S.M Faliq - Anak Jutawan Lagenda Automotif Negara

S.M Faliq, anak jutawan lagenda automotif Malaysia. Semalam saya menerima satu email, dan saya ingin kongsikan kepada anda semua. Yah ... mungkin tak ramai kot yang kenal dengan S.M Faliq ni .. tetapi nah ..ini gambar cun anak arwah Tan Sri S.M Nasimuddin.

Amacam? Hensem tak dari saya? Well .. of course ... kaya raya lak tu. Ramai gak gadis yang tertanya-tanya siapakah pemilik hati jejaka ini, dan baru-baru ni, dia dikatakan membawa seorang jelitawan ke satu majlis dan dengar-dengarnya si gadis itulah yang telah menambat hatinya. Siapa? Mari lihat ....

S.M Faliq - Anak Jutawan Lagenda Automotif Negara


{ 11 comments.. read them below or add one }

Anum Anum July 15, 2011
terbaik
sama padan sama cantik
Golden Rose Golden Rose July 15, 2011
sama cantik sama padan
Dawa Dawa July 15, 2011
bini aku cun lg. (jeles2)
NURUL AINI NORAZMAN NURUL AINI NORAZMAN July 15, 2011
kenapa org kaya2 mesti nak pmpuan cantik n seksi je ea!! hahahah
eyinbulat eyinbulat August 22, 2011
aq kenal pompuan nie.. ex-gf anak sultan kat malaysia.,.
not irene not irene April 14, 2012
SM Faliq ini boss saya... naza ttdi construction
kalau nasib baik boleh terserempak dengan dia di office.
MasMas February 06, 2013
Raline shah ke?
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha April 25, 2013
tgk sekali imbas.mcm neolofa je.
ayu obeng ayu obeng April 29, 2013
macam neelofa that girl hehe...membina generasi cantik2 dorang ni...bini cantik2 hehe
Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah August 11, 2016
pasangan yang sesuai barangkali..semoga mereka berbahagia

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.