Template Blogger Profesional Templateism

Ada ramai yang mungkin mahu mencari template yang nampak elegan, menarik serta profesional. Jika anda mahu dapatkan template sebegitu, cuba muat-turun dan gunakan template terbaik daripada Templateism ini. Saya sangat mengesyorkan kepada anda semua untuk mencuba template-template percuma blogger (blogspot) di Templateism.

Template Blogger Profesional Templateism

Percuma Template Profesional untuk blogger Malaysia

Template terbaik yang disediakan adalah kebanyakkannya responsif dan mempunyai latar belakang simple tetapi menarik. Salah satu ciri template yang terdapat di sini ialah ia mempunyai menu melekat di atas bagi memudahkan navigasi, macam blog saya ni ... :)

Ciri-ciri lain adalah kebanyakkan template telah SEO tersedia, jadi tak perlu risau sangat pasal SEO blogspot anda. Ada yang punyai auto-thumbnails dan template yang dikongsikan adalah template yang kemas, serta fast-loading template.

Muat turun percuma dan aplikasikan ke blog anda, pasti nampak mengagumkan. Ada banyak pilihan untuk anda cuba, tetapi awas dan beringat, pastikan anda telah backup template asal untuk mengelakkan berlaku kejadian yang boleh buat anda meraung selama 3 minit 24 saat!

Untuk dapatkan template yang bertaraf profesional dari Templateism ini sila ke pautan berikut - Profesional Blogger Template
OHBlogger Blogspot Malaysia - Template Blogger Profesional Templateism

OHBlogger Blogspot Malaysia - Template Blogger Profesional Templateism




{ 19 comments.. read them below or add one }

kucha lana kucha lana October 01, 2013
memang aku pun rekemen kan guna templateism ni..sbb aku pun paaku dkt blog aku..tapi dgn sedikit pengubahsuaian..mmg lebih mengancam
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal October 01, 2013
Assalammualaikum... bro HH,

boleh guna template nie ...

mselim3
Raudzah Z Raudzah Z October 01, 2013
Thanks HH for the templates. Dah try satu on my other Blog..and will see how it goes..
Invisible Me Invisible Me October 01, 2013
Tertarik jugak ni. Tapi baru tukar template.
Tapi kenapa 3 minit 24 saat ja HH? :p
Boleh jadi lama jugak kalau template tak menjadi. Hehe
izan mama mia izan mama mia October 01, 2013
owh..template menarik nie....tapi dah fobia nak cuba tukar template....hahaha
Shark Kay Shark Kay October 01, 2013
tunggu tukar domain br pakai nie..
hehe.
mmg nampk kemas.
Khairil Mazri Khairil Mazri October 01, 2013
blog sekolah sy pun kena kemaskini template. baru mcm wordpress kan :)
suaramirza suaramirza October 30, 2013
Bolehkah saya tahu Bang Hasrul mendapatkan Kulit Blog yang digemari oleh SEO ini dimana? :)
suaramirza suaramirza October 30, 2013
Maksudku kulit blog,situs kepunyaan Bang Hasrul ini,asalnya darimana? :)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 30, 2013
Cuba dapatkan template yang nampak pro untuk blog
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 30, 2013
Yep .. buat ubahsuaian sedikit bagi nampak unik, tak sama dengan yang lain.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 30, 2013
Dari situs di atas, cumanya saya buat beberapa ubahsuaian agar sesuai dengan citarasa.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 30, 2013
Memang menarik Shark .. cubalah try satu pada blog lain (kalau ada)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 30, 2013
Ya. Memang elegan ... itu sbb saya syorkan pada rakan blogger yang lain untuk mencuba template yang ada.
Sukma Haron Sukma Haron December 11, 2013
pernah terkena akibat tukar template...blog saya tka boleh buka langsung....next time berhati-hati kalau nak tukar....saya bukannya pakar....tapi masih belajar lagi...try & error....
aeinna Musa aeinna Musa November 07, 2015
syg plak rasa nk tukar template..hee..

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.