Terkejut apabila dapat tahu beberapa entri dijadikan sumber rujukan di Wikipedia. Tak tahu siapa yang rajin update wikipedia tersebut sehingga menjadikan entri dalam blog ini sebagai bahan rujukan. Terima kasih kepada insan tersebut.

Mungkin disebabkan itulah Domain Authority blog ini agak baik, dan kekal dengan Google Pagerank 2 (PR2). Untung sesebuah blog menerima pautan atau backlink daripada sebuah laman web yang begitu dikenali dan mempunyai PR yang bagus.
Entri jadi sumber rujukan di Wikipedia

Jika mahu dapatkan 'pengiktirafan' seperti ini, anda seharus menjadi seorang blogger yang suka mengkaji dan menyelidiki, mencari sumber sah dan banyakkan pembacaan berkualiti. Sifat tersebut perlu untuk anda hasilkan entri yang punyai nilai dan menjadi sumber kepada yang lain.

Alhamdulillah, kadangkala ada benda yang tidak dijangka berlaku; yang boleh mendatangkan kebaikan kepada semua.

Baca sumber Wikipedia yang saya maksudkan di sini - Japanese Cemetery Park

Reference-to-japanese-cemetery-malaya

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

10 Komen

tahniah HH yang selamanya menjadi tempat rujukan.....

Reply

hu3..mmg gua pun buat rujukan dekat blog ni..untung la bro...dpt backlink tak dari wikipedia tu?

Reply

wah... itu dah lebih dari bagus.. tahniah..

Reply

wahhh...dapat backlink daripada Wikipedia tu...bukan calang2 laman web wikipedia ni HH...tahniah..:D

Reply

Alhamdulillah tahniah! Semoga terus sukses.. amin.

Reply

Wah, tahniah. Hebat tu.. mmg kena banyak berusaha, kena byk kan ilmu dan membaca. Usaha usaha usaha. Tahniah sifu

Reply

Memang bloG HH menjadi sumber.rujukan

Reply

pergh.. backlink dari wiki...

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.