Sertai HASRULHASSAN.COM Dalam Komuniti Google+ (PLUS)

As-Salam.
Baru selesai setup laman komuniti dan jaringan sosial network menggunakan Google+. Satu aplikasi baru yang mirip seperti laman sosial Facebook untuk sebarang perkongsian, sebarang hebahan dan sebagainya. Ia juga sebagai persediaan untuk menaik-taraf jaringan followers blog ini ke satu platform yang lebih baik, di mana semua followers boleh berkongsi apa jua catatan, apa jua perkongsian baik dari blog, artikel atau apa sahaja di dunia maya ini dengan hanya satu klik .... iaitu samada Google+ atau Google+1.

Buat followers, pembaca dan pengunjung blog ini, saya jemput dengan segala hormatnya untuk bersama saya di dalam laman komuniti, jaringan sosial Google+ (PLUS) ini.

Untuk bersama HASRULHASSAN.COM, hanya perlu klik logo G+ yang ada di dalam blog ini.

Terima kasih.
3 Komentar untuk "Sertai HASRULHASSAN.COM Dalam Komuniti Google+ (PLUS)"

salam bro.

Naim dah follow. jom singgah google+ blog Naim pulak.

http://pemudattbc.blogspot.com/2011/11/google-pemudattbc.html

terima kasih

bro tolong buat entri tutorial utk buat kotak badge G+ kat sidebar tu boleh tak? dah try ikut cara yg Google bagi tu, tp still xdapat buat lg. buat byk kali pun tp xjadik jugak...boleh tak, bgtau skali apa2 yg perlu ada utk buat tu...please...

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.

 
Copyright © 2014 HASRULHASSAN.COM™ - All Rights Reserved
Template By Catatan Info