Langkau ke kandungan utama

Lukisan Pelakon Cantik Emma Ma'embong

Gambar Lukisan Pelakon Cantik Emma Ma'embong. Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya.

Lukisan Pelakon Cantik Emma Ma'embong


Kredit: GoFacts

Komen

  1. fairus mohamad noorMac 20, 2013

    lukisan secantik orangnye..

    BalasPadam
  2. Hampir kesemua adik beradik ada lukisan sendiri, termasuk syikin ... :)

    BalasPadam
  3. wahhh.. mmg berbakat betui dia ni.. sama mcm bapaknyer :)

    BalasPadam
  4. lukisannya menarik sekali....

    BalasPadam
  5. Kisah SI DairyMac 20, 2013

    salam...
    pandai melukis rupenyer...:)

    BalasPadam
  6. Dia satu-satunya anak Ismail Embung yang masih aktif dalam seni visual ini.

    BalasPadam
  7. Hmm .. mana tak tumpah kuah kalau tidak ke nasi

    BalasPadam
  8. @pinkvelvet:disqus ... ya sama macam ayahnya ... pelukis negara.

    BalasPadam
  9. Hanif IdrusMac 20, 2013

    Keluarga pelukis....

    BalasPadam
  10. berbakat dalam melukis, cantik lak 2.. heee.. teman singgah balas kunjungan disini.. =)

    BalasPadam
  11. Masa mula-mula jadi artis tu, dapat tahu dia seorang pelukis.. Tak tahu pula keluarga dia memang yang mahir melukis.. Baru ni dapat tengok lukisan dia.. ;)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.