Geli Ahhhh Dengan Kasut Ni


Salam semua.
Sapa cadang2 nak beli kasut? Hehehehe...meh try kasut tikus ni .. ada berani nak pakai tak? Gilo ohhh .. ishh nampak cam real je kan? Hmm sapa la berani pakai ... saya tgk pun geli geleman.. apa lagi nak pakai ... auwwwww .... :)

Tak pernah nampak lagi dijual kat Malaysia ni. Kalau ada .. siapa la yang tergamak nak beli yer?

Sumber: Forum Ehoza

{ 14 comments.. read them below or add one }

Adzriel AB Adzriel AB February 28, 2011
letak kat kaki katil sapa2 ke, mau ada yg menjerit sakan ni... he..he..
mas.saari mas.saari February 28, 2011
euwwwww...geliiiiiiiii!!
aNaYaNa aNaYaNa February 28, 2011
agaga..menarik neh buat hantaran kawin saper2..hehe
Hanafi WangZi Hanafi WangZi February 28, 2011
alamak. kampeni mane yg produce nih? geli2. kalo hamtaro nye kasut kompem p beli. heheh
Qaseh dalia adelia Qaseh dalia adelia February 28, 2011
waaa ingat kan tikus mati tadi rupanya kasut ..haha geli lah bro ..wekk nak muntah tgk haha larikk
Intan Baizura Rosli Intan Baizura Rosli February 28, 2011
uisyh... geli arh.. xrela i taw.. geli geleman.
GadisGula-gula GadisGula-gula February 28, 2011
kasut ni.. sangat comel kalau tikus tu warna putih! hehe~ awq2.. sye ta jupe pown entry pasal bagaimana nak buat entry yang awq suggest kan kat blog sye tuh~ ngeee~ kalau bole.. tolong bagi url dye kat blog sye ye.. ngee~
eqbalzack eqbalzack February 28, 2011
header blog tuan cantik!
iLa suHaiLa iLa suHaiLa February 28, 2011
memang ader eh??hish...usahkan nak beli..jenguj pom xnieh..hehe..gurau2 aje..
sudi2 kan diri utk bace nie..hehe


http://akukanila.blogspot.com/2011/02/bangku-kosongsorry-banyak2.html
SaYraH WonDerLanD SaYraH WonDerLanD March 01, 2011
erk geli kot nak pakai kasut macam ni. Dah la kaki size 9. Eyewww..mesti tikus tu besar. T__T
liyana liyana March 01, 2011
mak aii... x smpai hati kot nk pakai.. hehe
Farhana Sahri Farhana Sahri March 01, 2011
tak pasal2 kaki kena ketuk...hadus...
♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ ♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ March 02, 2011
aiyooo..sekali tgk mcm real daaaaa...euwww..xsanggup eden nak pakai weyy...geliiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Kalo free meh ler singgah my blog....klik je link ini --> mummylovers blog

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.