Mengabadikan sesuatu kenangan bermakna ke satu medium yang boleh kita lihat hari-hari tentu seronok. Jika dulu, setiap kenangan itu kita simpan dalam album gambar, dan kemudian ke komputer dan pen drive, kini anda boleh menzahirkan kenangan terindah itu dengan cara yang lebih appeal. Perkenalkan kepada anda Canvas D'Arte; apabila gambar itu lebih dari sekadar sebuah memori.

Canvas D'Arte - Abadikan Kenangan Terindah

Poly-Cotton Canvas for Photo

Canvas D'Arte memberikan anda cara termudah untuk menzahirkan kenangan terindah anda dari sebuah foto biasa ke kanvas dengan material Poly Cotton 410gsm yang ternyata lebih baik daripada 100% Cotton yang kebanyakkan digunakan oleh syarikat lain.

Yang menariknya ialah, Canvas D'Arte memudahkan anda membuat tempahan, menukarkan sekeping foto menjadi gambar kanvas Poly Cotton 410gsm dengan sangat mudah. Anda hanya perlu sediakan gambar, kemudian upload, dan gambar kanvas Poly Cotton sedia diterima di pintu kediaman anda. Best kan? Tak perlu pun anda ke kedai untuk proses segala bagai. Hujung jari je ....

Split Panel Photo Canvas

Untuk lebih memuaskan, saya syorkan kepada anda Canvas D'Arte dengan Split Panel Photo Canvas. Lebih nampak istimewa, dan unik untuk kediaman anda. Lihat contoh yang saya kongsikan ini.

Kelebihan Poly Cotton Canvas

Material Poly Cotton yang digunakan adalah material paling terbaik untuk gambar saiz mega. Kandunganya terdiri daripada 65% Polyester dan 35% Cotton. Material paling tebal iaitu 410gsm-450gsm. Lebih putih berbanding Cotton Canvas biasa. Dengan kelebihan ini, ia dapat menghasilkan gambar yang lebih cantik. Malah material ini lebih halus berbanding Cotton Canvas biasa.

Berminat nak tahu lebih lanjut? Sila ke page Canvas D'Arte (klik) dan lihat lebih banyak ontoh menarik untuk abadikan kenangan terindah anda. Atau anda boleh ke blog Canvas D'Arte di sini -
www.canvasdarte.blogspot.com untuk ketahui mengenai material dan bahan yang digunakan.

Dapatkan harga berpatutan untuk setiap kenangan anda yang mahu diabadikan. Untung-untung ada promosi khas .... cuba-cubalah sebut nama blog ini ehh .... 




Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

7 Komen

betul2 kenangan yang terindah.... di depan mata..

Reply

harga dia macam mana bro..murah tak

Reply

Benda yang berkualiti mesti ada harganya ...:) setimpal dengan kepuasan yang akan kita perolehi.

Reply

hasil seni yang tinggi nilainya..

p/s: Jom baca entri terkini saya di [SINI]

Reply

salam, dah lama saya berkenan ni, lama jugak survey , Inshaallah mmg nak menempahnya.

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.