03 Oktober 2013

Cek ke 4 ChurpChurp Malaysia

Alhamdulillah, akhirnya cek berjumlah ..... RMXXX.80 dari ChurpChurp Malaysia telah selamat diterima. Rezeki dari kongsi benda-benda menarik di Facebook, Twitter dan blog. Jika anda belum daftar dengan ChurpChurp, silalah berbuat demikian, anda tidak rugi apa-apa memandangkan pendaftaran adalah percuma.

Nak daftar? Daftar sini - http://my.sharings.cc/p/4Dths

Cek ke 4 ChurpChurp Malaysia

cek ke 4 daripada ChurpChurp
Seronok kan bila dapat cek hasil kongsi benda yang kita suka? Tak susah mana, cuma nak kena rajin sikit. Yelah, daripada letak status kosong di Facebook atau Twitter, apakata guna ChurpChurp untuk buat duit secara online. Tak banyak sikit pun ok apa, paling tidak boleh tampung bil-bil di rumah. Almaklumlah, sekarang semua harga barang naik ....

Apa yang anda kongsikan menerusi ChurpChurp ini?

Contoh macam kisah dan informasi berikut:

Tweet atau letakkan link tersebut di Facebook. Dengan setiap perkongsian, anda akan diberikan ganjaran tunai dari RM0.20 - RM0.40 setiap klik.

Daftar ChurpChurp secara percuma di sini - http://my.sharings.cc/p/4Dths




Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

7 Komen Cek ke 4 ChurpChurp Malaysia

syukur rezeki terus mencurah2 bor

tahniah HH....rezeki tu ....

Tahniah HH. Mesti banyak tu! :)

Wow.. Tahniah bro.. Terbaik r..

Alhamdulillah.. tahniah. Semoga menjadi inspirasi kpd yg lain. Mudah2an semoga saudara HH dimurahkan & terus sukses.. amin.

best la.ske2.jom follow blog sy.sy bru lg http://aurasofea.blogspot.com/?m=1


EmoticonEmoticon