Langkau ke kandungan utama

Blog Wardina Safiyyah - Dari Hati Wardina Safiyyah

Siapa yang tidak kenal dengan selebriti cantik, jelita dan perwatakan menarik, Wardina Safiyyah. Ikon bagi wanita muslimah masakini. Wardina bukan sahaja ada wajah yang cantik, tutur kata menarik malah dia ada karisma sebagai seorang wanita muslimah yang boleh dijadikan contoh. Menjadi contoh kerana perjalanan hidupnya itu yang agak memberikan inspirasi buat semua.
Foto Wardina Safiyyah

Wardina Safiyyah ada blog. Blog atau laman web Wardina Safiyyah ini dikenali sebagai Dari Hati Wardina Safiyyah, lebih menceritakan aktiviti kemasyarakatan dan sosial agama. Malah, dalam blog si cantik ini juga ada nota usrah yang boleh dibaca buat pengisian jiwa. Ada juga beberapa penulisan kreatif serta motivasi lain yang juga dimuatkan dalam blog tersebut.

Saya pasti ramai yang suka pada Wardina Safiyyah ini, saya sendiri minat dalam diam .. hahahaha.... sejak dia tampil pertama kali dalam Spanar Jaya .... perghhh ... huhuhuhu...

Blog Wardina Safiyyah - Dari Hati Wardina Safiyyah

Apapun, kepada sesiapa yang mahu jenguk blog atau laman web Wardina Safiyyah ini, anda boleh pergi ke sini - Dari Hati Wardina Safiyyah (klik)

blog wardina - dari hati wardina safiyyah
blog dan gambar cantik wardina safiyyah

Kredit Foto: Facebook Wardina Safiyyah

Komen

  1. boleh la terjah blog dia..mesti banyak penulisannya yang di letakkan di dalam blog wardina

    BalasPadam
  2. Minat juga ni..nak baca blog nya

    BalasPadam
  3. orgnya sgt manis dan baik...dpt jumpa mase di seminar ibu bapa mithali putrajaya hari tu, suke sgt dgr dia brckp trutama bab parenting...

    BalasPadam
  4. dh lama follow blog dia..suke cara penampilan beliau..:)

    BalasPadam
  5. penah jumpe die smayang kat surau ikea...sejuukk tgk die jemaah ngan anak2 die..

    BalasPadam
  6. minat kat dia time mengacara MHI di tv3..:)kreatif HH buat entri ttg selebriti ya, mesti banyak pageviews dtg dari entri macam ni..

    BalasPadam
  7. panjang rupanya nama blog wardina. patutlah bila taip nama dia je kat google tak keluar. thank you share...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.