Geli Ahhhh Dengan Kasut Ni


Salam semua.
Sapa cadang2 nak beli kasut? Hehehehe...meh try kasut tikus ni .. ada berani nak pakai tak? Gilo ohhh .. ishh nampak cam real je kan? Hmm sapa la berani pakai ... saya tgk pun geli geleman.. apa lagi nak pakai ... auwwwww .... :)

Tak pernah nampak lagi dijual kat Malaysia ni. Kalau ada .. siapa la yang tergamak nak beli yer?

Sumber: Forum Ehoza
Contest 2014

14 Komentar untuk "Geli Ahhhh Dengan Kasut Ni"

letak kat kaki katil sapa2 ke, mau ada yg menjerit sakan ni... he..he..

euwwwww...geliiiiiiiii!!

agaga..menarik neh buat hantaran kawin saper2..hehe

alamak. kampeni mane yg produce nih? geli2. kalo hamtaro nye kasut kompem p beli. heheh

waaa ingat kan tikus mati tadi rupanya kasut ..haha geli lah bro ..wekk nak muntah tgk haha larikk

uisyh... geli arh.. xrela i taw.. geli geleman.

kasut ni.. sangat comel kalau tikus tu warna putih! hehe~ awq2.. sye ta jupe pown entry pasal bagaimana nak buat entry yang awq suggest kan kat blog sye tuh~ ngeee~ kalau bole.. tolong bagi url dye kat blog sye ye.. ngee~

header blog tuan cantik!

memang ader eh??hish...usahkan nak beli..jenguj pom xnieh..hehe..gurau2 aje..
sudi2 kan diri utk bace nie..hehe


http://akukanila.blogspot.com/2011/02/bangku-kosongsorry-banyak2.html

erk geli kot nak pakai kasut macam ni. Dah la kaki size 9. Eyewww..mesti tikus tu besar. T__T

mak aii... x smpai hati kot nk pakai.. hehe

tak pasal2 kaki kena ketuk...hadus...

aiyooo..sekali tgk mcm real daaaaa...euwww..xsanggup eden nak pakai weyy...geliiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Kalo free meh ler singgah my blog....klik je link ini --> mummylovers blog

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.