Langkau ke kandungan utama

4 Ganjaran Tunai Menerusi ChurpChurp

Ramai yang mungkin tidak mengetahui bahawa ChurpChurp memberikan ganjaran melalui 4 cara. Jika anda mempunyai akaun ChurpChurp, anda punyai peluang untuk merebut 4 ganjaran tunai yang disediakan oleh ChurpChurp. Menerusi 4 cara ini, anda dapat memaksimakan ganjaran tunai anda.

4 Ganjaran Tunai Menerusi ChurpChurp

4 ganjaran tunai menerusi ChurpChurp yang saya maksudkan ialah

Social Share (Perkongsian Sosial)

Hanya pilih kempen pilihan dalam ChurpChurp dan kongsikan melalui media sosial anda terutamanya Twitter.

Social Seed (Pembenihan Sosial)

Kempen terpilih untuk ahli ChurpChurp yang punyai kelebihan tertentu. Anda boleh baca di sini (klik).

Snap Share (Tangkap dan Kongsi)

Kempen berbentuk visual untuk ChurpChurp yang punyai akaun Instagram. Saya pernah berkongsi mengenai cara ini di sini (klik)

Campaign Seed (Pembenihan Kempen)

Satu bentuk kempen istimewa yang diberikan kepada ahli ChurpChurp dalam pelbagai medium sosial seperti Facebook, Twitter mahupun Instagram. Anda perlu ada kelebihan dari segi jumlah pengikut dan pengaruh anda menerusinya.



Alih bahasa teknikal ChurpChurp tu saya main belasah je, kalau nampak pelik tu, anda ada hak untuk gelak dan rasa pelik .. hahahha... tapi itulah 4 jenis ganjaran yang ditawarkan dalam ChurpChurp. Semua jenis ganjaran tu ada nilai tersendiri.

Laman web ChurpChurp sekarang sudah berwajah baru. Jadi buat ahli yang dah lama tak login di situ, mungkin akan pening sedikitlah.

Buat mereka yang masih baru dalam dunia blog, apakata daftar percuma dengan ChurpChurp dan peroleh peluang untuk jana pendapatan online menerusinya. Tak susah. Daftar di sini - Daftar ChurpChurp.




Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Lepas churpchurp bertukar, muncul yang kena submit draft tu tapi tak faham sangat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu Social Seeding, tak ramai yang dapat sebenarnya. Special sbb ia bayar lebih daripada biasa.

      Padam
    2. Jika iklan lain kena klik untuk dapatkan 20sen, yang ni, anda submit je dah dapat dalam RM2.50-RM3.00

      Padam
  2. Oh..ya.saya selalu dapat social seeding tu HH. baru faham social seeding tu apa

    BalasPadam
  3. selalu dapat kempen seed tu gak.

    BalasPadam
  4. nampak macam senang je nk buat duit dgn churp2 ni

    BalasPadam
  5. o... baru tahu fungsi churp2. Terima kasih ingatkan churp2

    BalasPadam
  6. baru je buka churp2 tadi. ingatkan salah masuk rupanya berwajah baru

    Terbaru Di Blog : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 7

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Tumpang tanya... jap tadi dia bg saya alpha seeding.. sekali kempen bayar 100.. tapi tak paham apa benda nya nak kena buat. kena kempen ikut jadual dia ekk?... mintak tolong en hasrul...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohh saya tak tahu ada kempen nama Alpha Seeding dalam ChurpChurp ni. Yang saya tahu ada Social Seeding je sahaja. Saya pun ada dapat kempen mengenai Mamee Chef, dibayar RM2.90.

      Alpha Seeding yang dibayar RM100 memang saya tak tahu, jadi maaf sebab tak dapat nak bantu. Boleh tanya pada mereka sendiri.

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…