Langkau ke kandungan utama

Komisen Kerana Kongsi Panduan Buat Duit

Buka email. Alhamdulillah, ada rezeki menerusi panduan buat duit dengan AgenAffiliate. Tentu seronok jika blog hari-hari menjana pendapatan kepada anda. Di waktu sekarang, mana-mana sumber pendapatan sampingan yang boleh direbut, jangan lepaskan. Ini adalah komisen kerana saya kongsi panduan buat duit.
Bestkan? Komisen macam di atas juga boleh anda terima. Apa yang perlu anda tahu ialah bagaimana nak dapat? Dan salah satu rahsia yang saya mahu bagitahu kepada anda ialah apa yang terkandung dalam ebook ini - 9 Formula Pantas Seru Rezeki. Jika anda dah dapatkan ebook ini, dan berjaya jana pendapatan menerusi blog, alhamdulillah, nampaknya anda faham apa yang disampaikan. Saya .... mungkin otak dah agak berkarat .. maka lambat sikit. Dan mungkin kerana ibadah saya yang belum cukup mantap yang menyebabkan rezeki agak sukar nak mengalir.

Ya, saya baca ebook itu. Anda tak baca, anda mungkin rugi. Tapi saya dah baca, saya rasa tak rugi ...kerana apa? Sebab saya dah berjaya dapat komisen hanya kerana saya kongsi dan berikan kepada anda Panduan Buat Duit Dengan AgenAffiliate secara percuma! Mengapa diberikan percuma? Sebab ia adalah cara dan kaedah dicerita di dalam - 9 Formula Pantas Seru Rezeki

Erkk dah berbelit entri ini. Tapi itulah kisahnya.

Bagi percuma, dan anda dapat komisen. Macam magik la pulak, tapi itulah hebatnya sedekah dan amal jariah. Benda yang sepatutnya dibayar untuk mendapatkannya, anda berikan percuma pada orang lain.

Siapa yang tak mahu benda percuma kan? Nak panduan percuma ini? Download sini - http://is.gd/vblZpW

Dan mungkin anda tak mahu, anda boleh berikan pada yang lain. Yelah, mungkin anda ada sumber dan cara lain nak buat duit online ni .... maka tak tengok la benda-benda free macam ni, ye tak?

Saya tak salahkan anda sebab tak mahu muat turun, ia hak anda, tetapi kongsikan link di atas kepada orang lain yang mungkin nak dapatkan komisen rm20-rm25-rm40 ... bolehkan?

Ini link untuk download percuma panduan yang saya maksudkan - http://is.gd/vblZpW





Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. tahniah bro..syukur rezeki masyuk mencurah-curah tu

    BalasPadam
  2. alhamdulillah rezeki abang, farah tumpang happy and thanks for sharing...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Moga rezeki yang dapat ini akan diberkati .. in Sha Allah.

      Padam
  3. Assalam Tuan HH.
    Rezeki-rezeki.

    BalasPadam
  4. Tahniah... sy sedang belajar kaedah ini. Terima kasih sifu kerana sering menyemarakkan semangat saya

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…