Friday, July 15, 2011

S.M Faliq - Anak Jutawan Lagenda Automotif Negara Dah Berpunya?


As-Salam.
Semalam saya menerima satu email, dan saya ingin kongsikan kepada anda semua. Yah ... mungkin tak ramai kot yang kenal dengan S.M Faliq ni .. tetapi nah ..ini gambar cun anak arwah Tan Sri S.M Nasimuddin.

S.M Faliq S.M Nasimuddin

Amacam? Hensem tak dari saya? Well .. of course ... kaya raya lak tu. Ramai gak gadis yang tertanya-tanya siapakah pemilik hati jejaka ini, dan baru-baru ni, dia dikatakan membawa seorang jelitawan ke satu majlis dan dengar-dengarnya si gadis itulah yang telah menambat hatinya. Siapa? Mari lihat ....


Untuk mengenali siapakah gerangan gadis ini .. sila baca sini: KLIK SINI.

Advertisement

JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan


S.M Faliq - Anak Jutawan Lagenda Automotif Negara Dah Berpunya?
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

Lazada Malaysia

11 komen

Tulis komen
avatar
15 July, 2011 11:28 delete

terbaik
sama padan sama cantik

Reply
avatar
15 July, 2011 11:46 delete

bini aku cun lg. (jeles2)

Reply
avatar
15 July, 2011 12:50 delete

kenapa org kaya2 mesti nak pmpuan cantik n seksi je ea!! hahahah

Reply
avatar
22 August, 2011 22:20 delete

aq kenal pompuan nie.. ex-gf anak sultan kat malaysia.,.

Reply
avatar
14 April, 2012 15:41 delete

SM Faliq ini boss saya... naza ttdi construction
kalau nasib baik boleh terserempak dengan dia di office.

Reply
avatar
25 April, 2013 18:14 delete

tgk sekali imbas.mcm neolofa je.

Reply
avatar
29 April, 2013 12:04 delete

macam neelofa that girl hehe...membina generasi cantik2 dorang ni...bini cantik2 hehe

Reply
avatar
11 August, 2016 06:07 delete

pasangan yang sesuai barangkali..semoga mereka berbahagia

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.