Langkau ke kandungan utama

Foto Romantis Ustaz Don Daniyal - Husna Zahry

Foto Romantis Ustaz Don Daniyal - Husna Zahry

Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.
Gambar dan foto romantis ustaz don daniyal - husna zahry
Gambar dan foto romantis ustaz don daniyal - husna zahry
Gambar dan foto romantis ustaz don daniyal - husna zahry
Gambar dan foto sweet ustaz don daniyal - husna zahry
Gambar Don Daniyal dengan Isteri Husna
Foto terbaru ustaz don daniyal bersama husna zahry 2013
Foto romantik ustaz don daniyal bersama isteri
Foto romantik ustaz don daniyal bersama isteri

Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Balasan
    1. Tu la .. kalau tgk video dia lagi nampak sweet pasangan ini.

      Padam
  2. how sweet diorang ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah, romantik yang dibenarkan dalam Islam.

      Padam
  3. loving couple..hai hasrul..selamat hari raya,maaf zahir batin

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Hari Raya ... :) lama tak nampak Rosniena di sini...

      Padam
  4. salam...Semoga kebahgiaan mereka hingga ke jannah.Aaminnn

    BalasPadam
  5. sy suka tengok gambar2 pasaagan halal yg bahagia..ia bagai sumber inspirasi bagi kehidupan keluarga sy juga ~www.nazlee.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu. Nih letak gambar kapel tak kawin .. ishh ... datangkan benda tak elok je kan kan .. :)

      Padam
  6. sweet couple diorang nie..plus saya suka tengok ceramah ustaz don nie

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang sweet ... :) semua orang suka...

      Padam
  7. huhuhu mmg sweet ustz don ni...moga berbahagia hngga ke anak cucu~

    BalasPadam
  8. memang mereka pasangan serasi dan sweet semoga berbahagia di dunia dan akhirat

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Sha Allah, sama-sama mendoakan yang terbaik buat sesama Muslim.

      Padam
  9. In Shaa Allah.
    jom follow blog saya www.nurulasihqah.blogspot.com :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…