The Social Sickness Survey - Malaysia Infographic

#WordlessWednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

The Social Sickness Survey 2013 - Malaysia Infographic

Kaji Selidik Kegilaan Pengguna Internet di Malaysia April 2013
Kaji Selidik Kegilaan Pengguna Internet di Malaysia April 2013 - Infografik
The Social Sickness Survey 2013 - Malaysia Infographic
The Social Sickness Survey 2013 - Malaysia Infographic

Full Infographic: Facebook Page hasrulhassan.com
Sumber: EnSurvey

6 comments.. read them below or add one

Izzat Eshak Izzat Eshak August 14, 2013
Before sleep tu rasanya ramai juga
Belek2 timeline sebelum tidur
Eyriqazz Eyriqazz August 14, 2013
Bro masuk kategori mana?
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 14, 2013
Ada yang kena, ada yang tak kena .. heheheh... bab fotografi tu lama dah tak buat. :)
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal August 14, 2013
Assalammualaikum...HH,

Agak2 mselim3 masuk kat kategori mana yer?...hehehhe

mselim3

HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 14, 2013
Tepuk dada .. tanya selera ..:)
Hanif Idrus Hanif Idrus August 14, 2013
Aku pun dah macam ini...
Internet kat smartphone...
Internet kat umah...
Internet kat opis..huhuh

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.