Langkau ke kandungan utama

Gambar Kucing Dilukis Dengan Pensil

Gambar Kucing Comel Dilukis Dengan Pensil

Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

 

Sumber: FunZug

Komen

  1. salam

    ini lukisan ke? tapi macam real la..

    BalasPadam
  2. kagum tengok lukisan dia,macam betul...:)

    BalasPadam
  3. nampak real lukisan nie..bdw, kucing2 nie comel2 gile..hehe ^^

    BalasPadam
  4. ya lah.. memang nampak cam real..nak dapat skil melukis mcm ni makan tahun gak..inilah anugerah Allah.aku lukis orang lidi mmg real cakap kau.. :)

    BalasPadam
  5. @Cik Tie@Akak WOW .. teringat cerita 3 abdul kak oi .. hehehhee

    BalasPadam
  6. @zuwaidah Tula... bukan mudah nak buat seREAL macam ni .. hebat kan?

    BalasPadam
  7. @adanaberkat hahaha.. lepas ni leh la wat pertandingan gambar lidi paling lidi ... huhuhuuu

    BalasPadam
  8. @HasrulHassan [HH]

    canteek

    Bro. Tak perlu 'tuan2' nie

    saya muda lagi.. panggil naim dah ok..

    :)

    BalasPadam
  9. cantiknya! memang tak nampak macam lukisan pun..

    BalasPadam
  10. Biar betol.. Bakat semulajadi..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.