Friday, November 1, 2013

#Bajet2014 Infographic


Pembentangan #Bajet2014 telahpun terlaksana. Alhamdulillah, pembentangan dilakukan dengan jayanya oleh Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak dengan beberapa perkara utama diketengahkan sebagai terras utama iaitu merancak aktiviti ekonomi, mengukuh pengurusan fiskal, menggungul modal insan, mempergiat pembangunan bandar dan luar bandar dan mensejahtera kehidupan rakyat.

#Bajet2014 Infographic


Sekarang, mari saya perlihatkan kepada anda infografik berkaitan #Bajet2014, mungkin akan dapat bantu anda faham serba sedikit mengenai apa yang boleh dimanfaatkan oleh rakyat Malaysia terutama kita-kita ini yang bukan golongan berada, bukan golongan bangsawan ... :)

Impak Kepada Sektor Utama

Siapa Dapat Paling Banyak Manfaat #Bajet2014?

Untuk analisis lebih mendalam, dan perkara-perkara menarik lain mengenai #Bajet2014 ini, anda boleh lihat di iMoney (klik).

Harapnya boleh berikan sedikit pencerahan kepada semua. In Sha Allah, moga ini boleh dijadikan sumber untuk melihat bagaimana bajet ini akan dilaksanakan pada tahun 2014.

#Bajet2014 Infographic
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

3 komen

Tulis komen
avatar
01 November, 2013 11:22 delete

syukur alhamdulillah....tapi kurang mesra budget tahun ini..harap yang lebih baik tahun depan.

Reply
avatar
01 November, 2013 14:24 delete

Assalam
Yang menarik dalam Bajet2014 ini ialah Teras Ke3.

Reply
avatar
02 November, 2013 06:15 delete

rajin sungguh depa buat ni yer

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive