Foto Romantis Ustaz Don Daniyal - Husna Zahry

Foto Romantis Ustaz Don Daniyal - Husna Zahry

Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.
Gambar dan foto romantis ustaz don daniyal - husna zahry
Gambar dan foto romantis ustaz don daniyal - husna zahry
Gambar dan foto romantis ustaz don daniyal - husna zahry
Gambar dan foto sweet ustaz don daniyal - husna zahry
Gambar Don Daniyal dengan Isteri Husna
Foto terbaru ustaz don daniyal bersama husna zahry 2013
Foto romantik ustaz don daniyal bersama isteri
Foto romantik ustaz don daniyal bersama isteri

{ 16 comments.. read them below or add one }

HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 21, 2013
Tu la .. kalau tgk video dia lagi nampak sweet pasangan ini.
Ayu Zan Ayu Zan August 21, 2013
how sweet diorang ni...
Rosniena Rosniena August 21, 2013
loving couple..hai hasrul..selamat hari raya,maaf zahir batin
♥♥azatiesayang ♥♥ ♥♥azatiesayang ♥♥ August 21, 2013
salam...Semoga kebahgiaan mereka hingga ke jannah.Aaminnn
PakcikLie PCL PakcikLie PCL August 21, 2013
sy suka tengok gambar2 pasaagan halal yg bahagia..ia bagai sumber inspirasi bagi kehidupan keluarga sy juga ~www.nazlee.com
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy August 21, 2013
sweet couple diorang nie..plus saya suka tengok ceramah ustaz don nie
krole krole August 21, 2013
huhuhu mmg sweet ustz don ni...moga berbahagia hngga ke anak cucu~
Aku Penghibur Aku Penghibur August 22, 2013
memang mereka pasangan serasi dan sweet semoga berbahagia di dunia dan akhirat
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 22, 2013
Itulah, romantik yang dibenarkan dalam Islam.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 22, 2013
Selamat Hari Raya ... :) lama tak nampak Rosniena di sini...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 22, 2013
Memang sweet ... :) semua orang suka...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 22, 2013
In Sha Allah, sama-sama mendoakan yang terbaik buat sesama Muslim.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 22, 2013
Betul tu. Nih letak gambar kapel tak kawin .. ishh ... datangkan benda tak elok je kan kan .. :)
Nurul Asihqah Nurul Asihqah August 22, 2013
In Shaa Allah.
jom follow blog saya www.nurulasihqah.blogspot.com :)

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.