Alhamdulillah. Ini merupakan pembayaran keempat daripada 8Share. Saya telah pun menerima ganjaran tunai daripada perkongsian informasi menarik yang ada di 8Share pada 19 November 2013. Jika anda belum daftar, boleh daftar percuma di pautan ini - http://bit.ly/15Zu7xr

Jika anda tidak tahu apa itu 8Share, anda boleh dapatkan panduan percuma ini - http://is.gd/panduan8share

Cash-Out 8Share Keempat


Menerusi panduan yang diberikan itu, anda akan tahu bagaimana nak daftar, bagaimana nak kongsi sesuatu informasi dengan betul dan diberikan ganjaran hasil perkongsian anda.

Cara termudah dan paling popular untuk anda dapatkan cash-out 8Share cepat ialah dengan berkongsi informasi tertentu secara berkala di Facebook dan Twitter anda. Elakkan terlalu kerap kongsi kerana nanti akan dianggap Spam, adalah lebih baik anda cari waktu yang di mana akaun Facebook dan Twitter anda sedang aktif dan cergas ... iaitu ketika ramai sedang online.

Jika anda mahu mendapatkan income 8Share menerusi blog, anda perlu kreatif menyelitkannya dalam blog anda. Jangan lakukan penipuan klik, dan cubalah ikuti cara yang betul melakukannya. Saya ada nyatakan di entri ini - Cara Betul dan Tips Dapatkan Income 8Share dan ChurpChurp

Sabar ....

Tak ada jalan singkat untuk buat duit online ini. Jadi, sabar itu penting serta istiqamah.

Mungkin anda ada persoalan samada ia halal atau tidak, maka baca entri ini - Halalkah Pendapatan 8Share?

Nak buat duit online menerusi 8Share, daftar percuma sekarang di sini - http://bit.ly/15Zu7xr
Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

5 Komen

Masih belum lagi nak selit iklan di blog saya, target nak maintain trafik atau lebih lagi

Reply

Banyak juga tu, ini sebulan punya

Reply

saya belum mencapai target lagi....masih jauh untuk cash out....tahniah HH....

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.