Giveaway Best Malaysian Food

28 November 2011

Sertai HASRULHASSAN.COM Dalam Komuniti Google+ (PLUS)

As-Salam.
Baru selesai setup laman komuniti dan jaringan sosial network menggunakan Google+. Satu aplikasi baru yang mirip seperti laman sosial Facebook untuk sebarang perkongsian, sebarang hebahan dan sebagainya. Ia juga sebagai persediaan untuk menaik-taraf jaringan followers blog ini ke satu platform yang lebih baik, di mana semua followers boleh berkongsi apa jua catatan, apa jua perkongsian baik dari blog, artikel atau apa sahaja di dunia maya ini dengan hanya satu klik .... iaitu samada Google+ atau Google+1.

Buat followers, pembaca dan pengunjung blog ini, saya jemput dengan segala hormatnya untuk bersama saya di dalam laman komuniti, jaringan sosial Google+ (PLUS) ini.

Untuk bersama HASRULHASSAN.COM, hanya perlu klik logo G+ yang ada di dalam blog ini.

Terima kasih.
Kongsilah
Hasrul Hassan

Hasrul Hassan

Blogger sepenuh masa yang menetap di Pulau Pinang menulis mengenai dunia blog, tips dan panduan blogging, informasi berfakta dan #VMY2014 di Malaysia. Bersedia menerima jemputan event, penulisan advertorial serta produk review.
Google | Twitter | Facebook | Instagram | Email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

3 komen:

  1. salam bro.

    Naim dah follow. jom singgah google+ blog Naim pulak.

    http://pemudattbc.blogspot.com/2011/11/google-pemudattbc.html

    terima kasih

    ReplyDelete
  2. bro tolong buat entri tutorial utk buat kotak badge G+ kat sidebar tu boleh tak? dah try ikut cara yg Google bagi tu, tp still xdapat buat lg. buat byk kali pun tp xjadik jugak...boleh tak, bgtau skali apa2 yg perlu ada utk buat tu...please...

    ReplyDelete
[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Terima kasih atas kerjasama.

Berminat untuk beriklan? Boleh buat tempahan di sini - Pengiklanan

Terima Kasih Kerana Sudi Meninggalkan Komen


|Pakar SEO Blogspot|

Copyright @ 2014 HASRULHASSAN™. Originally by Templateism | for Terkini MH370 | Read Disclaimer

Ping your blog, website, or RSS feed for Free