Rahsia Menang Tender Kerajaan

Lukisan Pelakon Cantik Emma Ma'embong

Lukisan Pelakon Cantik Emma Ma'embong







Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya.

Kredit: GoFacts



ShellPledge



14 Komentar untuk "Lukisan Pelakon Cantik Emma Ma'embong"
fairus mohamad noor
delete

lukisan secantik orangnye..

Hampir kesemua adik beradik ada lukisan sendiri, termasuk syikin ... :)

wahhh.. mmg berbakat betui dia ni.. sama mcm bapaknyer :)

lukisannya menarik sekali....

Kisah SI Dairy
delete

salam...
pandai melukis rupenyer...:)

Dia satu-satunya anak Ismail Embung yang masih aktif dalam seni visual ini.

Hmm .. mana tak tumpah kuah kalau tidak ke nasi

@pinkvelvet:disqus ... ya sama macam ayahnya ... pelukis negara.

Keluarga pelukis....

berbakat dalam melukis, cantik lak 2.. heee.. teman singgah balas kunjungan disini.. =)

Masa mula-mula jadi artis tu, dapat tahu dia seorang pelukis.. Tak tahu pula keluarga dia memang yang mahir melukis.. Baru ni dapat tengok lukisan dia.. ;)

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.

Panduan Tips Blogging Terbaik!

LIKE HASRULHASSAN.COM!

Hubungi Saya
 
Blogger Template By Catatan Info Contoh Soalan Exam PTD 2014 Copyright © 2014 HASRULHASSAN.COM™ All Rights Reserved