Langkau ke kandungan utama

Tiket Percuma Final Piala Malaysia 2013 - Kelantan vs Pahang

Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

Tiket Percuma Final Piala Malaysia 2013 - Kelantan vs Pahang


Kredit Foto: Que Achmad

p.s: Jangan marah naaa .. saja nak melawak, kurangkan ketegangan .. hehehehe.... 


Komen

  1. haha..ingat free betul tadi...adoyaiii

    BalasPadam
  2. alamak...aku plak terkena kali ini...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  3. saje je ni nak perli sebab tiket cepat sgt habis

    BalasPadam
  4. AbgHH, saya xsempat nk beli tiket.... Abis sudaaaaaaaaa.... Tgk dlm TV jelah :)

    BalasPadam
  5. tengok kat tv je... heeee^^

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.