Langkau ke kandungan utama

S.M Faliq - Anak Jutawan Lagenda Automotif Negara

S.M Faliq, anak jutawan lagenda automotif Malaysia. Semalam saya menerima satu email, dan saya ingin kongsikan kepada anda semua. Yah ... mungkin tak ramai kot yang kenal dengan S.M Faliq ni .. tetapi nah ..ini gambar cun anak arwah Tan Sri S.M Nasimuddin.

Amacam? Hensem tak dari saya? Well .. of course ... kaya raya lak tu. Ramai gak gadis yang tertanya-tanya siapakah pemilik hati jejaka ini, dan baru-baru ni, dia dikatakan membawa seorang jelitawan ke satu majlis dan dengar-dengarnya si gadis itulah yang telah menambat hatinya. Siapa? Mari lihat ....

S.M Faliq - Anak Jutawan Lagenda Automotif Negara



Komen Pembaca ...

  1. terbaik
    sama padan sama cantik

    BalasPadam
  2. bini aku cun lg. (jeles2)

    BalasPadam
  3. kenapa org kaya2 mesti nak pmpuan cantik n seksi je ea!! hahahah

    BalasPadam
  4. aq kenal pompuan nie.. ex-gf anak sultan kat malaysia.,.

    BalasPadam
  5. SM Faliq ini boss saya... naza ttdi construction
    kalau nasib baik boleh terserempak dengan dia di office.

    BalasPadam
  6. Raline shah ke?

    BalasPadam
  7. tgk sekali imbas.mcm neolofa je.

    BalasPadam
  8. macam neelofa that girl hehe...membina generasi cantik2 dorang ni...bini cantik2 hehe

    BalasPadam
  9. pasangan yang sesuai barangkali..semoga mereka berbahagia

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.