Alhamdulillah, akhirnya cek berjumlah ..... RMXXX.80 dari ChurpChurp Malaysia telah selamat diterima. Rezeki dari kongsi benda-benda menarik di Facebook, Twitter dan blog. Jika anda belum daftar dengan ChurpChurp, silalah berbuat demikian, anda tidak rugi apa-apa memandangkan pendaftaran adalah percuma.

Nak daftar? Daftar sini - http://my.sharings.cc/p/4Dths

Cek ke 4 ChurpChurp Malaysia

cek ke 4 daripada ChurpChurp
Seronok kan bila dapat cek hasil kongsi benda yang kita suka? Tak susah mana, cuma nak kena rajin sikit. Yelah, daripada letak status kosong di Facebook atau Twitter, apakata guna ChurpChurp untuk buat duit secara online. Tak banyak sikit pun ok apa, paling tidak boleh tampung bil-bil di rumah. Almaklumlah, sekarang semua harga barang naik ....

Apa yang anda kongsikan menerusi ChurpChurp ini?

Contoh macam kisah dan informasi berikut:

Tweet atau letakkan link tersebut di Facebook. Dengan setiap perkongsian, anda akan diberikan ganjaran tunai dari RM0.20 - RM0.40 setiap klik.

Daftar ChurpChurp secara percuma di sini - http://my.sharings.cc/p/4Dths




Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

7 Komen

syukur rezeki terus mencurah2 bor

Reply

tahniah HH....rezeki tu ....

Reply

Tahniah HH. Mesti banyak tu! :)

Reply

Wow.. Tahniah bro.. Terbaik r..

Reply

Alhamdulillah.. tahniah. Semoga menjadi inspirasi kpd yg lain. Mudah2an semoga saudara HH dimurahkan & terus sukses.. amin.

Reply

best la.ske2.jom follow blog sy.sy bru lg http://aurasofea.blogspot.com/?m=1

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.