#WordlessWednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

The Social Sickness Survey 2013 - Malaysia Infographic

Kaji Selidik Kegilaan Pengguna Internet di Malaysia April 2013
Kaji Selidik Kegilaan Pengguna Internet di Malaysia April 2013 - Infografik
The Social Sickness Survey 2013 - Malaysia Infographic
The Social Sickness Survey 2013 - Malaysia Infographic

Full Infographic: Facebook Page hasrulhassan.com
Sumber: EnSurvey

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

6 Komen

Before sleep tu rasanya ramai juga
Belek2 timeline sebelum tidur

Reply

Ada yang kena, ada yang tak kena .. heheheh... bab fotografi tu lama dah tak buat. :)

Reply

Assalammualaikum...HH,

Agak2 mselim3 masuk kat kategori mana yer?...hehehhe

mselim3

Reply

Tepuk dada .. tanya selera ..:)

Reply

Aku pun dah macam ini...
Internet kat smartphone...
Internet kat umah...
Internet kat opis..huhuh

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.