Senarai Tempat Mengundi Pilihanraya Umum 13 (PRU13) Seluruh Malaysia

As-Salam. Adakah anda sudah menyemak status daftar pemilih bagi PRU13? Jika tidak, lakukan sekarang untuk memastikan nama anda, kad pengenalan, kawasan mengundi adalah tepat dan benar. Tidak perlu tunggu di saat-saat akhir untuk melakukannya. Ia perlu bagi memastikan tiada masalah berlaku di hari mengundi PRU13 nanti.

Oh ya, salah satu perkara penting juga yang perlu anda tahu ialah tempat atau lokasi untuk anda membuang undi. Bukan boleh membuang undi sebarang tempat. Ada lokasi yang telah dikhaskan untuk memangkah calon yang bertanding dalam PRU13.

Untuk itu, HH sukacita mahu kongsikan senarai tempat atau lokasi mengundi bagi Pilihanraya Umum 13 (PRU13) bagi seluruh Malaysia.

Senarai Tempat Mengundi PRU13 Bagi Seluruh Malaysia


Perkhidmatan ini disediakan oleh Portal Rasmi PRU13, anda mungkin akan mengalami sedikit gangguan kerana aplikasi menggunakan Adobe Reader, pastikan pelayar web anda telah dikemaskini dengan aplikasi terbaru Adobe.

Senarai lokasi yang telah ditetapkan adalah terkini dan sah sehingga 31 Januari 2013. Sebarang perubahan adalah tertakluk kepada pihak SPR Malaysia.

*p.s: Mari mengundi, pilihlah calon yang layak dan berhak, dan bertanggungjawab atas agama, bangsa dan negara.
 
Teknologi Zaman Dahulu

3 Komentar untuk "Senarai Tempat Mengundi Pilihanraya Umum 13 (PRU13) Seluruh Malaysia"

Ayuh tunaikan kewajipan mengundi

owh...okay boleh dah nak balik ngundi...

dah xlama dah tu hehehe ^__^

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.