Foto Berotot Aeril Zafrel

Gambar dan Foto Berotot Aeril Zafrel

Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

{ 17 comments.. read them below or add one }

Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy September 25, 2013
ramai ler yang tergila-gilakan dia nanti
Khairunnisa' Khairunnisa' September 25, 2013
Erm, tak tahu siapa gerangan tuan punya badan ni, but wow. Man with muscles :3

Nisa'
Sukma Haron Sukma Haron September 25, 2013
ermm....sure dia nie ramai peminat...
cinta03 cinta03 September 25, 2013
ooo..cukup macam nie... tak mau ketak2 sangat..huhuhu..
tergoda mak!!!
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal September 25, 2013
Assalammualaikum... Bro HH,

bijak bro buat entry nie... sebab ramai peminat aeril zafrel.. mesti nak tahu sangat pasal jejaka idaman semalaya nie... hehhehe.

mselim3
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN September 25, 2013
Tapi masalahnya, lebih ramai tak kenal dari kenal .. hehhehee
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN September 25, 2013
Ala..pelakon yang selalu jadi ustaz tu ....
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN September 25, 2013
Hehehe... tergoda ehhh? Ok tuh...
Marou Apple Hijau Marou Apple Hijau September 25, 2013
peminat cinta Jannah kalu tengok pic ni mesti suka

Jemput Singgah: wow #Terrernya Tin Coke
mahmud thalut mahmud thalut September 25, 2013
This comment has been removed by the author.
mahmud thalut mahmud thalut September 25, 2013
Assalam.
Lepas ni ramailah yang kenal -
serbu dia di gim tu :)
Hafizul Hafizul September 26, 2013
Emm ni mesti kamcing ni..hahaha
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa September 27, 2013
Badan saja kecil, tapi otot boleh tahan.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.