Langkau ke kandungan utama

Foto Romantis Ustaz Don Daniyal - Husna Zahry

Foto Romantis Ustaz Don Daniyal - Husna Zahry

Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.
Gambar dan foto romantis ustaz don daniyal - husna zahry
Gambar dan foto romantis ustaz don daniyal - husna zahry
Gambar dan foto romantis ustaz don daniyal - husna zahry
Gambar dan foto sweet ustaz don daniyal - husna zahry
Gambar Don Daniyal dengan Isteri Husna
Foto terbaru ustaz don daniyal bersama husna zahry 2013
Foto romantik ustaz don daniyal bersama isteri
Foto romantik ustaz don daniyal bersama isteri

Komen Pembaca ...

  1. Balasan
    1. Tu la .. kalau tgk video dia lagi nampak sweet pasangan ini.

      Padam
  2. how sweet diorang ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah, romantik yang dibenarkan dalam Islam.

      Padam
  3. loving couple..hai hasrul..selamat hari raya,maaf zahir batin

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Hari Raya ... :) lama tak nampak Rosniena di sini...

      Padam
  4. salam...Semoga kebahgiaan mereka hingga ke jannah.Aaminnn

    BalasPadam
  5. sy suka tengok gambar2 pasaagan halal yg bahagia..ia bagai sumber inspirasi bagi kehidupan keluarga sy juga ~www.nazlee.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu. Nih letak gambar kapel tak kawin .. ishh ... datangkan benda tak elok je kan kan .. :)

      Padam
  6. sweet couple diorang nie..plus saya suka tengok ceramah ustaz don nie

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang sweet ... :) semua orang suka...

      Padam
  7. huhuhu mmg sweet ustz don ni...moga berbahagia hngga ke anak cucu~

    BalasPadam
  8. memang mereka pasangan serasi dan sweet semoga berbahagia di dunia dan akhirat

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Sha Allah, sama-sama mendoakan yang terbaik buat sesama Muslim.

      Padam
  9. In Shaa Allah.
    jom follow blog saya www.nurulasihqah.blogspot.com :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.