Langkau ke kandungan utama

Mengapa Lelaki Pakistan 'Cinta' Wanita Malaysia?

Lelaki Pakistan memang kacak, saya sendiri tak nafikan. Errkkk .. ehh, apa pandang-pandang senget ni? Saya normal ok, bukan Gay!. Anak dah 3 orang dah. Kacak mereka buat ramai wanita Malaysia mudah tergoda dan digoda. Malah, walaupun ayat bahasa Malaysia tunggang langgang, mereka tetap nampak manis berbicara. Namun, awas ... ada sebab mengapa lelaki Pakistan luah rasa cinta pada wanita Malaysia!

Mengapa Lelaki Pakistan 'Cinta' Wanita Malaysia?

Hat-hati dengan jerat kekacakan dan kata manis daripada lelaki Pakistan. Ada udang di sebalik batu. Walaupun dah banyak kes mengenai kes wanita Malaysia ditipu dengan warga asing - iaitu berkahwin hanya untuk tinggal lama di Malaysia, namun masih ramai lagi yang terpedaya.

Malah, ada lelaki warga asing ini yang sudah pandai memikat dengan hanya menggunakan laman sosial seperti Facebook, Instagram, Twitter mahupun menerusi blog. Mereka guna gambar kacak mereka dan ayat-ayat memikat yang super lentok untuk mencari si anak dara, malah isteri serta janda orang.

Saya nasihatkan kepada gadis-gadis, mak-mak budak, supaya berhati-hati. Lelaki Pakistan contohnya tak memandang pada paras rupa, apa yang mereka mahukan ialah berada di Malaysia lebih lama.

Memetik Berita Harian Online:
Seremban: Seorang lelaki warga Pakistan ditahan anggota Jabatan Imigresen selepas didapati mengahwini wanita tempatan semata-mata untuk mendapat pas lawatan sosial jangka panjang.

Lelaki itu ditahan ketika ingin memperbaharui pas berkenaan dan siasatan mendapati suspek berusia 36 tahun itu meninggalkan isterinya yang berusia 21 tahun selepas mendapat pas itu. 

Mula-mula memang la lentok, lama-lama nanti anda gak yang kiok ... nak?


Lagi Komen Pembaca ...

  1. Assalamualaikum,
    Sangatlah benarnya...usah terpedaya dengan panggilan "adikkk manisssss" hu hu h uhu

    BalasPadam
  2. Apakah lelaki diMalaysia semakin terancam, selepas bangla dan awang hitam kini pakistan pula nak menganas

    BalasPadam
  3. Ini semua menyebabkan wanita tertipu -_-

    BalasPadam
  4. Ayat "eh..apa pandang-pandang senget ni? saya normal ok"..hehehe mmg wat akk senyum kambing sengsorg dpn lappy ni dgn ayat tu.
    Apa-apa pun betul cakap HH kena hati2 dgn diaorg ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihik! sama la kak! saya pn senyum2 aje baca yg tu n terus pandang tegak2...hihi

      sila brhati2 kpd semua ya...jgn trpedaya dgn paras rupa yg bisa mgoda jiwa tu!

      Padam
  5. wanita semua jangan la sebab muka esem skit dah jatuh cinta memang senang sgt nak ditipu

    BalasPadam
  6. pompuan jer yg tak sedar diri nak couple lelaki pakistan nie...

    BalasPadam
  7. adus...sebnarnya bnda ni mmg da lama dan sering berlaku...tp orang kta je tak amik ikhtibar...kat tmpt krole ni ada jgk kes camni dlu..kesian btul...pecah belah rumahtangga dek si isteri terlampau angau ngan mat pakistan...suami dan anak sanggup ditinggalkan~

    BalasPadam
  8. dah macam-macam kes dah berlaku..dari desa hinggalah ke kota..ada jer benda yang diorang nie buat..ambil kesempatan atas kebaikan rakyat Malaysia...

    BalasPadam
  9. Itu yang kantoi... Yang tak kantoi entah berapa ramai pulak

    BalasPadam
  10. Wanita di luar sana kena hati2 la lepas nie.. :)

    BalasPadam
  11. Benda yang selalu terjadi, tapi wanita malaysia (bukan semua )memang jenis tak serik. Handsome wajah, tapi agama tunggang langgang apalah gunanya. Nafsu lagi diikut, lagi tak mencukupi. Biarlah bersuamikan yang tak kacak, tapi solat terjaga, tahu halal haram, ada tanggungjawab, faham erti perkahwinan. Dan yang utama biarlah kita bersama-sama juga di akhirat nanti. Janji bahagia di dunia dan di akhirat.

    BalasPadam
  12. teringat balik nostalgia hampir 8 tahun sya belajar dipakistan dulu,tntang isu perkahwinan rakyat kita dgn pakistan ni mmg hot dan wujud sejak dulu lagi,sya sempat berjumpa wanita kita yg kawin pakistan ni bkn dinegara kita je bahkan disana juga,rasanya dah boleh buat buku tapi sya tak pandailah nk mengarang,bab kawin ni kita kena ingat,ada 2 situasi dlm hal ini,1 situasi di sini dan 1 disana,bnyak kisah yg tak dpt nk sya utarakan disini,kpd mereka yg ingin bertanya atau berkongsi pengalaman dgn sya yg lemah dan daif ni boleh lah email ke uzairku@gmail.com,kpd warga pakistan yg berkahwin dgn warga malaysia, apa yg sya nk katakan disini ialah 'jo allah taala ne apa ko shahdi ata permaya he,isi se hefazat karo,khianat or zulum na karo,ye hamara watan he,hamara aurat he,naram wala he,kuch na kuch frek hote he.'

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.