Langkau ke kandungan utama

Entri Menjadi Sumber Kepada Wikipedia

Terkejut apabila dapat tahu beberapa entri dijadikan sumber rujukan di Wikipedia. Tak tahu siapa yang rajin update wikipedia tersebut sehingga menjadikan entri dalam blog ini sebagai bahan rujukan. Terima kasih kepada insan tersebut.

Mungkin disebabkan itulah Domain Authority blog ini agak baik, dan kekal dengan Google Pagerank 2 (PR2). Untung sesebuah blog menerima pautan atau backlink daripada sebuah laman web yang begitu dikenali dan mempunyai PR yang bagus.
Entri jadi sumber rujukan di Wikipedia

Jika mahu dapatkan 'pengiktirafan' seperti ini, anda seharus menjadi seorang blogger yang suka mengkaji dan menyelidiki, mencari sumber sah dan banyakkan pembacaan berkualiti. Sifat tersebut perlu untuk anda hasilkan entri yang punyai nilai dan menjadi sumber kepada yang lain.

Alhamdulillah, kadangkala ada benda yang tidak dijangka berlaku; yang boleh mendatangkan kebaikan kepada semua.

Baca sumber Wikipedia yang saya maksudkan di sini - Japanese Cemetery Park

Reference-to-japanese-cemetery-malaya

Komen

  1. tahniah HH yang selamanya menjadi tempat rujukan.....

    BalasPadam
  2. hu3..mmg gua pun buat rujukan dekat blog ni..untung la bro...dpt backlink tak dari wikipedia tu?

    BalasPadam
  3. wah... itu dah lebih dari bagus.. tahniah..

    BalasPadam
  4. wahhh...dapat backlink daripada Wikipedia tu...bukan calang2 laman web wikipedia ni HH...tahniah..:D

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah tahniah! Semoga terus sukses.. amin.

    BalasPadam
  6. Wah, tahniah. Hebat tu.. mmg kena banyak berusaha, kena byk kan ilmu dan membaca. Usaha usaha usaha. Tahniah sifu

    BalasPadam
  7. Memang bloG HH menjadi sumber.rujukan

    BalasPadam
  8. pergh.. backlink dari wiki...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.