As-Salam.
Baru selesai setup laman komuniti dan jaringan sosial network menggunakan Google+. Satu aplikasi baru yang mirip seperti laman sosial Facebook untuk sebarang perkongsian, sebarang hebahan dan sebagainya. Ia juga sebagai persediaan untuk menaik-taraf jaringan followers blog ini ke satu platform yang lebih baik, di mana semua followers boleh berkongsi apa jua catatan, apa jua perkongsian baik dari blog, artikel atau apa sahaja di dunia maya ini dengan hanya satu klik .... iaitu samada Google+ atau Google+1.

Buat followers, pembaca dan pengunjung blog ini, saya jemput dengan segala hormatnya untuk bersama saya di dalam laman komuniti, jaringan sosial Google+ (PLUS) ini.

Untuk bersama HASRULHASSAN.COM, hanya perlu klik logo G+ yang ada di dalam blog ini.

Terima kasih.
Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

3 Komen

salam bro.

Naim dah follow. jom singgah google+ blog Naim pulak.

http://pemudattbc.blogspot.com/2011/11/google-pemudattbc.html

terima kasih

Reply

bro tolong buat entri tutorial utk buat kotak badge G+ kat sidebar tu boleh tak? dah try ikut cara yg Google bagi tu, tp still xdapat buat lg. buat byk kali pun tp xjadik jugak...boleh tak, bgtau skali apa2 yg perlu ada utk buat tu...please...

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.