Ahad, 22 April 2012

Gambar | 10 Ruang Kerja Idaman Blogger Kental


As-Salam.
Ada duit, semua boleh jadi. Dan mungkin buat mereka yang serius berblog, tentu reka bentuk dan peralatan pejabat sebegini menjadi satu impian .... errr tak? HH ya .... syok oo kalau dapat kemudahan sebegini .... 

Hmm mana pilihan anda? HH pilih foto nombor 2 .... hehehehe ... ada sapa2 nak sponsor tak?

10 Ruang Kerja Idaman Para Blogger


Sumber: I Can Be Creative



Kongsi dan Sebarkan

Baca Juga

Gambar | 10 Ruang Kerja Idaman Blogger Kental
4/ 5
Oleh

Update Terkini via Email

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

7 komen

Tulis komen
avatar
22 April, 2012 03:59 delete

screen camtu, menjadi kegemaran forex traders...haha

Reply
avatar
22 April, 2012 08:21 delete

pheww , xde bajet ar nak buat camni , hehe .

Reply
avatar
22 April, 2012 08:29 delete

peh..aku update blog ats katil je

Reply
avatar
22 April, 2012 16:22 delete

x pening kepala ke tengok screen bnyak2 ni??hihi

Reply
avatar
22 April, 2012 16:50 delete

skrin mcm ni, gamers or hackers sesuai la...a kalau takat nk tulih blog, tak perlu kot.. heheheh

Reply
avatar
24 April, 2012 10:29 delete

ai naip entry belog sambil nyusu baby je pon.. kakakaka

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Mana-mana komen yang didapati melanggar polisi Blogger akan dipadam serta-merta. Setiap komen yang ditulis adalah tanggungjawab penulis komen. Untuk mendapatkan info peluang pengiklanan dan maklum balas boleh email (blogger.hasrulhassan[@]gmail.com).