Cek ke 4 ChurpChurp Malaysia

Alhamdulillah, akhirnya cek berjumlah ..... RMXXX.80 dari ChurpChurp Malaysia telah selamat diterima. Rezeki dari kongsi benda-benda menarik di Facebook, Twitter dan blog. Jika anda belum daftar dengan ChurpChurp, silalah berbuat demikian, anda tidak rugi apa-apa memandangkan pendaftaran adalah percuma.

Nak daftar? Daftar sini - http://my.sharings.cc/p/4Dths

Cek ke 4 ChurpChurp Malaysia

cek ke 4 daripada ChurpChurp
Seronok kan bila dapat cek hasil kongsi benda yang kita suka? Tak susah mana, cuma nak kena rajin sikit. Yelah, daripada letak status kosong di Facebook atau Twitter, apakata guna ChurpChurp untuk buat duit secara online. Tak banyak sikit pun ok apa, paling tidak boleh tampung bil-bil di rumah. Almaklumlah, sekarang semua harga barang naik ....

Apa yang anda kongsikan menerusi ChurpChurp ini?

Contoh macam kisah dan informasi berikut:

Tweet atau letakkan link tersebut di Facebook. Dengan setiap perkongsian, anda akan diberikan ganjaran tunai dari RM0.20 - RM0.40 setiap klik.

Daftar ChurpChurp secara percuma di sini - http://my.sharings.cc/p/4Dths




{ 7 comments.. read them below or add one }

kucha lana kucha lana October 03, 2013
syukur rezeki terus mencurah2 bor
Sukma Haron Sukma Haron October 03, 2013
tahniah HH....rezeki tu ....
Invisible Me Invisible Me October 03, 2013
Tahniah HH. Mesti banyak tu! :)
Eraz Fadli Eraz Fadli October 03, 2013
Wow.. Tahniah bro.. Terbaik r..
Khir Khalid Khir Khalid October 03, 2013
Alhamdulillah.. tahniah. Semoga menjadi inspirasi kpd yg lain. Mudah2an semoga saudara HH dimurahkan & terus sukses.. amin.
aurasofeaku aurasofeaku July 15, 2014
best la.ske2.jom follow blog sy.sy bru lg http://aurasofea.blogspot.com/?m=1

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.