Gambar | 10 Ruang Kerja Idaman Blogger Kental

As-Salam.
Ada duit, semua boleh jadi. Dan mungkin buat mereka yang serius berblog, tentu reka bentuk dan peralatan pejabat sebegini menjadi satu impian .... errr tak? HH ya .... syok oo kalau dapat kemudahan sebegini .... 

Hmm mana pilihan anda? HH pilih foto nombor 2 .... hehehehe ... ada sapa2 nak sponsor tak?

10 Ruang Kerja Idaman Para Blogger


Sumber: I Can Be Creative




Gambar | 10 Ruang Kerja Idaman Blogger Kental Gambar | 10 Ruang Kerja Idaman Blogger Kental Pakar SEO Malaysia on 4/22/2012 Rating: 5

7 comments:

  1. screen camtu, menjadi kegemaran forex traders...haha

    ReplyDelete
  2. pheww , xde bajet ar nak buat camni , hehe .

    ReplyDelete
  3. peh..aku update blog ats katil je

    ReplyDelete
  4. x pening kepala ke tengok screen bnyak2 ni??hihi

    ReplyDelete
  5. skrin mcm ni, gamers or hackers sesuai la...a kalau takat nk tulih blog, tak perlu kot.. heheheh

    ReplyDelete
  6. ai naip entry belog sambil nyusu baby je pon.. kakakaka

    ReplyDelete

[Peringatan Ikhlas]

Mana-mana komen yang didapati melanggar polisi Blogger akan dipadam serta-merta. Setiap komen yang ditulis adalah tanggungjawab masing-masin. Bagi info peluang pengiklanan dan maklum balas boleh email (blogger.hasrulhassan[@]gmail.com).

Powered by Blogger.