Saji.my Mudahkan Cari Burger Bakar dan Nasi Arab

Kalau bab makan semua orang suka. Rakyat Malaysia antara warga dunia yang terkenal dengan pelbagai citarasa, malah ada statistik menunjukkan rakyat Malaysia berbelanja agak besar juga untuk makan-makan ni. Inilah rezeki limpah ruah diberikan kepada rakyat Malaysia, boleh merasa pelbagai jenis makanan termasuklah yang sedang hangat sekarang - Burger Bakar dan Nasi Arab. Burger Bakar yang best dan Nasi Arab yang sedap tetapi murah memang dicari.

Saji.my Mudahkan Cari Burger Bakar dan Nasi Arab

Saji.my - Pencarian Tempat Makan Sedap di Malaysia

Nak mencari Burger Bakar yang sedap dan lazat, penuhi citarasa anda walau di mana anda berada? Cubalah anda cari menerusi Saji.my. Laman web ini boleh berikan informasi yang cukup baik untuk anda merasi kelazatan yang ada pada menu terbaharu rakyat Malaysia ini.
Burger Bakar satu fenomena makanan di Malaysia. Jadi, agak mendukacitakan bagi diri kalau tak pekena burger unik ini. Mungkin anda patut cuba Burger Bakar Abang Burn (klik).

Satu lagi menu atau makanan yang tengah hangat diperkatakan sekarang ialah Nasi Arab. Nasi Arab bukan menu asing, malah telah lama ada di Malaysia, cuma semenjak dua menjak ini ia jadi terkenal. Mungkin kerana ramainya pelancong dari Timur Tengah yang datang ke Malaysia.
Nasi Arab Damsyik di Senawang

Ehemm .. Nasi Arab bukan makanan untuk orang Arab ye ... :P. Masakan ini sekarang sudah dipelopori ramai tukang masak Malaysia. Walaupun orang tempatan yang menyediakannya, ia tetap tidak lari dari resepi asalnya iaitu Timur Tengah. Tak caya? Cuba tengok Nasi Arab Damsyik (klik) yang ada di Senawang!

Tapi, kalau anda mencari originaliti, jangan gusar sangat; menerusi Saji.my anda boleh dapatkan pelbagai pilihan restoren yang ada di Malaysia, dari utara hingga ke selatan yang boleh memberikan anda rasa terbaik resepi Timur Tengah ini.

Nasi Arab dan Burger Bakar, jika mahu mencari mana lokasi yang terbaik untuk menikmatinya, silalah jenguk laman web Saji.my ini. Pasti anda tidak kecewa, jika kecewa ... maklumkan sahaja, dan Saji.my akan mencarinya untuk anda!
tempat makan sedap di bangi

Antara keistimewaan Saji.my yang boleh anda manipulasi untuk selera tak hingat anda ialah ...
  • Ada peta tempat makan yang best-best.
  • Anda boleh beri cadangan tempat makan yang menarik.
  • Anda boleh tengok gambar original mereka yang dah cuba masakan restoren tertentu.
  • Anda boleh cari tempat makan menarik berdasarkan tempat serta jenis makanan


Jadi, kalau tetiba terasa mahu mencari tempat makan menarik sekitar tempat anda, atau yang berdekatan, boleh cuba Saji.my.

{ 9 comments.. read them below or add one }

Encik Afendi Encik Afendi November 23, 2013
selalu melawat saji.my ni...
Cikgu Hailmi Cikgu Hailmi November 23, 2013
best.. senang nak cari tempat makan pasnih..
mahmud thalut mahmud thalut November 23, 2013
Assalam
Belum kesampaian nak menikmati Burger Bakar ni.
MY@R MY@R November 25, 2013
saji.my nie antara blog yang mudah untuk mengetahui tempat makan yang menarik..
Bro Framestone Bro Framestone November 26, 2013
Nasi Arab....

Nak cari tempat selain dekat Cyberjaya... Kalau ada yang lagi dekat dengan Rawang lagi bagus

www.broframestone.com
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 27, 2013
Sebuah laman web yang menarik kan?
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 27, 2013
Samalah dengan saya, lepas ni memang guna Saji.my la nak cari tempat makan best ...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 27, 2013
Hmm kalau tak ada, bolehlah buka satu .. hehehehe kan kan
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 27, 2013
Itulah pasal Cikgu Hailmi, perlu ada laman web penuh informasi macam ni supaya senang nak cari tempat makan, lagi yang kena dengan bajet serta selera .. ye tak?

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.