Rezeki daripada AgenAffiliate.com nampaknya semakin hari semakin baik. Dan saya nampak ramai yang dah ikut jejak langkah saya. In Sha Allah, akan ada rezeki juga nanti buat mereka yang dah daftar percuma tu. Kena rajin usaha dan sentiasa buat kerja bersama AgenAffiliate.

Susah ke nak buat duit online dengan AgenAffiliate ini? Hmm... kalau ikut pengalaman yang ada, tak susah mana. Sejak AgenAffiliate.com diperkenalkan pada awal Oktober 2013, saya telah memperoleh lebih RM100. Itu rezeki saya dengan AgenAffiliate. Apa yang saya lakukan, hanyalah mempromosikan Panduan Buat Duit Dengan AgenAffiliate yang diberikan percuma.

Tak dapatkan lagi panduan tersebut? Ok, capai link berikut, anda boleh muat turun dan berikan secara percuma pada orang lain -Muat Turun Percuma Panduan Buat Duit dengan AgenAffiliate.com

Buku panduan (ebook) itu akan menerangkan langkah demi langkah bagaimana anda boleh terima komisen seperti mana yang telah saya terima ini. Dan anda boleh gunakan blog sebagai salah satu medium untuk peroleh komisen pertama anda.

Pendaftaran adalah percuma, jadi anda tiada risiko pun untuk promosi dan akhirnya jana pendapatan secara online.

Saya dah dapat RM125.00 sejak awal Oktober 2013. Jadi, ia juga boleh menjadi milik anda.

Pendaftaran percuma boleh dilakukan di sini - Daftar Percuma Agen Affiliate!


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

19 Komen

syukur..banyak jugak tu...ade jugak mendaftar..tapi belum dapat pape lagi

Reply

dah daftar tapi belum ada apa-apa lagi......

Reply

Alhamdulillah moga rezeki menanti selepas ini.. =)

Reply

Assalam Tuan HH. Saya nak cuba tapi tak buat-buat lagi . Insyaallah

Reply

jobmudah n jomniaga lenlain ke? musykil sudah... huhu

Reply

Cuba lagi, lama-lama In Sha Allah, ada rezeki akan dapat.

Reply

Saya suka baca blog ni, banyak benda baru yang dishare sebab saya memang baru dalam blogging ni.

Reply

mohon disedut ilmunya bro..hu3

Reply

kami dah reg, dah promote, dah ada yg klik, tapi komisen je yang tak ada. haha aduhai! tahniah HH

Reply

Wahhh masyuk rancak gak tu bro..hehe..tahniah2...

Reply

Saya dulu pun cam anda gak ... siap menung lagi .. hahahaha

Reply

mohon penjelasan apa beza antara agen affiliate dgn jomniaga?

Reply

AgenAffiliate dengan Jomniaga adalah dua entiti berbeza tapi menggunakan cara sama - iaitu platform affiliate. Dua-dua daftar percuma (ciri affiliate).

AgenAffiliate selenggara bawah kliks solution (bumiputera)
Jomniaga.com pula diselenggara oleh Gobala Krisnan

Itu sahaja. Dua-dua berikan platform untuk sertai mana-mana program affiliate yang ada.

Reply

Oh ya, jomniaga kini dikenali sebagai Ashadee

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.