hasrulhassan.com
Cabaran Duit Raya 2014

21 July 2012

Blog Ustaz Kazim Elias | Pusat Pendidikan Al Barakah

As-Salam. Jika disebutkan nama ustaz ini, pasti ramai yang akan angguk tanda kenal. Ustaz Kazim Elias, bukan nama asing, dan HH pasti ramai blogger tahu dan kenal akan siapa beliau ini. 

Al Fadhil Ustaz Mohd Kazim Bin Elias Al Hafiz adalah merupakan seorang pendakwah bebas di negeri Perak sejak tahun 1990. Beliau antara yang banyak pendakwah yang mempunyai video ceramah tersebar meluas di laman YouTube.

Dek kerana itulah, Ustaz Mohd Kazim popular di dunia maya.

Blog Ustaz Mohd Kazim Elias


Pusat Pendidikan Al Barakah


Blog ini lebih kepada info dan pengetahuan mengenai pusat pendidikan yang diasaskan oleh Ustaz Kazim Elias, selain terdapat pautan kepada koleksi ceramah Ustaz Kazim Elias serta juga jadual ceramah yang boleh anda lihat.

Jom lihat apa yang ada di blog Ustaz Kazim Elias - Pusat Pendidikan Al Barakah




7 komen:

  1. HH. Thank you singgah belog saya yang tak seberapa :) Ustaz Kazim memang best! Dalam kereta mesti pasang cd ceramah dia. Setanding UAI.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum. macam mana mahu menghubungi ustaz berkenaan kemasukan di sekolah ini? terima kasih.

    ReplyDelete
  3. W'salam .. Allah Yang Maha Tahu, saya tak pasti, mengapa tidak ditanya pada admin blog dan laman web beliau?

    ReplyDelete
  4. psl x blh laman web al barakah...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum....ustaz bila nak mai kut kedah. saya nak jumpa ngan ustaz. Kalau ustaz mai kawasan kedah mesej kat saya 0134200018. Terima kasih

    ReplyDelete
  6. disqus_ZMHKTFD5rR23 March, 2013 13:36

    bagaimana nak contac ustaz kazim untk bagi ceramah????

    ReplyDelete
  7. Kenapa tak semak kat blog yang disediakan tu. Kan ada link ke blognya.

    ReplyDelete

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.

Berminat untuk beriklan? Boleh buat tempahan di sini - Pengiklanan

Copyright 2010-2014 HASRULHASSAN.COM™. Originally by Templateism | Memberi Untuk Bermanfaat | Read Disclaimer