hasrulhassan.com
Cabaran Duit Raya 2014

20 March 2013

Lukisan Pelakon Cantik Emma Ma'embong

Lukisan Pelakon Cantik Emma Ma'embong







Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya.

Kredit: GoFacts



14 komen:

  1. fairus mohamad noor20 March, 2013 12:01

    lukisan secantik orangnye..

    ReplyDelete
  2. Hampir kesemua adik beradik ada lukisan sendiri, termasuk syikin ... :)

    ReplyDelete
  3. wahhh.. mmg berbakat betui dia ni.. sama mcm bapaknyer :)

    ReplyDelete
  4. lukisannya menarik sekali....

    ReplyDelete
  5. Kisah SI Dairy20 March, 2013 12:30

    salam...
    pandai melukis rupenyer...:)

    ReplyDelete
  6. Dia satu-satunya anak Ismail Embung yang masih aktif dalam seni visual ini.

    ReplyDelete
  7. Hmm .. mana tak tumpah kuah kalau tidak ke nasi

    ReplyDelete
  8. @pinkvelvet:disqus ... ya sama macam ayahnya ... pelukis negara.

    ReplyDelete
  9. Keluarga pelukis....

    ReplyDelete
  10. berbakat dalam melukis, cantik lak 2.. heee.. teman singgah balas kunjungan disini.. =)

    ReplyDelete
  11. Masa mula-mula jadi artis tu, dapat tahu dia seorang pelukis.. Tak tahu pula keluarga dia memang yang mahir melukis.. Baru ni dapat tengok lukisan dia.. ;)

    ReplyDelete

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.

Berminat untuk beriklan? Boleh buat tempahan di sini - Pengiklanan

Copyright 2010-2014 HASRULHASSAN.COM™. Originally by Templateism | Memberi Untuk Bermanfaat | Read Disclaimer