Penguasa Kastam W41

Lukisan Pelakon Cantik Emma Ma'embong

Lukisan Pelakon Cantik Emma Ma'embong







Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya.

Kredit: GoFacts



14 Komentar untuk "Lukisan Pelakon Cantik Emma Ma'embong"
fairus mohamad noor
delete

lukisan secantik orangnye..

Hampir kesemua adik beradik ada lukisan sendiri, termasuk syikin ... :)

wahhh.. mmg berbakat betui dia ni.. sama mcm bapaknyer :)

lukisannya menarik sekali....

Kisah SI Dairy
delete

salam...
pandai melukis rupenyer...:)

Dia satu-satunya anak Ismail Embung yang masih aktif dalam seni visual ini.

Hmm .. mana tak tumpah kuah kalau tidak ke nasi

@pinkvelvet:disqus ... ya sama macam ayahnya ... pelukis negara.

Keluarga pelukis....

berbakat dalam melukis, cantik lak 2.. heee.. teman singgah balas kunjungan disini.. =)

Masa mula-mula jadi artis tu, dapat tahu dia seorang pelukis.. Tak tahu pula keluarga dia memang yang mahir melukis.. Baru ni dapat tengok lukisan dia.. ;)

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.

 
Copyright © 2014 HASRULHASSAN.COM™ - All Rights Reserved Busuk.org
Originally By Catatan Info