22 April 2012

Gambar | 10 Ruang Kerja Idaman Blogger Kental

As-Salam.
Ada duit, semua boleh jadi. Dan mungkin buat mereka yang serius berblog, tentu reka bentuk dan peralatan pejabat sebegini menjadi satu impian .... errr tak? HH ya .... syok oo kalau dapat kemudahan sebegini .... 

Hmm mana pilihan anda? HH pilih foto nombor 2 .... hehehehe ... ada sapa2 nak sponsor tak?

10 Ruang Kerja Idaman Para Blogger


Sumber: I Can Be Creative



Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

7 Komen

screen camtu, menjadi kegemaran forex traders...haha

pheww , xde bajet ar nak buat camni , hehe .

peh..aku update blog ats katil je

x pening kepala ke tengok screen bnyak2 ni??hihi

skrin mcm ni, gamers or hackers sesuai la...a kalau takat nk tulih blog, tak perlu kot.. heheheh

ai naip entry belog sambil nyusu baby je pon.. kakakaka


EmoticonEmoticon