Pembayaran Kedua Ganjaran Tunai 8Share

Alhamdulillah. Terima kasih. Rezeki dari 8Share. Kongsi informasi serba menarik, dan anda diberikan ganjaran yang sepatutnya. Walaupun akaun twitter, Facebook saya tidak ramai jumlah pengikut, tetapi bukan bermakna saya tidak boleh buat duit online dengan mudah menerusi 8Share.

8Share yang sebelum ini dikenali sebagai YouthSays, Says dan kemudian dijenamakan menjadi 8Share. YouthSays kalau tak silap sayalah, dah wujud sejak dari 2008 lagi. Saya pernah daftar dengan YouthSays, masa tu memang meletop, sana sini nampak YouthSays ini tapi rasanya ketika itu YouthSays lebih kepada perkongsian informasi dan maklumat mengenai remaja Malaysia.

Pembayaran Kedua Ganjaran Tunai 8Share

Sekarang, selain berkongsi perkara dan informasi baru yang menarik, anda diberikan ganjaran dalam bentuk points dan juga tunai.

Tips Mudah Kongsi 8Share

Saya telah merasai duit online hasil perkongsian benda yang saya suka. Saya lakukan menerusi blog, dan juga laman sosial. Caranya mudah, saya buat entri dan saya reka sendiri banner iklan untuk setiap informasi yang menarik. Apabila kita kongsi sesuatu yang kita suka, maka mudahlah idea nak cipta ayat sendiri dan bentuk iklan yang berkaitan. Ini cara saya kongsi informasi dan diberikan ganjaran oleh 8Share. Orang lain ... itu cara mereka.

Dengan kaedah itu, saya dah diberikan ganjaran lebih daripada RM100 dengan dua kali bayaran. Bayaran kedua baru sahaja saya terima terus ke akaun Maybank saya pada 26 Ogos 2013. Dan pihak 8Share telah berikan Payment Advice setelah selesai pembayaran dibuat.

Dengan Payment Advice mudah untuk saya untuk menyimpan rekod pendapatan menerusi 8Share, sebagai langkah bagi tujuan nak bayar cukai pendapatan dan juga zakat harta nanti (andai kena bayar).

Pembayaran Kedua Ganjaran Tunai 8Share Dalam Bentuk Payment Advice

Apa yang menarik mengenai 8Share ialah, anda akan terima bayaran terus ke akaun bank dan ia merupakan satu-satunya syarikat pengiklanan media maya paling mudah dan cepat yang memberikan bayaran di Malaysia.
Sertai 8share untuk ganjaran mudah dibayar terus ke akaun bank

Jika anda masih belum menyertai komuniti 8Share, berkongsi perkara dan informasi menarik dan terkini, maka daftarlah secara percuma sekarang.

Pendaftaran boleh dilakukan di sini: http://bit.ly/15Zu7xr


{ 21 comments.. read them below or add one }

Syam Kiri Syam Kiri August 27, 2013
As Salam Tuan, wah terbaiklah hehe..saya nk tnya sket..kedudukan link dlm blog yg manakah bagsu utk 8Share?
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 27, 2013
Sama sahaja dengan teknik iklan yang lain. Seperti entri sebelum2 ini saya ada berikan tips letak iklan berbentuk banner tu, haa disitulah sesuai.

Untuk iklan berbentuk teks, cara paling masyuk sekali adalah di antara link blog kita ..
Mohd Ridzwan Abdullah Mohd Ridzwan Abdullah August 27, 2013
Wow...satu lagi info baru yg leh wan aplikasikan. Apapun, thanks sebab wan dah register 8share ni melalui link blog bro HH beberapa minggu yg lalu. Income passive yg sangat berbaloi utk dicuba.
MY@R MY@R August 27, 2013
tahniah..murah rezeki atas usaha..www.tepakku.com
Norfa nil Norfa nil August 27, 2013
saya sekarang tengah kumpul banyak banyak...
sayang pulak nak cash out.. tak sabar..

cuma hari ini iklan macam ada problem.. siang ada, malam dah xde..
Sukma Haron Sukma Haron August 27, 2013
nice info, saya pun dah masuk 8share, tapi belum boleh cash out lagi.
HH macam mana letak iklan berbentuk teks anta link ? tq
Norazizah Hashim Norazizah Hashim August 28, 2013
Bestnyer dah dapat cashout. Nor pun dah join 8share. Belum pernah cashout lagi.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 28, 2013
Elakkan malas untuk berusaha.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 28, 2013
Alhamdulillah, rezeki dari Allah S.W.T
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 28, 2013
Salah satu cara untuk menabung. :)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 28, 2013
Hmm untuk buat iklan berbentuk link ... gunakan link list atau gunakan saja markup a link.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 28, 2013
Perlahan-lahan. In Sha Allah, satu hari nanti Nor pun akan buat entri seperti ini.
Mohd Ridzwan Abdullah Mohd Ridzwan Abdullah August 28, 2013
Insyaa Allah wan akan ingat pesanan tuh. Thanks again bro HH.
Alin Marlini Alin Marlini August 28, 2013
alhamdulillah...rezeki tu
Ieta Mat Saad Ieta Mat Saad August 28, 2013
tERIMA kasih, sdg berusaha menaikkan earning melalui 8share
Haslinda Hassan Ali Haslinda Hassan Ali August 28, 2013
syoknya agak2 saya punye bila yea hehehe
Marou Apple Hijau Marou Apple Hijau August 28, 2013
macam mana nak share 8share kat blog. pening la.. kalu dulu says.my senang je ada link. 8share ni pening sikit


Entri Baru Je Update : Buat Sendiri Oreo Milkshake Crunchy
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 29, 2013
Tu kena kreatif sedikitlah. :) kan saya ada cerita kat atas tu. Link dia mudah je ..kongsikan link tu kat facebook, situ ada link ...
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah August 29, 2013
terima kasih perkongsian ini. Boleh cuba juga.
AnonymousAnonymous January 24, 2015
salam hh selamat x klu kte register akaun bank mohon pencerahan
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 24, 2015
Selamat tanpa ragu2 ... :) dah banyak kali dapat dah ... cuma anda baca entri yang salah .. :P

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.