Langkau ke kandungan utama

Gambar | 10 Ruang Kerja Idaman Blogger Kental

As-Salam.
Ada duit, semua boleh jadi. Dan mungkin buat mereka yang serius berblog, tentu reka bentuk dan peralatan pejabat sebegini menjadi satu impian .... errr tak? HH ya .... syok oo kalau dapat kemudahan sebegini .... 

Hmm mana pilihan anda? HH pilih foto nombor 2 .... hehehehe ... ada sapa2 nak sponsor tak?

10 Ruang Kerja Idaman Para Blogger


Sumber: I Can Be Creative



Komen

  1. screen camtu, menjadi kegemaran forex traders...haha

    BalasPadam
  2. pheww , xde bajet ar nak buat camni , hehe .

    BalasPadam
  3. peh..aku update blog ats katil je

    BalasPadam
  4. x pening kepala ke tengok screen bnyak2 ni??hihi

    BalasPadam
  5. skrin mcm ni, gamers or hackers sesuai la...a kalau takat nk tulih blog, tak perlu kot.. heheheh

    BalasPadam
  6. ai naip entry belog sambil nyusu baby je pon.. kakakaka

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.