Ramai yang mungkin tidak mengetahui bahawa ChurpChurp memberikan ganjaran melalui 4 cara. Jika anda mempunyai akaun ChurpChurp, anda punyai peluang untuk merebut 4 ganjaran tunai yang disediakan oleh ChurpChurp. Menerusi 4 cara ini, anda dapat memaksimakan ganjaran tunai anda.

4 Ganjaran Tunai Menerusi ChurpChurp

4 ganjaran tunai menerusi ChurpChurp yang saya maksudkan ialah

Social Share (Perkongsian Sosial)

Hanya pilih kempen pilihan dalam ChurpChurp dan kongsikan melalui media sosial anda terutamanya Twitter.

Social Seed (Pembenihan Sosial)

Kempen terpilih untuk ahli ChurpChurp yang punyai kelebihan tertentu. Anda boleh baca di sini (klik).

Snap Share (Tangkap dan Kongsi)

Kempen berbentuk visual untuk ChurpChurp yang punyai akaun Instagram. Saya pernah berkongsi mengenai cara ini di sini (klik)

Campaign Seed (Pembenihan Kempen)

Satu bentuk kempen istimewa yang diberikan kepada ahli ChurpChurp dalam pelbagai medium sosial seperti Facebook, Twitter mahupun Instagram. Anda perlu ada kelebihan dari segi jumlah pengikut dan pengaruh anda menerusinya.



Alih bahasa teknikal ChurpChurp tu saya main belasah je, kalau nampak pelik tu, anda ada hak untuk gelak dan rasa pelik .. hahahha... tapi itulah 4 jenis ganjaran yang ditawarkan dalam ChurpChurp. Semua jenis ganjaran tu ada nilai tersendiri.

Laman web ChurpChurp sekarang sudah berwajah baru. Jadi buat ahli yang dah lama tak login di situ, mungkin akan pening sedikitlah.

Buat mereka yang masih baru dalam dunia blog, apakata daftar percuma dengan ChurpChurp dan peroleh peluang untuk jana pendapatan online menerusinya. Tak susah. Daftar di sini - Daftar ChurpChurp.



Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

11 Komen

Lepas churpchurp bertukar, muncul yang kena submit draft tu tapi tak faham sangat.

Reply

Tu Social Seeding, tak ramai yang dapat sebenarnya. Special sbb ia bayar lebih daripada biasa.

Reply

Jika iklan lain kena klik untuk dapatkan 20sen, yang ni, anda submit je dah dapat dalam RM2.50-RM3.00

Reply

Oh..ya.saya selalu dapat social seeding tu HH. baru faham social seeding tu apa

Reply

selalu dapat kempen seed tu gak.

Reply

nampak macam senang je nk buat duit dgn churp2 ni

Reply

o... baru tahu fungsi churp2. Terima kasih ingatkan churp2

Reply

baru je buka churp2 tadi. ingatkan salah masuk rupanya berwajah baru

Terbaru Di Blog : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 7

Reply
This comment has been removed by the author.

Tumpang tanya... jap tadi dia bg saya alpha seeding.. sekali kempen bayar 100.. tapi tak paham apa benda nya nak kena buat. kena kempen ikut jadual dia ekk?... mintak tolong en hasrul...

Reply

Ohh saya tak tahu ada kempen nama Alpha Seeding dalam ChurpChurp ni. Yang saya tahu ada Social Seeding je sahaja. Saya pun ada dapat kempen mengenai Mamee Chef, dibayar RM2.90.

Alpha Seeding yang dibayar RM100 memang saya tak tahu, jadi maaf sebab tak dapat nak bantu. Boleh tanya pada mereka sendiri.

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.