Giveaway Best Malaysian Food

31 October 2011

Bila Blogger Masuk Majalah (8) - Suhaida Supalio

As-Salam.
Siri Blogger Masuk Majalah menjenguk dengan entri kelapan. Kali ini menampilkan sebuah blog yang telah banyak membantu menaikkan blog ini sedikit masa dahulu, semasa blog ini masih lagi merangkak cuba mencari tempat dalam dunia blog.

Tuan punya blog sekarang sedang menunggu masa untuk menjadi ibu ... 

Blog Asam Garam Gula .. dari namanya dah boleh agak akan isi kandungan blog ini. Ia merupakan sebuah blog catatan harian. Yang menariknya, gambar2 yang ada dalam blog ini takkan mengecewakan anda kerana si empunya blog merupakan peminat fotografi.

Blog ini tampil dalam Majalah Remaja edisi Aidiladha 2010.


Blog ini telah diberikan review dalam Majalah Remaja pada mukasurat 116 ... :) kepada anda yang nak kenal blogger ini, boleh jenguk di sini: Blog Asam Garam Gula. Anda akan tertarik dengan tagline blog ini ... Hari-Hari Hati Mau Senang .... !!



Sumber: Asam.Garam.Gula
Kongsilah
Hasrul Hassan

Hasrul Hassan

Blogger sepenuh masa menulis mengenai dunia blog, informasi berfakta dan tempat menarik #VMY2014 di Malaysia. Percaya untuk menjadi manusia perlu menjadi manusia yang sebaik-baiknya.
Google | Twitter | Facebook | Instagram | Email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

DiGi WWWOW 2014

Klik untuk Undi
DiGi WWWOW 2014

5 komen:

  1. suhaida supalio ni kawan cik may kat sekolah teknik dulu..hehe..mase nak buat bog cik may ni awl tahun ari tu byk tny die..hehe

    ReplyDelete
  2. blog asam garam gula ke? rasanya pernah singgah kat blog tu dulu...

    ReplyDelete
  3. kenal rapat dgn su ni. mmg baik org nye :)

    ReplyDelete
  4. xdpt nk singgah blog Suhaida tu...huhu

    ReplyDelete
[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Terima kasih atas kerjasama.

Berminat untuk beriklan? Boleh buat tempahan di sini - Pengiklanan


|Pakar SEO Blogspot|

Vote DiGi WWWOW Awards

Copyright @ 2014 HASRULHASSAN™. Originally by Templateism | for Terkini MH370 | Read Disclaimer

Ping your blog, website, or RSS feed for Free