Widget Twitter Counter Untuk Blogger

Widget twitter counter untuk Blogger - Siapa ada akaun laman sosial Twitter, anda bolehlah mencuba penggunaan widget ini untuk blog anda. Apa yang menariknya ialah dengan menggunakan widget yang disediakan oleh Twitter Counter ini ialah, anda dapat melihat sendiri secara terus - dan juga pengunjung blog anda jumlah followers yang anda ada di laman sosial Twitter milik anda.

Bukan itu sahaja, anda juga boleh melihat siapa yang melawat blog anda daripada akaun Twitter anda, ada widget khas yang disediakan oleh Twitter Counter ini. Ia juga rekodkan statistik tertentu menerusi akaun twitter anda.

Widget Twitter Counter Untuk Blogger

Berikut adalah contoh-contoh widget dari Twitter Counter yang boleh anda gunakan di blog anda:




Paling best ialah ... ia akan keluarkan forecast untuk melihat pertumbuhan follower akaun Twitter anda! .....

Siapa ada akaun Twitter? Leh la follow saya di sini: Twitter HasrulHassan Widget Twitter Counter Untuk Blogger

6 comments.. read them below or add one

miss m miss m March 04, 2012
kuar stats org lain..:(
HasrulHassan [HH] HasrulHassan [HH] March 04, 2012
@Nadia Rasdi Sila pergi ke laman yang telah diberikan tu ... twittercounter ... hh dah sediakan link tu ...
BLADE EDGE BLADE EDGE March 04, 2012
stakat ni sy blm ada akaun twitter...yg G+ tu pun hampir xterlayan..byk sgt...huhuhu
Ilham Ilham November 29, 2016
boleh la nak cuba ni

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.