06 September 2013

Telefon Percuma dari MyEG untuk Blogger Belia

Wah, seronok la jadi belia, leh dapat macam-macam, baucer bukulah, rebat telefonlah, yang dah tua bangka cam saya ni, hanya dapat promo kasik tau. Tak mengapa, zaman muda belia remaja saya dah lepas, ada pahit manis, semua dah rasa. Ini masa anda, nah ... telefon percuma dari MyEG khusus untuk belia remaja.

Telefon Percuma dari MyEG Untuk Blogger Belia

Telefon Percuma dari MyEG Untuk Blogger Belia

Telefon percuma yang akan diberikan adalah daripada Ninetology, tak silap jenis Pearl Mini. Dan sebagai salah satu tambahan, boleh dapat kredit percuma daripada XPax. Agak-agak nak dapatkan petua untuk lebih nilai dengan XPax, boleh cuba tips ini - http://bit.ly/1a4dkv7
Telefon Percuma dari MyEG Untuk Blogger Belia

Apa yang perlu dilakukan ialah isi borang yang disediakan di laman web MyEG, dan tunggu sahaja makluman seterusnya daripada mereka. Cukup mudah bagi yang dapat telefon pintar Ninetology Pearl Mini ni. Isi borang di sini - Daftar Telefon Percuma

Hmmm .. andai saya tergolong dalam umur 21-30, pasti saya dah isi borang. Percuma, siapa yang tak nak kan?


Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

22 Komen Telefon Percuma dari MyEG untuk Blogger Belia

terima kasih info ini.. dah daftar.. hehe.

Terima kasih bro,nak cuba la daftar sekali

wah..biar betul..tapi kalau yg dh dftr & tebus rebet yng dulu xleh dftr lg kn?

Tryla .. yang lama bagi kat saya. :)

IShh mana boleh, jangan tamak.

alamak.... dah terlebih umur la.... huhuhu

Saya dah register...letak alamat kat kampung. Harap2 dapat lah, hari tu dah terlepas nak beli pakai rebate untuk mak.

Terima kasih info hebat ni...masih dlm lingkungan, bo try isi borang hehe

done register..Tq 4 info :)

thnks tuto..nak register jugalah..hihi^^

Terima kasih atas maklumat yang diberikan..www.tepakku.com

ooo...ni mcm yg rebet RM200 tu ke? maknanya klu sy dah daftar & tebus rebet RM 200 tu, sy dah xlayak nk apply yg ni?

Ya la kot, tapi ini menerusi MyEG. Cubalah dulu, atau baca terma dan syarat yang disertakan. Saya tak leh nak apply sbb dah langgar syarat .. hahahaha

erm...kite yg x remaja ni..diam2 aje la...bila agaknya ada peruntukan utk golongan ibu2 yg mcm saya ni erk

thanks bro. cepat2 daftar. harap2 dapatlah.

Alhamdulillah,da dapat hp ni.tq myeg


EmoticonEmoticon