4 Cara Mencari Aib Diri

4 Cara Mencari Aib Diri

As-Salam. Uhh... ada sesetengah dari kalangan masyarakat kita, kalau bab mengata dan mengutuk orang lain ... memang the very best lah ... pa...
Nuffnang Tak Sukalah ...

Nuffnang Tak Sukalah ...

As-Salam. Dah berapa dah wang tabungan Nuffnang anda? Buat mereka - bloggers yang menggunakan Nuffnang sebagai platform pengiklanan, mer...
Tiada Lagi Bangku Kosong ...

Tiada Lagi Bangku Kosong ...

As-Salam. Dukacitanya saya tidak lagi menggunakan nama BANGKU KOSONG sebagai tag nama blog saya ini ....  mungkin kerana ia tidak lagi koso...
Tak Mahu Lagi Tulis Salam ...

Tak Mahu Lagi Tulis Salam ...

As Salam. Sebelum ini saya ada tertanya-tanya, tetapi saya fikir ia mungkin hanyalah perkataan yang boleh diterjemahkan ikut definasi masing...
Tanda-Tanda Mati

Tanda-Tanda Mati

As-Salam. Sesekali diri kita perlu diingatkan tentang perkara yang belum berlaku tetapi telah diberitahu dan diperingatkan kepada kita. Mati...
Berblog Sampai Bila?

Berblog Sampai Bila?

Salam. Ada gak yang bertanya sambil sinis-sinis, nak berblog ni sampai bila? ... Hmmm saya pun tak pasti sampai bila saya akan berblog. Yela...
 
Copyright © 2014 HASRULHASSAN.COM™ - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info Busuk.Org