Lukisan Pelakon Cantik Emma Ma'embong

Gambar Lukisan Pelakon Cantik Emma Ma'embong. Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya.

Lukisan Pelakon Cantik Emma Ma'embong


Kredit: GoFacts

{ 14 comments.. read them below or add one }

fairus mohamad noorfairus mohamad noor March 20, 2013
lukisan secantik orangnye..
hasrulhassan hasrulhassan March 20, 2013
Hampir kesemua adik beradik ada lukisan sendiri, termasuk syikin ... :)
✿pink velvet✿ ✿pink velvet✿ March 20, 2013
wahhh.. mmg berbakat betui dia ni.. sama mcm bapaknyer :)
sukmasukma March 20, 2013
lukisannya menarik sekali....
Kisah SI DairyKisah SI Dairy March 20, 2013
salam...
pandai melukis rupenyer...:)
hasrulhassan hasrulhassan March 20, 2013
Dia satu-satunya anak Ismail Embung yang masih aktif dalam seni visual ini.
hasrulhassan hasrulhassan March 20, 2013
Hmm .. mana tak tumpah kuah kalau tidak ke nasi
hasrulhassan hasrulhassan March 20, 2013
@pinkvelvet:disqus ... ya sama macam ayahnya ... pelukis negara.
Hanif IdrusHanif Idrus March 20, 2013
Keluarga pelukis....
Tengkubutang Miaw Tengkubutang Miaw April 12, 2013
berbakat dalam melukis, cantik lak 2.. heee.. teman singgah balas kunjungan disini.. =)
Eraz Fadli Eraz Fadli April 12, 2013
Masa mula-mula jadi artis tu, dapat tahu dia seorang pelukis.. Tak tahu pula keluarga dia memang yang mahir melukis.. Baru ni dapat tengok lukisan dia.. ;)

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.