Geli Ahhhh Dengan Kasut Ni


Salam semua.
Sapa cadang2 nak beli kasut? Hehehehe...meh try kasut tikus ni .. ada berani nak pakai tak? Gilo ohhh .. ishh nampak cam real je kan? Hmm sapa la berani pakai ... saya tgk pun geli geleman.. apa lagi nak pakai ... auwwwww .... :)

Tak pernah nampak lagi dijual kat Malaysia ni. Kalau ada .. siapa la yang tergamak nak beli yer?

Sumber: Forum Ehoza

Geli Ahhhh Dengan Kasut Ni Geli Ahhhh Dengan Kasut Ni Pakar SEO Malaysia on 2/28/2011 Rating: 5

14 comments:

  1. letak kat kaki katil sapa2 ke, mau ada yg menjerit sakan ni... he..he..

    ReplyDelete
  2. agaga..menarik neh buat hantaran kawin saper2..hehe

    ReplyDelete
  3. alamak. kampeni mane yg produce nih? geli2. kalo hamtaro nye kasut kompem p beli. heheh

    ReplyDelete
  4. waaa ingat kan tikus mati tadi rupanya kasut ..haha geli lah bro ..wekk nak muntah tgk haha larikk

    ReplyDelete
  5. uisyh... geli arh.. xrela i taw.. geli geleman.

    ReplyDelete
  6. kasut ni.. sangat comel kalau tikus tu warna putih! hehe~ awq2.. sye ta jupe pown entry pasal bagaimana nak buat entry yang awq suggest kan kat blog sye tuh~ ngeee~ kalau bole.. tolong bagi url dye kat blog sye ye.. ngee~

    ReplyDelete
  7. memang ader eh??hish...usahkan nak beli..jenguj pom xnieh..hehe..gurau2 aje..
    sudi2 kan diri utk bace nie..hehe


    http://akukanila.blogspot.com/2011/02/bangku-kosongsorry-banyak2.html

    ReplyDelete
  8. erk geli kot nak pakai kasut macam ni. Dah la kaki size 9. Eyewww..mesti tikus tu besar. T__T

    ReplyDelete
  9. mak aii... x smpai hati kot nk pakai.. hehe

    ReplyDelete
  10. tak pasal2 kaki kena ketuk...hadus...

    ReplyDelete
  11. aiyooo..sekali tgk mcm real daaaaa...euwww..xsanggup eden nak pakai weyy...geliiiiiiiiiiiiiiiiiiii


    Kalo free meh ler singgah my blog....klik je link ini --> mummylovers blog

    ReplyDelete

[Peringatan Ikhlas]

Mana-mana komen yang didapati melanggar polisi Blogger akan dipadam serta-merta. Setiap komen yang ditulis adalah tanggungjawab penulis komen. Untuk mendapatkan info peluang pengiklanan dan maklum balas boleh email (blogger.hasrulhassan[@]gmail.com).

Powered by Blogger.