Reloadfood.com - The Food Blog

Pentingkah Pagerank Untuk Blog?

Pentingkah Pagerank Untuk Blog?

As-Salam. Ada yang tanya ... macam mana nak angkat pagerank blog ? Hmm susah nak explain ... lagipun saya tidaklah berapa tahu sangat, t...
5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

Salam. Entri ini adalah berkenaan projek yang sedang dilakukan oleh DenaiHati.Com ; bertujuaan untuk kumpul seramai ramai ramai boleh blogge...
Mengapa Lelaki Ini Merajuk?

Mengapa Lelaki Ini Merajuk?

Salam. Aduh ... kekadang dapat suami yang pendiam ni susah juga. :) Dapat suami yang perghh kaki merajuk tahap kuda belang weihhh .... meh b...
Kematian Jackie Chan Hanyalah Khabar Angin

Kematian Jackie Chan Hanyalah Khabar Angin

LOS ANGELES 30 Mac - Laporan yang menyatakan pelakon terkenal, Jackie Chan telah meninggal dunia adalah tidak benar dan beliau masih hidup d...
Apa Itu Otai?

Apa Itu Otai?

As- Salam. Seperti biasa ... saya tergerak menulis entri ini setelah saya menjenguk rakan blogger - Ben Ashaari. Ada satu entri tu yang men...
16 Sebab Seronok Tinggal di Parit Buntar

16 Sebab Seronok Tinggal di Parit Buntar

Seronok ke tinggal di Parit Buntar ni? Hoho .. mestilah seronok. Kenapa saya seronok duduk di Parit Buntar? Hmm ... kat sini saya berada d...
TNB Memang Cekap

TNB Memang Cekap

Salam. Elok je saya habis buat satu entri .... dalam jam 9.30 malam tadi (28 Mac), tetiba gelap ... gelap semua. Uhh laa .. blackout la pula...
Di Sebalik Warna Surat Cinta

Di Sebalik Warna Surat Cinta

Salam semua. Dedulu, zaman bercinta pernah tak korang buat surat spesel? Ala .. surat yang ada kaler-kaler, bunga2, kertas pun wangi semerba...
Orang Memberi .. Kita Semua Merasa ....

Orang Memberi .. Kita Semua Merasa ....

As-Salam. Saya seronok dapat membantu. Apa yang dapat saya bantu dan tolong, saya tolonglah ... kalau tak dapat tu, saya akan kata tak dapa...
Majlis Makan Tengahari ASTI 2011

Majlis Makan Tengahari ASTI 2011

Salam semua. Sebagai salah seorang warga bekas pelajar dan juga ahli Persatuan Alumni SEMESTI, sukacitanya saya ingin memaklumkan hal berik...
Jemaah Tabligh - Pengalaman Saya

Jemaah Tabligh - Pengalaman Saya

Salam semua. Ada tak kawan-kawan korang yang terbabit dengan Jemaah Tabligh? Ada? Kalau ada beritahulah saya. :) Mungkin ramai tak tahu, say...
5 Tips Untuk Berkenalan Dengan Rapat

5 Tips Untuk Berkenalan Dengan Rapat

Tips untuk berkenalan dengan rapat . Time zaman muda-muda dulu, waahh memang zaman gelenya (kata orang kelantan). Pantang ada awek cun canti...
Pilihan di Tangan Anda

Pilihan di Tangan Anda

Salam semua. Baru balik dari pasar. Saya beli makanan untuk sarapan pagi ni, dan pagi ni hujan renyai-renyai. Kat pasar tak ramai orang, har...