Jemput Jodoh

Isnin, 28 Februari 2011

Geli Ahhhh Dengan Kasut Ni


Salam semua.
Sapa cadang2 nak beli kasut? Hehehehe...meh try kasut tikus ni .. ada berani nak pakai tak? Gilo ohhh .. ishh nampak cam real je kan? Hmm sapa la berani pakai ... saya tgk pun geli geleman.. apa lagi nak pakai ... auwwwww .... :)

Tak pernah nampak lagi dijual kat Malaysia ni. Kalau ada .. siapa la yang tergamak nak beli yer?

Sumber: Forum Ehoza

Kongsi dan Sebarkan

Geli Ahhhh Dengan Kasut Ni
4/ 5
Oleh

Update Terkini via Email

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

14 komen

Tulis komen
avatar
28 Februari, 2011 15:23 delete

letak kat kaki katil sapa2 ke, mau ada yg menjerit sakan ni... he..he..

Reply
avatar
28 Februari, 2011 17:12 delete

agaga..menarik neh buat hantaran kawin saper2..hehe

Reply
avatar
28 Februari, 2011 17:12 delete

alamak. kampeni mane yg produce nih? geli2. kalo hamtaro nye kasut kompem p beli. heheh

Reply
avatar
28 Februari, 2011 17:37 delete

waaa ingat kan tikus mati tadi rupanya kasut ..haha geli lah bro ..wekk nak muntah tgk haha larikk

Reply
avatar
28 Februari, 2011 20:05 delete

uisyh... geli arh.. xrela i taw.. geli geleman.

Reply
avatar
28 Februari, 2011 20:19 delete

kasut ni.. sangat comel kalau tikus tu warna putih! hehe~ awq2.. sye ta jupe pown entry pasal bagaimana nak buat entry yang awq suggest kan kat blog sye tuh~ ngeee~ kalau bole.. tolong bagi url dye kat blog sye ye.. ngee~

Reply
avatar
28 Februari, 2011 21:17 delete

memang ader eh??hish...usahkan nak beli..jenguj pom xnieh..hehe..gurau2 aje..
sudi2 kan diri utk bace nie..hehe


http://akukanila.blogspot.com/2011/02/bangku-kosongsorry-banyak2.html

Reply
avatar
01 Mac, 2011 08:04 delete

erk geli kot nak pakai kasut macam ni. Dah la kaki size 9. Eyewww..mesti tikus tu besar. T__T

Reply
avatar
01 Mac, 2011 12:43 delete

mak aii... x smpai hati kot nk pakai.. hehe

Reply
avatar
01 Mac, 2011 13:14 delete

tak pasal2 kaki kena ketuk...hadus...

Reply
avatar
02 Mac, 2011 13:26 delete

aiyooo..sekali tgk mcm real daaaaa...euwww..xsanggup eden nak pakai weyy...geliiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Kalo free meh ler singgah my blog....klik je link ini --> mummylovers blog

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Untuk komen, anda perlu login ke akaun Google. Jika tidak fungsi ruangan komen tidak dapat dipaparkan. Mohon maaf atas segala kesulitan ini. Terima kasih.