hasrulhassan.com
Cabaran Duit Raya 2014

15 July 2011

S.M Faliq - Anak Jutawan Lagenda Automotif Negara Dah Berpunya?

As-Salam.
Semalam saya menerima satu email, dan saya ingin kongsikan kepada anda semua. Yah ... mungkin tak ramai kot yang kenal dengan S.M Faliq ni .. tetapi nah ..ini gambar cun anak arwah Tan Sri S.M Nasimuddin.

S.M Faliq S.M Nasimuddin

Amacam? Hensem tak dari saya? Well .. of course ... kaya raya lak tu. Ramai gak gadis yang tertanya-tanya siapakah pemilik hati jejaka ini, dan baru-baru ni, dia dikatakan membawa seorang jelitawan ke satu majlis dan dengar-dengarnya si gadis itulah yang telah menambat hatinya. Siapa? Mari lihat ....


Untuk mengenali siapakah gerangan gadis ini .. sila baca sini: KLIK SINI.

Advertisement

JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan

10 komen:

  1. terbaik
    sama padan sama cantik

    ReplyDelete
  2. bini aku cun lg. (jeles2)

    ReplyDelete
  3. kenapa org kaya2 mesti nak pmpuan cantik n seksi je ea!! hahahah

    ReplyDelete
  4. aq kenal pompuan nie.. ex-gf anak sultan kat malaysia.,.

    ReplyDelete
  5. SM Faliq ini boss saya... naza ttdi construction
    kalau nasib baik boleh terserempak dengan dia di office.

    ReplyDelete
  6. tgk sekali imbas.mcm neolofa je.

    ReplyDelete
  7. macam neelofa that girl hehe...membina generasi cantik2 dorang ni...bini cantik2 hehe

    ReplyDelete

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.

Berminat untuk beriklan? Boleh buat tempahan di sini - Pengiklanan

Copyright 2010-2014 HASRULHASSAN.COM™. Originally by Templateism | Memberi Untuk Bermanfaat | Read Disclaimer