Langkau ke kandungan utama

Foto Berotot Aeril Zafrel

Gambar dan Foto Berotot Aeril Zafrel

Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

Komen

  1. ramai ler yang tergila-gilakan dia nanti

    BalasPadam
  2. Erm, tak tahu siapa gerangan tuan punya badan ni, but wow. Man with muscles :3

    Nisa'

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala..pelakon yang selalu jadi ustaz tu ....

      Padam
  3. ermm....sure dia nie ramai peminat...

    BalasPadam
  4. ooo..cukup macam nie... tak mau ketak2 sangat..huhuhu..
    tergoda mak!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe... tergoda ehhh? Ok tuh...

      Padam
  5. Assalammualaikum... Bro HH,

    bijak bro buat entry nie... sebab ramai peminat aeril zafrel.. mesti nak tahu sangat pasal jejaka idaman semalaya nie... hehhehe.

    mselim3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi masalahnya, lebih ramai tak kenal dari kenal .. hehhehee

      Padam
  6. peminat cinta Jannah kalu tengok pic ni mesti suka

    Jemput Singgah: wow #Terrernya Tin Coke

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Assalam.
    Lepas ni ramailah yang kenal -
    serbu dia di gim tu :)

    BalasPadam
  9. Emm ni mesti kamcing ni..hahaha

    BalasPadam
  10. Badan saja kecil, tapi otot boleh tahan.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.