Bila Blogger Masuk Majalah (8) - Suhaida Supalio

As-Salam.
Siri Blogger Masuk Majalah menjenguk dengan entri kelapan. Kali ini menampilkan sebuah blog yang telah banyak membantu menaikkan blog ini sedikit masa dahulu, semasa blog ini masih lagi merangkak cuba mencari tempat dalam dunia blog.

Tuan punya blog sekarang sedang menunggu masa untuk menjadi ibu ... 

Blog Asam Garam Gula .. dari namanya dah boleh agak akan isi kandungan blog ini. Ia merupakan sebuah blog catatan harian. Yang menariknya, gambar2 yang ada dalam blog ini takkan mengecewakan anda kerana si empunya blog merupakan peminat fotografi.

Blog ini tampil dalam Majalah Remaja edisi Aidiladha 2010.


Blog ini telah diberikan review dalam Majalah Remaja pada mukasurat 116 ... :) kepada anda yang nak kenal blogger ini, boleh jenguk di sini: Blog Asam Garam Gula. Anda akan tertarik dengan tagline blog ini ... Hari-Hari Hati Mau Senang .... !!



Sumber: Asam.Garam.Gula

5 comments.. read them below or add one

CIK MAY CIK MAY October 31, 2011
suhaida supalio ni kawan cik may kat sekolah teknik dulu..hehe..mase nak buat bog cik may ni awl tahun ari tu byk tny die..hehe
BLADE EDGE BLADE EDGE November 01, 2011
blog asam garam gula ke? rasanya pernah singgah kat blog tu dulu...
Liyana Liyana November 02, 2011
kenal rapat dgn su ni. mmg baik org nye :)
Siti Asiah Siti Asiah December 17, 2013
xdpt nk singgah blog Suhaida tu...huhu

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.