Giveaway Best Malaysian Food

20 March 2013

Lukisan Pelakon Cantik Emma Ma'embong

Lukisan Pelakon Cantik Emma Ma'embong







Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya.

Kredit: GoFacts



Kongsilah
Hasrul Hassan

Hasrul Hassan

Blogger sepenuh masa yang menetap di Pulau Pinang menulis mengenai dunia blog, tips dan panduan blogging, informasi berfakta dan #VMY2014 di Malaysia. Bersedia menerima jemputan event, penulisan advertorial serta produk review.
Google | Twitter | Facebook | Instagram | Email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

14 komen:

  1. fairus mohamad noor20 March, 2013 12:01

    lukisan secantik orangnye..

    ReplyDelete
  2. Hampir kesemua adik beradik ada lukisan sendiri, termasuk syikin ... :)

    ReplyDelete
  3. wahhh.. mmg berbakat betui dia ni.. sama mcm bapaknyer :)

    ReplyDelete
  4. lukisannya menarik sekali....

    ReplyDelete
  5. Kisah SI Dairy20 March, 2013 12:30

    salam...
    pandai melukis rupenyer...:)

    ReplyDelete
  6. Dia satu-satunya anak Ismail Embung yang masih aktif dalam seni visual ini.

    ReplyDelete
  7. Hmm .. mana tak tumpah kuah kalau tidak ke nasi

    ReplyDelete
  8. @pinkvelvet:disqus ... ya sama macam ayahnya ... pelukis negara.

    ReplyDelete
  9. Keluarga pelukis....

    ReplyDelete
  10. berbakat dalam melukis, cantik lak 2.. heee.. teman singgah balas kunjungan disini.. =)

    ReplyDelete
  11. Masa mula-mula jadi artis tu, dapat tahu dia seorang pelukis.. Tak tahu pula keluarga dia memang yang mahir melukis.. Baru ni dapat tengok lukisan dia.. ;)

    ReplyDelete
[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Terima kasih atas kerjasama.

Berminat untuk beriklan? Boleh buat tempahan di sini - Pengiklanan

Terima Kasih Kerana Sudi Meninggalkan Komen


|Pakar SEO Blogspot|

Copyright @ 2014 HASRULHASSAN™. Originally by Templateism | for Terkini MH370 | Read Disclaimer

Ping your blog, website, or RSS feed for Free