ads by hasrulhassan.com

Terjah BK: Blogger Comot dan Blogger Beri Bukti Blog Saya Dulunya Hanya Satu Persinggahan


Salam semua bloggers.
COmot? Tak pun .. ke mata saya sudah terlalu rabun nak menyelak kecomoton blogger ini? Hmm gimik menarik .. tertarik tak? KLIK SINI. Blog sebagai luahan hati dan perasaan yang terbuku. Banyak sangat terbuku nanti hati jadi library lak ..huargghh ohh lawak kah ini?

Entri pertama dari blogger bernama Marjihah ni .. uhhh kisah 'SPIDERMAN' dirinya .. siapakah si spiderman nih? Nak tahu kena la jenguk2 blog gadis ni. :)

Erkk .. akhirnya saya dapat bukti bahawa blog saya hanyalah satu persinggahan ... tanpa entri dibaca pun .huk huk .. sedih? Hmmm tak jugak .... sebab akhirnya yang dipikat akhirnya terpikat. Kerana satu entri dalam blog saya ni, dia terus 'membelek' dan melabuhkan dirinya di Bangku Kosong. Mekasih ..mekasih. Siapakah blogger yang saya maksudkan ini? KLIK SINI.
3 Komentar untuk "Terjah BK: Blogger Comot dan Blogger Beri Bukti Blog Saya Dulunya Hanya Satu Persinggahan"

eyh ? sedih ?? aduuhh . s0rry 4 dat .Y_Y
xsngke plak ayt2 1st tu buat hati HH 'berkecamuk' . 'gundah-gelana' .. heee~
[ter'sipi2' je nk tlis 'HH'] :B

@teDDy Ishh tak adalah .. saja gurau2 ... tak apa kan?

heee~ :D . s0keh2 , gurau anda diterima >_-
papep0n ini blog mmng terbaek !!

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.


 
Copyright © 2014 HASRULHASSAN.COM™ - All Rights Reserved Busuk.org
Originally By Catatan Info