Tiket Percuma Final Piala Malaysia 2013 - Kelantan vs Pahang

Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

Tiket Percuma Final Piala Malaysia 2013 - Kelantan vs Pahang


Kredit Foto: Que Achmad

p.s: Jangan marah naaa .. saja nak melawak, kurangkan ketegangan .. hehehehe.... 


6 comments.. read them below or add one

Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy October 30, 2013
haha..ingat free betul tadi...adoyaiii
Azlan Strider Azlan Strider October 30, 2013
alamak...aku plak terkena kali ini...hehehe

Regards,
-Strider-
kucha lana kucha lana October 31, 2013
saje je ni nak perli sebab tiket cepat sgt habis
Que Achmad Que Achmad October 31, 2013
AbgHH, saya xsempat nk beli tiket.... Abis sudaaaaaaaaa.... Tgk dlm TV jelah :)
deno deno November 04, 2013
tengok kat tv je... heeee^^

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.