Canvas D'Arte - Abadikan Kenangan Terindah

Mengabadikan sesuatu kenangan bermakna ke satu medium yang boleh kita lihat hari-hari tentu seronok. Jika dulu, setiap kenangan itu kita simpan dalam album gambar, dan kemudian ke komputer dan pen drive, kini anda boleh menzahirkan kenangan terindah itu dengan cara yang lebih appeal. Perkenalkan kepada anda Canvas D'Arte; apabila gambar itu lebih dari sekadar sebuah memori.

Canvas D'Arte - Abadikan Kenangan Terindah

Poly-Cotton Canvas for Photo

Canvas D'Arte memberikan anda cara termudah untuk menzahirkan kenangan terindah anda dari sebuah foto biasa ke kanvas dengan material Poly Cotton 410gsm yang ternyata lebih baik daripada 100% Cotton yang kebanyakkan digunakan oleh syarikat lain.

Yang menariknya ialah, Canvas D'Arte memudahkan anda membuat tempahan, menukarkan sekeping foto menjadi gambar kanvas Poly Cotton 410gsm dengan sangat mudah. Anda hanya perlu sediakan gambar, kemudian upload, dan gambar kanvas Poly Cotton sedia diterima di pintu kediaman anda. Best kan? Tak perlu pun anda ke kedai untuk proses segala bagai. Hujung jari je ....

Split Panel Photo Canvas

Untuk lebih memuaskan, saya syorkan kepada anda Canvas D'Arte dengan Split Panel Photo Canvas. Lebih nampak istimewa, dan unik untuk kediaman anda. Lihat contoh yang saya kongsikan ini.

Kelebihan Poly Cotton Canvas

Material Poly Cotton yang digunakan adalah material paling terbaik untuk gambar saiz mega. Kandunganya terdiri daripada 65% Polyester dan 35% Cotton. Material paling tebal iaitu 410gsm-450gsm. Lebih putih berbanding Cotton Canvas biasa. Dengan kelebihan ini, ia dapat menghasilkan gambar yang lebih cantik. Malah material ini lebih halus berbanding Cotton Canvas biasa.

Berminat nak tahu lebih lanjut? Sila ke page Canvas D'Arte (klik) dan lihat lebih banyak ontoh menarik untuk abadikan kenangan terindah anda. Atau anda boleh ke blog Canvas D'Arte di sini -
www.canvasdarte.blogspot.com untuk ketahui mengenai material dan bahan yang digunakan.

Dapatkan harga berpatutan untuk setiap kenangan anda yang mahu diabadikan. Untung-untung ada promosi khas .... cuba-cubalah sebut nama blog ini ehh .... 




{ 7 comments.. read them below or add one }

Mia Liana Mia Liana October 31, 2013
betul2 kenangan yang terindah.... di depan mata..
kucha lana kucha lana October 31, 2013
harga dia macam mana bro..murah tak
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 31, 2013
Benda yang berkualiti mesti ada harganya ...:) setimpal dengan kepuasan yang akan kita perolehi.
mrhanafi mrhanafi November 04, 2013
hasil seni yang tinggi nilainya..

p/s: Jom baca entri terkini saya di [SINI]
imie fatiema imie fatiema November 08, 2013
salam, dah lama saya berkenan ni, lama jugak survey , Inshaallah mmg nak menempahnya.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.