27 Ogos 2013

Pembayaran Kedua Ganjaran Tunai 8Share

Alhamdulillah. Terima kasih. Rezeki dari 8Share. Kongsi informasi serba menarik, dan anda diberikan ganjaran yang sepatutnya. Walaupun akaun twitter, Facebook saya tidak ramai jumlah pengikut, tetapi bukan bermakna saya tidak boleh buat duit online dengan mudah menerusi 8Share.

8Share yang sebelum ini dikenali sebagai YouthSays, Says dan kemudian dijenamakan menjadi 8Share. YouthSays kalau tak silap sayalah, dah wujud sejak dari 2008 lagi. Saya pernah daftar dengan YouthSays, masa tu memang meletop, sana sini nampak YouthSays ini tapi rasanya ketika itu YouthSays lebih kepada perkongsian informasi dan maklumat mengenai remaja Malaysia.

Pembayaran Kedua Ganjaran Tunai 8Share

Sekarang, selain berkongsi perkara dan informasi baru yang menarik, anda diberikan ganjaran dalam bentuk points dan juga tunai.

Tips Mudah Kongsi 8Share

Saya telah merasai duit online hasil perkongsian benda yang saya suka. Saya lakukan menerusi blog, dan juga laman sosial. Caranya mudah, saya buat entri dan saya reka sendiri banner iklan untuk setiap informasi yang menarik. Apabila kita kongsi sesuatu yang kita suka, maka mudahlah idea nak cipta ayat sendiri dan bentuk iklan yang berkaitan. Ini cara saya kongsi informasi dan diberikan ganjaran oleh 8Share. Orang lain ... itu cara mereka.

Dengan kaedah itu, saya dah diberikan ganjaran lebih daripada RM100 dengan dua kali bayaran. Bayaran kedua baru sahaja saya terima terus ke akaun Maybank saya pada 26 Ogos 2013. Dan pihak 8Share telah berikan Payment Advice setelah selesai pembayaran dibuat.

Dengan Payment Advice mudah untuk saya untuk menyimpan rekod pendapatan menerusi 8Share, sebagai langkah bagi tujuan nak bayar cukai pendapatan dan juga zakat harta nanti (andai kena bayar).

Pembayaran Kedua Ganjaran Tunai 8Share Dalam Bentuk Payment Advice

Apa yang menarik mengenai 8Share ialah, anda akan terima bayaran terus ke akaun bank dan ia merupakan satu-satunya syarikat pengiklanan media maya paling mudah dan cepat yang memberikan bayaran di Malaysia.
Sertai 8share untuk ganjaran mudah dibayar terus ke akaun bank

Jika anda masih belum menyertai komuniti 8Share, berkongsi perkara dan informasi menarik dan terkini, maka daftarlah secara percuma sekarang.

Pendaftaran boleh dilakukan di sini: http://bit.ly/15Zu7xr


Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

21 Komen Pembayaran Kedua Ganjaran Tunai 8Share

As Salam Tuan, wah terbaiklah hehe..saya nk tnya sket..kedudukan link dlm blog yg manakah bagsu utk 8Share?

Sama sahaja dengan teknik iklan yang lain. Seperti entri sebelum2 ini saya ada berikan tips letak iklan berbentuk banner tu, haa disitulah sesuai.

Untuk iklan berbentuk teks, cara paling masyuk sekali adalah di antara link blog kita ..

Wow...satu lagi info baru yg leh wan aplikasikan. Apapun, thanks sebab wan dah register 8share ni melalui link blog bro HH beberapa minggu yg lalu. Income passive yg sangat berbaloi utk dicuba.

tahniah..murah rezeki atas usaha..www.tepakku.com

saya sekarang tengah kumpul banyak banyak...
sayang pulak nak cash out.. tak sabar..

cuma hari ini iklan macam ada problem.. siang ada, malam dah xde..

nice info, saya pun dah masuk 8share, tapi belum boleh cash out lagi.
HH macam mana letak iklan berbentuk teks anta link ? tq

Bestnyer dah dapat cashout. Nor pun dah join 8share. Belum pernah cashout lagi.

Elakkan malas untuk berusaha.

Alhamdulillah, rezeki dari Allah S.W.T

Salah satu cara untuk menabung. :)

Hmm untuk buat iklan berbentuk link ... gunakan link list atau gunakan saja markup a link.

Perlahan-lahan. In Sha Allah, satu hari nanti Nor pun akan buat entri seperti ini.

Insyaa Allah wan akan ingat pesanan tuh. Thanks again bro HH.

alhamdulillah...rezeki tu

tERIMA kasih, sdg berusaha menaikkan earning melalui 8share

syoknya agak2 saya punye bila yea hehehe

macam mana nak share 8share kat blog. pening la.. kalu dulu says.my senang je ada link. 8share ni pening sikit


Entri Baru Je Update : Buat Sendiri Oreo Milkshake Crunchy

Tu kena kreatif sedikitlah. :) kan saya ada cerita kat atas tu. Link dia mudah je ..kongsikan link tu kat facebook, situ ada link ...

terima kasih perkongsian ini. Boleh cuba juga.

salam hh selamat x klu kte register akaun bank mohon pencerahan

Selamat tanpa ragu2 ... :) dah banyak kali dapat dah ... cuma anda baca entri yang salah .. :P


EmoticonEmoticon