Pau-Ana

S.M Faliq - Anak Jutawan Lagenda Automotif Negara Dah Berpunya?


Bisnes Air Balang
As-Salam.
Semalam saya menerima satu email, dan saya ingin kongsikan kepada anda semua. Yah ... mungkin tak ramai kot yang kenal dengan S.M Faliq ni .. tetapi nah ..ini gambar cun anak arwah Tan Sri S.M Nasimuddin.

S.M Faliq S.M Nasimuddin

Amacam? Hensem tak dari saya? Well .. of course ... kaya raya lak tu. Ramai gak gadis yang tertanya-tanya siapakah pemilik hati jejaka ini, dan baru-baru ni, dia dikatakan membawa seorang jelitawan ke satu majlis dan dengar-dengarnya si gadis itulah yang telah menambat hatinya. Siapa? Mari lihat ....


Untuk mengenali siapakah gerangan gadis ini .. sila baca sini: KLIK SINI.

Advertisement

JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan

S.M Faliq - Anak Jutawan Lagenda Automotif Negara Dah Berpunya? S.M Faliq - Anak Jutawan Lagenda Automotif Negara Dah Berpunya? Reviewed by Hasrul Hassan Pakar SEO on 7/15/2011 Rating: 5

10 comments:

  1. terbaik
    sama padan sama cantik

    ReplyDelete
  2. bini aku cun lg. (jeles2)

    ReplyDelete
  3. kenapa org kaya2 mesti nak pmpuan cantik n seksi je ea!! hahahah

    ReplyDelete
  4. aq kenal pompuan nie.. ex-gf anak sultan kat malaysia.,.

    ReplyDelete
  5. SM Faliq ini boss saya... naza ttdi construction
    kalau nasib baik boleh terserempak dengan dia di office.

    ReplyDelete
  6. tgk sekali imbas.mcm neolofa je.

    ReplyDelete
  7. macam neelofa that girl hehe...membina generasi cantik2 dorang ni...bini cantik2 hehe

    ReplyDelete

[Peringatan Ikhlas]

Mana-mana komen yang didapati melanggar polisi Blogger akan dipadam serta-merta. Setiap komen yang ditulis adalah tanggungjawab penulis komen. Untuk mendapatkan info peluang pengiklanan dan maklum balas boleh email (blogger.hasrulhassan[@]gmail.com).

Formula Berkesan Tarik Rezeki
Powered by Blogger.