Langkau ke kandungan utama

Puteri Sarah Liyana yang Baru

Gambar Puteri Sarah Liyana Terbaharu 

Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.
Puteri Sarah Liyana Berjubah
Gambar cun Terbaharu Puteri Sarah Liyana 2013
Gambar cun Terbaharu Puteri Sarah Liyana 2013
Gambar dan foto Terbaharu Puteri Sarah Liyana 2013
Gambar dan foto Terbaharu Puteri Sarah Liyana 2013
Gambar dan foto Terbaharu Puteri Sarah Liyana 2013
Gambar dan foto Terbaharu Puteri Sarah Liyana 2013
Gambar dan foto Terbaharu Puteri Sarah Liyana 2013
Gambar dan foto Puteri Sarah Liyana 2013
Gambar dan foto Puteri Sarah Liyana 2013

p.s: Dengarnya Puteri Sarah berhenti berlakon dah. Kredit: Fanpage Puteri Sarah

Komen

  1. cantik. moga istiqamah dan lebih baik slps ni.. aammiinn

    BalasPadam
  2. Hari tu dia minta tolong untuk keluarkan gambar yang tak elok mengenainya di Internet, cara ini salah satu yang boleh dilakukan agar bila google nama dia, akan ada benda baik yang terpanpang ..

    BalasPadam
  3. Alhamdulilah itu petanda penghijrahan ke arah menjadi yang lebih baik,

    Petik kedondong di tanah pamah,
    Melentuk rendang dicapaikan puteri;
    Cantik bertudung seindah muslimah,
    Sejuk memandang bagaikan bidadari.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia pun dah berhenti terima lakonan dah

      Padam
  4. alhamdulillah. semoga istiqamah, ameen

    BalasPadam
  5. smge beristiqomah puteri sarah

    BalasPadam
  6. Subhanallah, cantiknya Puteri Sarah bila dah berhijrah macam ni.. Semoga istiqamah hendaknya.. Sama2 kita doakan yang terbaik semua umat Islam di dunia.. =)

    BalasPadam
  7. kan comel macam ni dari terbuka aurat. alhamdulillah happy melihat ramai artis telah berhijrah.

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah..suka sangat dengan penampilan baru ini...sweet..

    BalasPadam
  9. orang cantik bila bertudung lagi bertambah cantiknya....Alhamdulillah.

    BalasPadam
  10. Aaarghhh tak nak tengok lama2...nanti jatuh hati..tak nak..tak nak..haha

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah.. cantik, comel je orangnya. Kalau dah berhenti berlako, dia buat apa eh skg ni?

    BalasPadam
  12. dia ni memang sweet orangnya...

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah, perubahan ke arah kebaikan sangat dialu-alukan.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.