hasrulhassan.com
Cabaran Duit Raya 2014

05 August 2011

[Senda Gusi] Oh Malaysiaku, Ini Macam Papan Tanda Pun Ada Ka?

Salam.
Semalam adalah hari lahir sahabat saya, Mohd Fariduddin, "Selamat Hari Lahir Dude" .... dan saya pun jenguk2 la dalam Facebook kawan saya ni, dah lama tak jenguk, cadangnya nak tahu perkembangan terkini ... tapi ... lain dicari, lain saya jumpa ... dan ini adalah untuk perkongsian anda semua.

Terima kasih kepada sahabat saya ini kerana berkongsi gambar-gambar yang memang kelakar tetapi, hmmm sendiri mau hingat ehh ....

Emas & Handphone Boleh Meminjam Wang



Jalan Post Oficce Street



Kapak Kereta




Kecil Boleh, Besar Tak Boleh



All Of You Listen To Mee



Singa Beng Di Tandas

3 komen:

  1. Jalan Raja Omar Sitiawan Perak?....wooh....balik rayan nanti..nak g carik lah..dekat dah tu......hehehehe


    ....kelakar je papan tanda ni..kat mesia rupanya..

    ReplyDelete
  2. boleh posing sekali depan signboard tu hehehehe

    ReplyDelete

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.

Berminat untuk beriklan? Boleh buat tempahan di sini - Pengiklanan

Copyright 2010-2014 HASRULHASSAN.COM™. Originally by Templateism | Memberi Untuk Bermanfaat | Read Disclaimer