Rujukan dan Contoh Soalan Exam Online PTD 201

Gambar | 10 Ruang Kerja Idaman Blogger Kental

As-Salam.
Ada duit, semua boleh jadi. Dan mungkin buat mereka yang serius berblog, tentu reka bentuk dan peralatan pejabat sebegini menjadi satu impian .... errr tak? HH ya .... syok oo kalau dapat kemudahan sebegini .... 

Hmm mana pilihan anda? HH pilih foto nombor 2 .... hehehehe ... ada sapa2 nak sponsor tak?

10 Ruang Kerja Idaman Para Blogger


Sumber: I Can Be Creative



4G LTE PortaWiFi by Celcom



7 Komentar untuk "Gambar | 10 Ruang Kerja Idaman Blogger Kental"

screen camtu, menjadi kegemaran forex traders...haha

pheww , xde bajet ar nak buat camni , hehe .

peh..aku update blog ats katil je

x pening kepala ke tengok screen bnyak2 ni??hihi

skrin mcm ni, gamers or hackers sesuai la...a kalau takat nk tulih blog, tak perlu kot.. heheheh

ai naip entry belog sambil nyusu baby je pon.. kakakaka

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.

Ada PROMO KHAS untuk pengiklanan di blog ini. Berminat? Boleh rujuk bahagian 'Advertise' di menu blog.

Panduan Tips Blogging Terbaik!

LIKE HASRULHASSAN.COM!

Hubungi Saya
 
Blogger Template By Catatan Info Busuk Copyright © 2014 HASRULHASSAN.COM™ All Rights Reserved