Wah, seronok la jadi belia, leh dapat macam-macam, baucer bukulah, rebat telefonlah, yang dah tua bangka cam saya ni, hanya dapat promo kasik tau. Tak mengapa, zaman muda belia remaja saya dah lepas, ada pahit manis, semua dah rasa. Ini masa anda, nah ... telefon percuma dari MyEG khusus untuk belia remaja.

Telefon Percuma dari MyEG Untuk Blogger Belia

Telefon Percuma dari MyEG Untuk Blogger Belia

Telefon percuma yang akan diberikan adalah daripada Ninetology, tak silap jenis Pearl Mini. Dan sebagai salah satu tambahan, boleh dapat kredit percuma daripada XPax. Agak-agak nak dapatkan petua untuk lebih nilai dengan XPax, boleh cuba tips ini - http://bit.ly/1a4dkv7
Telefon Percuma dari MyEG Untuk Blogger Belia

Apa yang perlu dilakukan ialah isi borang yang disediakan di laman web MyEG, dan tunggu sahaja makluman seterusnya daripada mereka. Cukup mudah bagi yang dapat telefon pintar Ninetology Pearl Mini ni. Isi borang di sini - Daftar Telefon Percuma

Hmmm .. andai saya tergolong dalam umur 21-30, pasti saya dah isi borang. Percuma, siapa yang tak nak kan?


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

22 Komen

terima kasih info ini.. dah daftar.. hehe.

Reply

Terima kasih bro,nak cuba la daftar sekali

Reply

wah..biar betul..tapi kalau yg dh dftr & tebus rebet yng dulu xleh dftr lg kn?

Reply

Tryla .. yang lama bagi kat saya. :)

Reply

alamak.... dah terlebih umur la.... huhuhu

Reply

Saya dah register...letak alamat kat kampung. Harap2 dapat lah, hari tu dah terlepas nak beli pakai rebate untuk mak.

Reply

Terima kasih info hebat ni...masih dlm lingkungan, bo try isi borang hehe

Reply

thnks tuto..nak register jugalah..hihi^^

Reply

Terima kasih atas maklumat yang diberikan..www.tepakku.com

Reply

ooo...ni mcm yg rebet RM200 tu ke? maknanya klu sy dah daftar & tebus rebet RM 200 tu, sy dah xlayak nk apply yg ni?

Reply

Ya la kot, tapi ini menerusi MyEG. Cubalah dulu, atau baca terma dan syarat yang disertakan. Saya tak leh nak apply sbb dah langgar syarat .. hahahaha

Reply

erm...kite yg x remaja ni..diam2 aje la...bila agaknya ada peruntukan utk golongan ibu2 yg mcm saya ni erk

Reply

thanks bro. cepat2 daftar. harap2 dapatlah.

Reply

Alhamdulillah,da dapat hp ni.tq myeg

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.