[Senda Gusi] Oh Malaysiaku, Ini Macam Papan Tanda Pun Ada Ka?

Salam.
Semalam adalah hari lahir sahabat saya, Mohd Fariduddin, "Selamat Hari Lahir Dude" .... dan saya pun jenguk2 la dalam Facebook kawan saya ni, dah lama tak jenguk, cadangnya nak tahu perkembangan terkini ... tapi ... lain dicari, lain saya jumpa ... dan ini adalah untuk perkongsian anda semua.

Terima kasih kepada sahabat saya ini kerana berkongsi gambar-gambar yang memang kelakar tetapi, hmmm sendiri mau hingat ehh ....

Emas & Handphone Boleh Meminjam Wang



Jalan Post Oficce Street



Kapak Kereta




Kecil Boleh, Besar Tak Boleh



All Of You Listen To Mee



Singa Beng Di Tandas

3 comments.. read them below or add one

linda a.k.a ibusumaiyah linda a.k.a ibusumaiyah August 05, 2011
Jalan Raja Omar Sitiawan Perak?....wooh....balik rayan nanti..nak g carik lah..dekat dah tu......hehehehe


....kelakar je papan tanda ni..kat mesia rupanya..
zuwaidah zuwaidah August 05, 2011
boleh posing sekali depan signboard tu hehehehe

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.