Gambar Kucing Dilukis Dengan Pensil

Gambar Kucing Comel Dilukis Dengan Pensil

Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

 

Sumber: FunZug

{ 14 comments.. read them below or add one }

naim naim October 17, 2011
salam

ini lukisan ke? tapi macam real la..
aiEz aiEz October 17, 2011
kagum tengok lukisan dia,macam betul...:)
^^eKaTiKaH^^ ^^eKaTiKaH^^ October 17, 2011
nampak real lukisan nie..bdw, kucing2 nie comel2 gile..hehe ^^
adanaberkat adanaberkat October 17, 2011
ya lah.. memang nampak cam real..nak dapat skil melukis mcm ni makan tahun gak..inilah anugerah Allah.aku lukis orang lidi mmg real cakap kau.. :)
HasrulHassan [HH] HasrulHassan [HH] October 17, 2011
@Cik Tie@Akak WOW .. teringat cerita 3 abdul kak oi .. hehehhee
HasrulHassan [HH] HasrulHassan [HH] October 17, 2011
@zuwaidah Tula... bukan mudah nak buat seREAL macam ni .. hebat kan?
HasrulHassan [HH] HasrulHassan [HH] October 17, 2011
@adanaberkat hahaha.. lepas ni leh la wat pertandingan gambar lidi paling lidi ... huhuhuuu
naim naim October 17, 2011
@HasrulHassan [HH]

canteek

Bro. Tak perlu 'tuan2' nie

saya muda lagi.. panggil naim dah ok..

:)
mas saari mas saari October 18, 2011
cantiknya! memang tak nampak macam lukisan pun..
Aniq Bukhary Aniq Bukhary September 05, 2013
Biar betol.. Bakat semulajadi..

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.