Langkau ke kandungan utama

Puteri Sarah Liyana yang Baru

Gambar Puteri Sarah Liyana Terbaharu 

Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.
Puteri Sarah Liyana Berjubah
Gambar cun Terbaharu Puteri Sarah Liyana 2013
Gambar cun Terbaharu Puteri Sarah Liyana 2013
Gambar dan foto Terbaharu Puteri Sarah Liyana 2013
Gambar dan foto Terbaharu Puteri Sarah Liyana 2013
Gambar dan foto Terbaharu Puteri Sarah Liyana 2013
Gambar dan foto Terbaharu Puteri Sarah Liyana 2013
Gambar dan foto Terbaharu Puteri Sarah Liyana 2013
Gambar dan foto Puteri Sarah Liyana 2013
Gambar dan foto Puteri Sarah Liyana 2013

p.s: Dengarnya Puteri Sarah berhenti berlakon dah. Kredit: Fanpage Puteri Sarah

Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. cantik. moga istiqamah dan lebih baik slps ni.. aammiinn

    BalasPadam
  2. Hari tu dia minta tolong untuk keluarkan gambar yang tak elok mengenainya di Internet, cara ini salah satu yang boleh dilakukan agar bila google nama dia, akan ada benda baik yang terpanpang ..

    BalasPadam
  3. Alhamdulilah itu petanda penghijrahan ke arah menjadi yang lebih baik,

    Petik kedondong di tanah pamah,
    Melentuk rendang dicapaikan puteri;
    Cantik bertudung seindah muslimah,
    Sejuk memandang bagaikan bidadari.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia pun dah berhenti terima lakonan dah

      Padam
  4. alhamdulillah. semoga istiqamah, ameen

    BalasPadam
  5. smge beristiqomah puteri sarah

    BalasPadam
  6. Subhanallah, cantiknya Puteri Sarah bila dah berhijrah macam ni.. Semoga istiqamah hendaknya.. Sama2 kita doakan yang terbaik semua umat Islam di dunia.. =)

    BalasPadam
  7. kan comel macam ni dari terbuka aurat. alhamdulillah happy melihat ramai artis telah berhijrah.

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah..suka sangat dengan penampilan baru ini...sweet..

    BalasPadam
  9. orang cantik bila bertudung lagi bertambah cantiknya....Alhamdulillah.

    BalasPadam
  10. Aaarghhh tak nak tengok lama2...nanti jatuh hati..tak nak..tak nak..haha

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah.. cantik, comel je orangnya. Kalau dah berhenti berlako, dia buat apa eh skg ni?

    BalasPadam
  12. dia ni memang sweet orangnya...

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah, perubahan ke arah kebaikan sangat dialu-alukan.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …