Updated: 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

Salam.
Saya nak update mengenai segmen berterusan oleh Denaihati.com iaitu 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011. Sebelum ini saya pernah post entri yang sama pada 29/3/2011 iaitu sehari selepas projek ini dimulai, turut sama menjadi pioneer projek DenaiHati.com adalah blogger-blogger terkenal seperti Kujie2.com, Affanruslan.com, Ariffshah.com, Yanmieonline.com dan beberapa lagi ....

Entri saya sebelumnya:

Dan kini saya nak update balik ...

5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011
  1. Ben Ashaari
  2. Bicara Mak Dara
  3. BeautifulNara
  4. RedMummy
  5. Kujie2

Dan untuk anda yang ingin mengetahui senarai blog terkini yang sering dikunjungi oleh para blogger Malaysia dan Indonesia setakat ini, anda boleh lihat entri ini: 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011 - Updated (26 Julai 2011)

Anda juga boleh bersama projek ini dengan membuat entri seperti saya dan tinggalkan entri anda di blog DenaiHati.com 

Terima kasih.

*p.s: Blog saya pun turut tersenarai dalam 5 blog Paling Kerap Dilawati ... :) terima kasih kepada mereka yang meletakkan blog saya ehhh ..link

[Info Penulis] Hasrul Hassan ialah seorang blogger dan house husband yang menetap di Penang. Merupakan penulis blog sepenuh masa yang bekerja dari rumah, melakukan penulisan berbentuk pendidikan, review, ulasan, awareness serta antara penulis blog yang berjaya menguasai teknik SEO (Search Engine Optimization) di Malaysia. Antara blog peribadi Malaysia yang paling tinggi views/hits menurut Ranking Alexa, sehingga penulis mendapat jolokan Sifu Blogger dan Pakar SEO Malaysia.

Untuk servis pengiklanan (advertisment service) serta artikel berbayar (paid article/advertorial), boleh hubungi penulis menerusi ruangan Contact .

 
Copyright © 2010-2015 Malaysia Top Blog
HH SEO Consultant (PG0353760-D)
Template By. Catatan Info
Inspired Magz