Entri Menjadi Sumber Kepada Wikipedia

Terkejut apabila dapat tahu beberapa entri dijadikan sumber rujukan di Wikipedia. Tak tahu siapa yang rajin update wikipedia tersebut sehingga menjadikan entri dalam blog ini sebagai bahan rujukan. Terima kasih kepada insan tersebut.

Mungkin disebabkan itulah Domain Authority blog ini agak baik, dan kekal dengan Google Pagerank 2 (PR2). Untung sesebuah blog menerima pautan atau backlink daripada sebuah laman web yang begitu dikenali dan mempunyai PR yang bagus.
Entri jadi sumber rujukan di Wikipedia

Jika mahu dapatkan 'pengiktirafan' seperti ini, anda seharus menjadi seorang blogger yang suka mengkaji dan menyelidiki, mencari sumber sah dan banyakkan pembacaan berkualiti. Sifat tersebut perlu untuk anda hasilkan entri yang punyai nilai dan menjadi sumber kepada yang lain.

Alhamdulillah, kadangkala ada benda yang tidak dijangka berlaku; yang boleh mendatangkan kebaikan kepada semua.

Baca sumber Wikipedia yang saya maksudkan di sini - Japanese Cemetery Park

Reference-to-japanese-cemetery-malaya

{ 10 comments.. read them below or add one }

Sukma Haron Sukma Haron September 30, 2013
tahniah HH yang selamanya menjadi tempat rujukan.....
bloggerlelaki.com bloggerlelaki.com September 30, 2013
hu3..mmg gua pun buat rujukan dekat blog ni..untung la bro...dpt backlink tak dari wikipedia tu?
Rozita Rozita September 30, 2013
wah... itu dah lebih dari bagus.. tahniah..
Ezad Skytech Ezad Skytech September 30, 2013
wahhh...dapat backlink daripada Wikipedia tu...bukan calang2 laman web wikipedia ni HH...tahniah..:D
Khir Khalid Khir Khalid September 30, 2013
Alhamdulillah tahniah! Semoga terus sukses.. amin.
baby comel baby comel September 30, 2013
Wah, tahniah. Hebat tu.. mmg kena banyak berusaha, kena byk kan ilmu dan membaca. Usaha usaha usaha. Tahniah sifu
Fahmi mohd razari Fahmi mohd razari September 30, 2013
Memang bloG HH menjadi sumber.rujukan
pha is pha is September 30, 2013
pergh.. backlink dari wiki...

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.