Langkau ke kandungan utama

Cash-Out 8Share Keempat

Alhamdulillah. Ini merupakan pembayaran keempat daripada 8Share. Saya telah pun menerima ganjaran tunai daripada perkongsian informasi menarik yang ada di 8Share pada 19 November 2013. Jika anda belum daftar, boleh daftar percuma di pautan ini - http://bit.ly/15Zu7xr

Jika anda tidak tahu apa itu 8Share, anda boleh dapatkan panduan percuma ini - http://is.gd/panduan8share

Cash-Out 8Share Keempat


Menerusi panduan yang diberikan itu, anda akan tahu bagaimana nak daftar, bagaimana nak kongsi sesuatu informasi dengan betul dan diberikan ganjaran hasil perkongsian anda.

Cara termudah dan paling popular untuk anda dapatkan cash-out 8Share cepat ialah dengan berkongsi informasi tertentu secara berkala di Facebook dan Twitter anda. Elakkan terlalu kerap kongsi kerana nanti akan dianggap Spam, adalah lebih baik anda cari waktu yang di mana akaun Facebook dan Twitter anda sedang aktif dan cergas ... iaitu ketika ramai sedang online.

Jika anda mahu mendapatkan income 8Share menerusi blog, anda perlu kreatif menyelitkannya dalam blog anda. Jangan lakukan penipuan klik, dan cubalah ikuti cara yang betul melakukannya. Saya ada nyatakan di entri ini - Cara Betul dan Tips Dapatkan Income 8Share dan ChurpChurp

Sabar ....

Tak ada jalan singkat untuk buat duit online ini. Jadi, sabar itu penting serta istiqamah.

Mungkin anda ada persoalan samada ia halal atau tidak, maka baca entri ini - Halalkah Pendapatan 8Share?

Nak buat duit online menerusi 8Share, daftar percuma sekarang di sini - http://bit.ly/15Zu7xr
advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Masih belum lagi nak selit iklan di blog saya, target nak maintain trafik atau lebih lagi

    BalasPadam
  2. Banyak juga tu, ini sebulan punya

    BalasPadam
  3. saya belum mencapai target lagi....masih jauh untuk cash out....tahniah HH....

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …