S.M Faliq - Anak Jutawan Lagenda Automotif Negara Dah Berpunya?

As-Salam.
Semalam saya menerima satu email, dan saya ingin kongsikan kepada anda semua. Yah ... mungkin tak ramai kot yang kenal dengan S.M Faliq ni .. tetapi nah ..ini gambar cun anak arwah Tan Sri S.M Nasimuddin.

S.M Faliq S.M Nasimuddin

Amacam? Hensem tak dari saya? Well .. of course ... kaya raya lak tu. Ramai gak gadis yang tertanya-tanya siapakah pemilik hati jejaka ini, dan baru-baru ni, dia dikatakan membawa seorang jelitawan ke satu majlis dan dengar-dengarnya si gadis itulah yang telah menambat hatinya. Siapa? Mari lihat ....


Untuk mengenali siapakah gerangan gadis ini .. sila baca sini: KLIK SINI.

Advertisement

JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan


Kongsilah

10 komen

terbaik
sama padan sama cantik

bini aku cun lg. (jeles2)

kenapa org kaya2 mesti nak pmpuan cantik n seksi je ea!! hahahah

aq kenal pompuan nie.. ex-gf anak sultan kat malaysia.,.

SM Faliq ini boss saya... naza ttdi construction
kalau nasib baik boleh terserempak dengan dia di office.

Raline shah ke?

tgk sekali imbas.mcm neolofa je.

macam neelofa that girl hehe...membina generasi cantik2 dorang ni...bini cantik2 hehe

[Peringatan Ikhlas]

Mana-mana komen yang didapati melanggar polisi Blogger akan dipadam serta-merta. Setiap komen yang ditulis adalah tanggungjawab penulis komen. Untuk mendapatkan info peluang pengiklanan dan maklum balas boleh email (blogger.hasrulhassan[@]gmail.com).
EmoticonEmoticon