Telefon Percuma dari MyEG untuk Blogger Belia

Wah, seronok la jadi belia, leh dapat macam-macam, baucer bukulah, rebat telefonlah, yang dah tua bangka cam saya ni, hanya dapat promo kasik tau. Tak mengapa, zaman muda belia remaja saya dah lepas, ada pahit manis, semua dah rasa. Ini masa anda, nah ... telefon percuma dari MyEG khusus untuk belia remaja.

Telefon Percuma dari MyEG Untuk Blogger Belia

Telefon Percuma dari MyEG Untuk Blogger Belia

Telefon percuma yang akan diberikan adalah daripada Ninetology, tak silap jenis Pearl Mini. Dan sebagai salah satu tambahan, boleh dapat kredit percuma daripada XPax. Agak-agak nak dapatkan petua untuk lebih nilai dengan XPax, boleh cuba tips ini - http://bit.ly/1a4dkv7
Telefon Percuma dari MyEG Untuk Blogger Belia

Apa yang perlu dilakukan ialah isi borang yang disediakan di laman web MyEG, dan tunggu sahaja makluman seterusnya daripada mereka. Cukup mudah bagi yang dapat telefon pintar Ninetology Pearl Mini ni. Isi borang di sini - Daftar Telefon Percuma

Hmmm .. andai saya tergolong dalam umur 21-30, pasti saya dah isi borang. Percuma, siapa yang tak nak kan?


{ 22 comments.. read them below or add one }

Norfa nil Norfa nil September 05, 2013
terima kasih info ini.. dah daftar.. hehe.
wazy wazy September 05, 2013
Terima kasih bro,nak cuba la daftar sekali
Nur Fannun Nur Fannun September 05, 2013
wah..biar betul..tapi kalau yg dh dftr & tebus rebet yng dulu xleh dftr lg kn?
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN September 05, 2013
Tryla .. yang lama bagi kat saya. :)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN September 05, 2013
IShh mana boleh, jangan tamak.
Mia Liana Mia Liana September 06, 2013
alamak.... dah terlebih umur la.... huhuhu
Khamsi Abdullah Khamsi Abdullah September 06, 2013
Saya dah register...letak alamat kat kampung. Harap2 dapat lah, hari tu dah terlepas nak beli pakai rebate untuk mak.
Elih J Elih J September 06, 2013
Terima kasih info hebat ni...masih dlm lingkungan, bo try isi borang hehe
Jue Nazrin Jue Nazrin September 06, 2013
done register..Tq 4 info :)
cynta ieda cynta ieda September 06, 2013
thnks tuto..nak register jugalah..hihi^^
MY@R MY@R September 06, 2013
Terima kasih atas maklumat yang diberikan..www.tepakku.com
Munirah Rafiuddin Munirah Rafiuddin September 06, 2013
ooo...ni mcm yg rebet RM200 tu ke? maknanya klu sy dah daftar & tebus rebet RM 200 tu, sy dah xlayak nk apply yg ni?
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN September 06, 2013
Ya la kot, tapi ini menerusi MyEG. Cubalah dulu, atau baca terma dan syarat yang disertakan. Saya tak leh nak apply sbb dah langgar syarat .. hahahaha
AhkakGojes AhkakGojes September 08, 2013
erm...kite yg x remaja ni..diam2 aje la...bila agaknya ada peruntukan utk golongan ibu2 yg mcm saya ni erk
Sya Isya Enterprise Sya Isya Enterprise September 09, 2013
thanks bro. cepat2 daftar. harap2 dapatlah.
eryza zainal eryza zainal April 09, 2014
Alhamdulillah,da dapat hp ni.tq myeg

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.