15 Julai 2011

S.M Faliq - Anak Jutawan Lagenda Automotif Negara

S.M Faliq, anak jutawan lagenda automotif Malaysia. Semalam saya menerima satu email, dan saya ingin kongsikan kepada anda semua. Yah ... mungkin tak ramai kot yang kenal dengan S.M Faliq ni .. tetapi nah ..ini gambar cun anak arwah Tan Sri S.M Nasimuddin.

Amacam? Hensem tak dari saya? Well .. of course ... kaya raya lak tu. Ramai gak gadis yang tertanya-tanya siapakah pemilik hati jejaka ini, dan baru-baru ni, dia dikatakan membawa seorang jelitawan ke satu majlis dan dengar-dengarnya si gadis itulah yang telah menambat hatinya. Siapa? Mari lihat ....

S.M Faliq - Anak Jutawan Lagenda Automotif Negara


Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

11 Komen

terbaik
sama padan sama cantik

bini aku cun lg. (jeles2)

kenapa org kaya2 mesti nak pmpuan cantik n seksi je ea!! hahahah

aq kenal pompuan nie.. ex-gf anak sultan kat malaysia.,.

SM Faliq ini boss saya... naza ttdi construction
kalau nasib baik boleh terserempak dengan dia di office.

Raline shah ke?

tgk sekali imbas.mcm neolofa je.

macam neelofa that girl hehe...membina generasi cantik2 dorang ni...bini cantik2 hehe

pasangan yang sesuai barangkali..semoga mereka berbahagia


EmoticonEmoticon