Salam semua.
Sapa cadang2 nak beli kasut? Hehehehe...meh try kasut tikus ni .. ada berani nak pakai tak? Gilo ohhh .. ishh nampak cam real je kan? Hmm sapa la berani pakai ... saya tgk pun geli geleman.. apa lagi nak pakai ... auwwwww .... :)

Tak pernah nampak lagi dijual kat Malaysia ni. Kalau ada .. siapa la yang tergamak nak beli yer?

Sumber: Forum Ehoza
Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

14 Komen

letak kat kaki katil sapa2 ke, mau ada yg menjerit sakan ni... he..he..

Reply

agaga..menarik neh buat hantaran kawin saper2..hehe

Reply

alamak. kampeni mane yg produce nih? geli2. kalo hamtaro nye kasut kompem p beli. heheh

Reply

waaa ingat kan tikus mati tadi rupanya kasut ..haha geli lah bro ..wekk nak muntah tgk haha larikk

Reply

uisyh... geli arh.. xrela i taw.. geli geleman.

Reply

kasut ni.. sangat comel kalau tikus tu warna putih! hehe~ awq2.. sye ta jupe pown entry pasal bagaimana nak buat entry yang awq suggest kan kat blog sye tuh~ ngeee~ kalau bole.. tolong bagi url dye kat blog sye ye.. ngee~

Reply

memang ader eh??hish...usahkan nak beli..jenguj pom xnieh..hehe..gurau2 aje..
sudi2 kan diri utk bace nie..hehe


http://akukanila.blogspot.com/2011/02/bangku-kosongsorry-banyak2.html

Reply

erk geli kot nak pakai kasut macam ni. Dah la kaki size 9. Eyewww..mesti tikus tu besar. T__T

Reply

mak aii... x smpai hati kot nk pakai.. hehe

Reply

tak pasal2 kaki kena ketuk...hadus...

Reply

aiyooo..sekali tgk mcm real daaaaa...euwww..xsanggup eden nak pakai weyy...geliiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Kalo free meh ler singgah my blog....klik je link ini --> mummylovers blog

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.