Pink Tidak Sesuai Buat Blogger Lelaki - Kata Blogger Wanita

Salam.
Lagi pengakuan .... hmm betul hanya perempuan sahaja yang layak pakai pink untuk blog mereka ... tapi saya ok je pink tu ..nampak tak kaler pink saya pakai dalam blog ni .. aha ..tak nampak? Ishh cer adjust kaler PC korang .. uhh kronik tu. Siapa blogger yang sekata dengan saya? KLIK SINI. Oh ya .. dia juga kata menerusi entrinya, kaum perempuan lebih suka cerita kisah orang lain dari cerita diri sendiri ..hmmm .... ye kot.

Blogger ni tulis ini dalam blognya yang sedang dibaikpulih .. sempat lagi tu .. hehehe, apa kata blogger nih:

kalau blogger lain macam student mesti dia citer pasal sekolah lah..main cinta lah adehhh tayang pakwelah kan kan....kalau yang jenis universal tu best..aku memang suke..ini perempuan matang lah...dia boleh masuk dalam alam rumahtangga, masuk alam kaunseling dan mcam2 alam lagilah...perempuan macam ni senang nak get along...dia bukan jenis emo2 tak tentu pasal...sikit2 sentap sikit2 sentap..adehhhh

Nak tahu lagi? KLIK SINI.

Hah.. blogger ni kata blogger wanita istimewa skit dari kaum adam sebab blogger wanita lebih suka blogwalking, lebih suka follow-mollow dan yang paling rajin komen entri blog orang lain. Ini bukan pendapat saya, tetapi pendapat dari seorang blogger wanita ... agak2 korang yang tak berapa setuju ..jangan komen sini lak ..baca dulu apa kata dia .. dan komen le kat blog dia ehh ... KLIK SINI.

Ye la kot .. nampaknya dalam ruangan komen saya pun banyak komen datang dari wanita ... hmm ... saya tahu ada je pembaca lelaki ... lelaki ni akan berkata bila perlu je ..kan kan .... agak2 macam benda tu orang lain leh pikir sendiri .. so tak ada la nak kata apa ... :)
Free Flight From Astro

3 Komentar untuk "Pink Tidak Sesuai Buat Blogger Lelaki - Kata Blogger Wanita"

hehe tak salah pun lelaki pakai blog pink..terselah keayuanmu

mmm...dlm banyak2 kaler... sy paling x skew ngan kaler pink

Lelaki dengan pink?

Aduh mengancam! Tapi kenalah mix and match, jgn pink lat-lat..

sebenarnya lelaki yang pakai pink nampak lebih romantik. Dulu masa dang form 4, cikgu add Maths (cikgu lelaki muda) suka pakai underwear warna pink pekat lepas tu pakai seluar putih so bila dia menulis di papan hitam, anak-anak murid yg sumanya perempuan tutup2 mulut nak tahan ketawa, maklumlah seluar dia agak jarang so mmg nampak underwear yg pink tu! Aduhai...
mungkin satu cara nak hilangkan bosan time add math..

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.