Updated: 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

Salam.
Saya nak update mengenai segmen berterusan oleh Denaihati.com iaitu 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011. Sebelum ini saya pernah post entri yang sama pada 29/3/2011 iaitu sehari selepas projek ini dimulai, turut sama menjadi pioneer projek DenaiHati.com adalah blogger-blogger terkenal seperti Kujie2.com, Affanruslan.com, Ariffshah.com, Yanmieonline.com dan beberapa lagi ....

Entri saya sebelumnya:

Dan kini saya nak update balik ...

5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011
  1. Ben Ashaari
  2. Bicara Mak Dara
  3. BeautifulNara
  4. RedMummy
  5. Kujie2

Dan untuk anda yang ingin mengetahui senarai blog terkini yang sering dikunjungi oleh para blogger Malaysia dan Indonesia setakat ini, anda boleh lihat entri ini: 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011 - Updated (26 Julai 2011)

Anda juga boleh bersama projek ini dengan membuat entri seperti saya dan tinggalkan entri anda di blog DenaiHati.com 

Terima kasih.

*p.s: Blog saya pun turut tersenarai dalam 5 blog Paling Kerap Dilawati ... :) terima kasih kepada mereka yang meletakkan blog saya ehhh ..link

1 Komentar untuk "Updated: 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011"

wahhhhhh Tankiuuuuuuu so much... Bloh HH pun blog wajib yg saya lawati sehari hari.. oh nak kena join lah jugak segmen ni lepas siapkan hamper nnt hehe

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.