Langkau ke kandungan utama

Telefon Percuma dari MyEG untuk Blogger Belia

Wah, seronok la jadi belia, leh dapat macam-macam, baucer bukulah, rebat telefonlah, yang dah tua bangka cam saya ni, hanya dapat promo kasik tau. Tak mengapa, zaman muda belia remaja saya dah lepas, ada pahit manis, semua dah rasa. Ini masa anda, nah ... telefon percuma dari MyEG khusus untuk belia remaja.

Telefon Percuma dari MyEG Untuk Blogger Belia

Telefon Percuma dari MyEG Untuk Blogger Belia

Telefon percuma yang akan diberikan adalah daripada Ninetology, tak silap jenis Pearl Mini. Dan sebagai salah satu tambahan, boleh dapat kredit percuma daripada XPax. Agak-agak nak dapatkan petua untuk lebih nilai dengan XPax, boleh cuba tips ini - http://bit.ly/1a4dkv7
Telefon Percuma dari MyEG Untuk Blogger Belia

Apa yang perlu dilakukan ialah isi borang yang disediakan di laman web MyEG, dan tunggu sahaja makluman seterusnya daripada mereka. Cukup mudah bagi yang dapat telefon pintar Ninetology Pearl Mini ni. Isi borang di sini - Daftar Telefon Percuma

Hmmm .. andai saya tergolong dalam umur 21-30, pasti saya dah isi borang. Percuma, siapa yang tak nak kan?



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Balasan
    1. Tryla .. yang lama bagi kat saya. :)

      Padam
  2. terima kasih info ini.. dah daftar.. hehe.

    BalasPadam
  3. Terima kasih bro,nak cuba la daftar sekali

    BalasPadam
  4. wah..biar betul..tapi kalau yg dh dftr & tebus rebet yng dulu xleh dftr lg kn?

    BalasPadam
  5. alamak.... dah terlebih umur la.... huhuhu

    BalasPadam
  6. Saya dah register...letak alamat kat kampung. Harap2 dapat lah, hari tu dah terlepas nak beli pakai rebate untuk mak.

    BalasPadam
  7. Terima kasih info hebat ni...masih dlm lingkungan, bo try isi borang hehe

    BalasPadam
  8. done register..Tq 4 info :)

    BalasPadam
  9. thnks tuto..nak register jugalah..hihi^^

    BalasPadam
  10. Terima kasih atas maklumat yang diberikan..www.tepakku.com

    BalasPadam
  11. ooo...ni mcm yg rebet RM200 tu ke? maknanya klu sy dah daftar & tebus rebet RM 200 tu, sy dah xlayak nk apply yg ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya la kot, tapi ini menerusi MyEG. Cubalah dulu, atau baca terma dan syarat yang disertakan. Saya tak leh nak apply sbb dah langgar syarat .. hahahaha

      Padam
  12. erm...kite yg x remaja ni..diam2 aje la...bila agaknya ada peruntukan utk golongan ibu2 yg mcm saya ni erk

    BalasPadam
  13. thanks bro. cepat2 daftar. harap2 dapatlah.

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah,da dapat hp ni.tq myeg

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…