Giveaway Best Malaysian Food

18 March 2011

Terjah BK: Blogger Comot dan Blogger Beri Bukti Blog Saya Dulunya Hanya Satu Persinggahan


Salam semua bloggers.
COmot? Tak pun .. ke mata saya sudah terlalu rabun nak menyelak kecomoton blogger ini? Hmm gimik menarik .. tertarik tak? KLIK SINI. Blog sebagai luahan hati dan perasaan yang terbuku. Banyak sangat terbuku nanti hati jadi library lak ..huargghh ohh lawak kah ini?

Entri pertama dari blogger bernama Marjihah ni .. uhhh kisah 'SPIDERMAN' dirinya .. siapakah si spiderman nih? Nak tahu kena la jenguk2 blog gadis ni. :)

Erkk .. akhirnya saya dapat bukti bahawa blog saya hanyalah satu persinggahan ... tanpa entri dibaca pun .huk huk .. sedih? Hmmm tak jugak .... sebab akhirnya yang dipikat akhirnya terpikat. Kerana satu entri dalam blog saya ni, dia terus 'membelek' dan melabuhkan dirinya di Bangku Kosong. Mekasih ..mekasih. Siapakah blogger yang saya maksudkan ini? KLIK SINI.
Kongsilah
Hasrul Hassan

Hasrul Hassan

Blogger sepenuh masa menulis mengenai dunia blog, informasi berfakta dan tempat menarik #VMY2014 di Malaysia. Percaya untuk menjadi manusia perlu menjadi manusia yang sebaik-baiknya.
Google | Twitter | Facebook | Instagram | Email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

3 komen:

  1. eyh ? sedih ?? aduuhh . s0rry 4 dat .Y_Y
    xsngke plak ayt2 1st tu buat hati HH 'berkecamuk' . 'gundah-gelana' .. heee~
    [ter'sipi2' je nk tlis 'HH'] :B

    ReplyDelete
  2. @teDDy Ishh tak adalah .. saja gurau2 ... tak apa kan?

    ReplyDelete
  3. heee~ :D . s0keh2 , gurau anda diterima >_-
    papep0n ini blog mmng terbaek !!

    ReplyDelete
[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Terima kasih atas kerjasama.

Berminat untuk beriklan? Boleh buat tempahan di sini - Pengiklanan


|Pakar SEO Blogspot|

Copyright @ 2014 HASRULHASSAN™. Originally by Templateism | for Terkini MH370 | Read Disclaimer

Ping your blog, website, or RSS feed for Free