Giveaway Best Malaysian Food

21 July 2012

Blog Ustaz Kazim Elias | Pusat Pendidikan Al Barakah

As-Salam. Jika disebutkan nama ustaz ini, pasti ramai yang akan angguk tanda kenal. Ustaz Kazim Elias, bukan nama asing, dan HH pasti ramai blogger tahu dan kenal akan siapa beliau ini. 

Al Fadhil Ustaz Mohd Kazim Bin Elias Al Hafiz adalah merupakan seorang pendakwah bebas di negeri Perak sejak tahun 1990. Beliau antara yang banyak pendakwah yang mempunyai video ceramah tersebar meluas di laman YouTube.

Dek kerana itulah, Ustaz Mohd Kazim popular di dunia maya.

Blog Ustaz Mohd Kazim Elias


Pusat Pendidikan Al Barakah


Blog ini lebih kepada info dan pengetahuan mengenai pusat pendidikan yang diasaskan oleh Ustaz Kazim Elias, selain terdapat pautan kepada koleksi ceramah Ustaz Kazim Elias serta juga jadual ceramah yang boleh anda lihat.

Jom lihat apa yang ada di blog Ustaz Kazim Elias - Pusat Pendidikan Al Barakah




Kongsilah
Hasrul Hassan

Hasrul Hassan

Blogger sepenuh masa yang menetap di Pulau Pinang menulis mengenai dunia blog, tips dan panduan blogging, informasi berfakta dan #VMY2014 di Malaysia. Bersedia menerima jemputan event, penulisan advertorial serta produk review.
Google | Twitter | Facebook | Instagram | Email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

7 komen:

  1. HH. Thank you singgah belog saya yang tak seberapa :) Ustaz Kazim memang best! Dalam kereta mesti pasang cd ceramah dia. Setanding UAI.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum. macam mana mahu menghubungi ustaz berkenaan kemasukan di sekolah ini? terima kasih.

    ReplyDelete
  3. W'salam .. Allah Yang Maha Tahu, saya tak pasti, mengapa tidak ditanya pada admin blog dan laman web beliau?

    ReplyDelete
  4. psl x blh laman web al barakah...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum....ustaz bila nak mai kut kedah. saya nak jumpa ngan ustaz. Kalau ustaz mai kawasan kedah mesej kat saya 0134200018. Terima kasih

    ReplyDelete
  6. disqus_ZMHKTFD5rR23 March, 2013 13:36

    bagaimana nak contac ustaz kazim untk bagi ceramah????

    ReplyDelete
  7. Kenapa tak semak kat blog yang disediakan tu. Kan ada link ke blognya.

    ReplyDelete
[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Terima kasih atas kerjasama.

Berminat untuk beriklan? Boleh buat tempahan di sini - Pengiklanan

Terima Kasih Kerana Sudi Meninggalkan Komen


|Pakar SEO Blogspot|

Copyright @ 2014 HASRULHASSAN™. Originally by Templateism | for Terkini MH370 | Read Disclaimer

Ping your blog, website, or RSS feed for Free