Langkau ke kandungan utama

Komisen AgenAffiliate.com

Rezeki daripada AgenAffiliate.com nampaknya semakin hari semakin baik. Dan saya nampak ramai yang dah ikut jejak langkah saya. In Sha Allah, akan ada rezeki juga nanti buat mereka yang dah daftar percuma tu. Kena rajin usaha dan sentiasa buat kerja bersama AgenAffiliate.

Susah ke nak buat duit online dengan AgenAffiliate ini? Hmm... kalau ikut pengalaman yang ada, tak susah mana. Sejak AgenAffiliate.com diperkenalkan pada awal Oktober 2013, saya telah memperoleh lebih RM100. Itu rezeki saya dengan AgenAffiliate. Apa yang saya lakukan, hanyalah mempromosikan Panduan Buat Duit Dengan AgenAffiliate yang diberikan percuma.

Tak dapatkan lagi panduan tersebut? Ok, capai link berikut, anda boleh muat turun dan berikan secara percuma pada orang lain -Muat Turun Percuma Panduan Buat Duit dengan AgenAffiliate.com

Buku panduan (ebook) itu akan menerangkan langkah demi langkah bagaimana anda boleh terima komisen seperti mana yang telah saya terima ini. Dan anda boleh gunakan blog sebagai salah satu medium untuk peroleh komisen pertama anda.

Pendaftaran adalah percuma, jadi anda tiada risiko pun untuk promosi dan akhirnya jana pendapatan secara online.

Saya dah dapat RM125.00 sejak awal Oktober 2013. Jadi, ia juga boleh menjadi milik anda.

Pendaftaran percuma boleh dilakukan di sini - Daftar Percuma Agen Affiliate!



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. syukur..banyak jugak tu...ade jugak mendaftar..tapi belum dapat pape lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuba lagi, lama-lama In Sha Allah, ada rezeki akan dapat.

      Padam
  2. dah daftar tapi belum ada apa-apa lagi......

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah moga rezeki menanti selepas ini.. =)

    BalasPadam
  4. Assalam Tuan HH. Saya nak cuba tapi tak buat-buat lagi . Insyaallah

    BalasPadam
  5. jobmudah n jomniaga lenlain ke? musykil sudah... huhu

    BalasPadam
  6. Saya suka baca blog ni, banyak benda baru yang dishare sebab saya memang baru dalam blogging ni.

    BalasPadam
  7. mohon disedut ilmunya bro..hu3

    BalasPadam
  8. kami dah reg, dah promote, dah ada yg klik, tapi komisen je yang tak ada. haha aduhai! tahniah HH

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya dulu pun cam anda gak ... siap menung lagi .. hahahaha

      Padam
  9. Wahhh masyuk rancak gak tu bro..hehe..tahniah2...

    BalasPadam
  10. mohon penjelasan apa beza antara agen affiliate dgn jomniaga?

    BalasPadam
    Balasan
    1. AgenAffiliate dengan Jomniaga adalah dua entiti berbeza tapi menggunakan cara sama - iaitu platform affiliate. Dua-dua daftar percuma (ciri affiliate).

      AgenAffiliate selenggara bawah kliks solution (bumiputera)
      Jomniaga.com pula diselenggara oleh Gobala Krisnan

      Itu sahaja. Dua-dua berikan platform untuk sertai mana-mana program affiliate yang ada.

      Padam
    2. Oh ya, jomniaga kini dikenali sebagai Ashadee

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…