Isnin, 31 Oktober 2011

Bila Blogger Masuk Majalah (8) - Suhaida Supalio


As-Salam.
Siri Blogger Masuk Majalah menjenguk dengan entri kelapan. Kali ini menampilkan sebuah blog yang telah banyak membantu menaikkan blog ini sedikit masa dahulu, semasa blog ini masih lagi merangkak cuba mencari tempat dalam dunia blog.

Tuan punya blog sekarang sedang menunggu masa untuk menjadi ibu ... 

Blog Asam Garam Gula .. dari namanya dah boleh agak akan isi kandungan blog ini. Ia merupakan sebuah blog catatan harian. Yang menariknya, gambar2 yang ada dalam blog ini takkan mengecewakan anda kerana si empunya blog merupakan peminat fotografi.

Blog ini tampil dalam Majalah Remaja edisi Aidiladha 2010.


Blog ini telah diberikan review dalam Majalah Remaja pada mukasurat 116 ... :) kepada anda yang nak kenal blogger ini, boleh jenguk di sini: Blog Asam Garam Gula. Anda akan tertarik dengan tagline blog ini ... Hari-Hari Hati Mau Senang .... !!



Sumber: Asam.Garam.Gula

Kongsi dan Sebarkan

Baca Juga

Bila Blogger Masuk Majalah (8) - Suhaida Supalio
4/ 5
Oleh

Update Terkini via Email

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

5 komen

Tulis komen
avatar
31 Oktober, 2011 09:59 delete

suhaida supalio ni kawan cik may kat sekolah teknik dulu..hehe..mase nak buat bog cik may ni awl tahun ari tu byk tny die..hehe

Reply
avatar
01 November, 2011 10:37 delete

blog asam garam gula ke? rasanya pernah singgah kat blog tu dulu...

Reply
avatar
02 November, 2011 08:21 delete

kenal rapat dgn su ni. mmg baik org nye :)

Reply
avatar
17 Disember, 2013 15:02 delete

xdpt nk singgah blog Suhaida tu...huhu

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Mana-mana komen yang didapati melanggar polisi Blogger akan dipadam serta-merta. Setiap komen yang ditulis adalah tanggungjawab penulis komen. Untuk mendapatkan info peluang pengiklanan dan maklum balas boleh email (blogger.hasrulhassan[@]gmail.com).