Gambar | 10 Ruang Kerja Idaman Blogger Kental

As-Salam.
Ada duit, semua boleh jadi. Dan mungkin buat mereka yang serius berblog, tentu reka bentuk dan peralatan pejabat sebegini menjadi satu impian .... errr tak? HH ya .... syok oo kalau dapat kemudahan sebegini .... 

Hmm mana pilihan anda? HH pilih foto nombor 2 .... hehehehe ... ada sapa2 nak sponsor tak?

10 Ruang Kerja Idaman Para Blogger


Sumber: I Can Be Creative



{ 7 comments.. read them below or add one }

faiz fakhirin faiz fakhirin April 22, 2012
screen camtu, menjadi kegemaran forex traders...haha
shafiq shafiq April 22, 2012
pheww , xde bajet ar nak buat camni , hehe .
Terbelog Terbelog April 22, 2012
peh..aku update blog ats katil je
FaKArePa!n FaKArePa!n April 22, 2012
x pening kepala ke tengok screen bnyak2 ni??hihi
pha is pha is April 22, 2012
skrin mcm ni, gamers or hackers sesuai la...a kalau takat nk tulih blog, tak perlu kot.. heheheh
Ticer Syah Ticer Syah April 24, 2012
ai naip entry belog sambil nyusu baby je pon.. kakakaka

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.