Komisen AgenAffiliate.com

Rezeki daripada AgenAffiliate.com nampaknya semakin hari semakin baik. Dan saya nampak ramai yang dah ikut jejak langkah saya. In Sha Allah, akan ada rezeki juga nanti buat mereka yang dah daftar percuma tu. Kena rajin usaha dan sentiasa buat kerja bersama AgenAffiliate.

Susah ke nak buat duit online dengan AgenAffiliate ini? Hmm... kalau ikut pengalaman yang ada, tak susah mana. Sejak AgenAffiliate.com diperkenalkan pada awal Oktober 2013, saya telah memperoleh lebih RM100. Itu rezeki saya dengan AgenAffiliate. Apa yang saya lakukan, hanyalah mempromosikan Panduan Buat Duit Dengan AgenAffiliate yang diberikan percuma.

Tak dapatkan lagi panduan tersebut? Ok, capai link berikut, anda boleh muat turun dan berikan secara percuma pada orang lain -Muat Turun Percuma Panduan Buat Duit dengan AgenAffiliate.com

Buku panduan (ebook) itu akan menerangkan langkah demi langkah bagaimana anda boleh terima komisen seperti mana yang telah saya terima ini. Dan anda boleh gunakan blog sebagai salah satu medium untuk peroleh komisen pertama anda.

Pendaftaran adalah percuma, jadi anda tiada risiko pun untuk promosi dan akhirnya jana pendapatan secara online.

Saya dah dapat RM125.00 sejak awal Oktober 2013. Jadi, ia juga boleh menjadi milik anda.

Pendaftaran percuma boleh dilakukan di sini - Daftar Percuma Agen Affiliate!


{ 19 comments.. read them below or add one }

Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy October 16, 2013
syukur..banyak jugak tu...ade jugak mendaftar..tapi belum dapat pape lagi
Sukma Haron Sukma Haron October 16, 2013
dah daftar tapi belum ada apa-apa lagi......
husna zahidi husna zahidi October 16, 2013
Alhamdulillah moga rezeki menanti selepas ini.. =)
mahmud thalut mahmud thalut October 17, 2013
Assalam Tuan HH. Saya nak cuba tapi tak buat-buat lagi . Insyaallah
Ieta Mat Saad Ieta Mat Saad October 17, 2013
jobmudah n jomniaga lenlain ke? musykil sudah... huhu
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 17, 2013
Cuba lagi, lama-lama In Sha Allah, ada rezeki akan dapat.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 17, 2013
Memang menarik .. cubalah.
adik ensem adik ensem October 17, 2013
Saya suka baca blog ni, banyak benda baru yang dishare sebab saya memang baru dalam blogging ni.
kucha lana kucha lana October 17, 2013
mohon disedut ilmunya bro..hu3
Joe Haz Joe Haz October 20, 2013
kami dah reg, dah promote, dah ada yg klik, tapi komisen je yang tak ada. haha aduhai! tahniah HH
Hafizul Hafizul October 27, 2013
Wahhh masyuk rancak gak tu bro..hehe..tahniah2...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 29, 2013
Saya dulu pun cam anda gak ... siap menung lagi .. hahahaha
Fahmi Zulkiflee Fahmi Zulkiflee November 21, 2013
mohon penjelasan apa beza antara agen affiliate dgn jomniaga?
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 21, 2013
AgenAffiliate dengan Jomniaga adalah dua entiti berbeza tapi menggunakan cara sama - iaitu platform affiliate. Dua-dua daftar percuma (ciri affiliate).

AgenAffiliate selenggara bawah kliks solution (bumiputera)
Jomniaga.com pula diselenggara oleh Gobala Krisnan

Itu sahaja. Dua-dua berikan platform untuk sertai mana-mana program affiliate yang ada.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 21, 2013
Oh ya, jomniaga kini dikenali sebagai Ashadee

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.