memerlukan anda berkongsi URL atau ayat yang diberikan di platform media sosial.

Satu Klik Dapat RM0.15 - Program PPC dari IklanSticky.com

Buat duit dengan iklan PPC di blog

Menerusi program yang disediakan oleh IklanSticky.com, anda akan menerima bayaran bagi setiap klik yang dihasilkan daripada banner yang diletakkan dalam blog anda. Dan banner ini disediakan secara percuma kepada anda.

Hanya salin kod HTML yang diberikan oleh IklanSticky.com, kemudian Add HTML/Javascript dalam blog anda, dan letakkan di mana banner itu sesuai dipaparkan. Antara disyorkan ialah letak di bawah atau berdekatan header blog, di sidebar blog anda, atau antara setiap entri blog anda.

Kod HTML untuk IklanSticky.com lebih kurang macam di bawah ini. Salin kod HTML di bawah dan letakkan dalam blog. Memang mudah kan?



Komisen yang diberikan tu lumayan tak? Ok, kita tengok jadual di bawah ini.

Bilangan klik Komisyen per klik Jaminan Komisyen 
Min 100 klik RM0.15/klik RM15.00*
101 - 300 klik RM0.125/klik RM15.12 - RM40.00
301 - 650 klik RM0.10/klik RM40.10 - RM70.00
601 - 1100 klik RM0.075/klik RM70.07 - RM107.50
1101 - 2100 klik RM0.05/klik RM107.55 - RM157.50
2101 - 4100 klik RM0.025/klik RM157.52 - RM207.50
4101 klik ke atas RM0.015/klik RM207.51 - RM250.00 (max)**

Amacam? agak-agak boleh tak? Pendaftaran adalah percuma. Jadi, risiko hampir tiada, malah lepas daftar, lepas letakkan kod HTML untuk banner-banner tersebut, anda dah boleh terus jana komisen yang dimahukan.

Berminat? Daftar terusi di sini - http://bit.ly/1hkQ13m


6 comments.. read them below or add one

Maszie Fatah Maszie Fatah November 12, 2013
hebat..
terima kasih atas perkongsian ini...
suaramirza suaramirza November 12, 2013
Saya harap akan lebih banyak perusahaan periklanan (PPC) seperti google adsense,sehngga kita tak terlalu tergantung kepadanya. Pengalaman saya selama ini perusahaan PPC persyaratannya terlalu berat,khususnya bagi blogger-blogger pemula yang lalu lintasnya blognya tidak begitu ramai atau tidak ramai.
Hanny Abdullah Hanny Abdullah November 12, 2013
Salam
Thanks HH , dah buat dah..hopefully ada lah klik kan,,;)
suaramirza suaramirza November 12, 2013
Bang Hassrul terima kasih atas semua pencerahannya(ada kalanya Bang Hassrul seperti seorang Pak Ustadz,dan tak hanya seorang Cikgu Blogger). Saya sudah pergunakan kulit blog dari Templateism dan hasilnya memang bagus untuk mendongkrak lalu lintas di blog saya.
Raudzah Z Raudzah Z November 13, 2013
Thanks HH..nanti kita join sekali..

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.