4 Ganjaran Tunai Menerusi ChurpChurp

Ramai yang mungkin tidak mengetahui bahawa ChurpChurp memberikan ganjaran melalui 4 cara. Jika anda mempunyai akaun ChurpChurp, anda punyai peluang untuk merebut 4 ganjaran tunai yang disediakan oleh ChurpChurp. Menerusi 4 cara ini, anda dapat memaksimakan ganjaran tunai anda.

4 Ganjaran Tunai Menerusi ChurpChurp

4 ganjaran tunai menerusi ChurpChurp yang saya maksudkan ialah

Social Share (Perkongsian Sosial)

Hanya pilih kempen pilihan dalam ChurpChurp dan kongsikan melalui media sosial anda terutamanya Twitter.

Social Seed (Pembenihan Sosial)

Kempen terpilih untuk ahli ChurpChurp yang punyai kelebihan tertentu. Anda boleh baca di sini (klik).

Snap Share (Tangkap dan Kongsi)

Kempen berbentuk visual untuk ChurpChurp yang punyai akaun Instagram. Saya pernah berkongsi mengenai cara ini di sini (klik)

Campaign Seed (Pembenihan Kempen)

Satu bentuk kempen istimewa yang diberikan kepada ahli ChurpChurp dalam pelbagai medium sosial seperti Facebook, Twitter mahupun Instagram. Anda perlu ada kelebihan dari segi jumlah pengikut dan pengaruh anda menerusinya.



Alih bahasa teknikal ChurpChurp tu saya main belasah je, kalau nampak pelik tu, anda ada hak untuk gelak dan rasa pelik .. hahahha... tapi itulah 4 jenis ganjaran yang ditawarkan dalam ChurpChurp. Semua jenis ganjaran tu ada nilai tersendiri.

Laman web ChurpChurp sekarang sudah berwajah baru. Jadi buat ahli yang dah lama tak login di situ, mungkin akan pening sedikitlah.

Buat mereka yang masih baru dalam dunia blog, apakata daftar percuma dengan ChurpChurp dan peroleh peluang untuk jana pendapatan online menerusinya. Tak susah. Daftar di sini - Daftar ChurpChurp.



{ 11 comments.. read them below or add one }

Invisible Me Invisible Me September 24, 2013
Lepas churpchurp bertukar, muncul yang kena submit draft tu tapi tak faham sangat.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN September 24, 2013
Tu Social Seeding, tak ramai yang dapat sebenarnya. Special sbb ia bayar lebih daripada biasa.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN September 24, 2013
Jika iklan lain kena klik untuk dapatkan 20sen, yang ni, anda submit je dah dapat dalam RM2.50-RM3.00
Ainim Suju Ainim Suju September 24, 2013
Oh..ya.saya selalu dapat social seeding tu HH. baru faham social seeding tu apa
Encik Bakul Encik Bakul September 24, 2013
selalu dapat kempen seed tu gak.
bloggerlelaki.com bloggerlelaki.com September 24, 2013
nampak macam senang je nk buat duit dgn churp2 ni
Ieta Mat Saad Ieta Mat Saad September 24, 2013
o... baru tahu fungsi churp2. Terima kasih ingatkan churp2
Marou Apple Hijau Marou Apple Hijau September 24, 2013
baru je buka churp2 tadi. ingatkan salah masuk rupanya berwajah baru

Terbaru Di Blog : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 7
Liza Nova Liza Nova November 20, 2013
This comment has been removed by the author.
Liza Nova Liza Nova November 20, 2013
Tumpang tanya... jap tadi dia bg saya alpha seeding.. sekali kempen bayar 100.. tapi tak paham apa benda nya nak kena buat. kena kempen ikut jadual dia ekk?... mintak tolong en hasrul...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN November 21, 2013
Ohh saya tak tahu ada kempen nama Alpha Seeding dalam ChurpChurp ni. Yang saya tahu ada Social Seeding je sahaja. Saya pun ada dapat kempen mengenai Mamee Chef, dibayar RM2.90.

Alpha Seeding yang dibayar RM100 memang saya tak tahu, jadi maaf sebab tak dapat nak bantu. Boleh tanya pada mereka sendiri.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.