Reloadfood.com - The Food Blog

Video - Cara Pakai Tudung dan Selendang


Foto: Warna Ceria

As-Salam. Ada banyak fesyen tudung dan selendang. Kat Parit Buntar, banyak kedai jual barangan ini; dan semuanya dengan corak dan harga menarik. Nak yang lagi menarik, setiap Jumaat dan Isnin - Pasar Kemboja; lagi banyak pilihan dengan harga yang jauh lebih murah dari pasaran, boleh dapat sehingga 60% potongan dari harga pasaran. Selalunya, ia dijual dalam kuantiti yang banyak atau kodi. Namun jika nak beli 2-3 helai atau pasang ... boleh je ... harga masih lagi murah dari pasaran.

Jika datang ke Parit Buntar/Nibong Tebal, carilah saya dan saya akan tunjukkan tempatnya ... pasti anda akan gila terutama wanita-wanita sebab boleh rambang mata dengan apa yang anda lihat.


video


Bila bercakap pasal tudung dan selendang, selain ia dah berfesyen, cara guna atau pakai pun dah pelbagai. Ada macam-mcam cara pemakaian sesuai dengan jenis tudung, samada ia tudung empat segi, tudung panjang mahupun tudung pendek. Malah, siap dengan nama-nama tertentu.

Kali ini saya nak berikan kepada anda; beberapa video tentang cara pemakaian tudung yang dihoskan oleh seorang gadis - tak tahu la pulak nama dia nak diberi kredit. :)

Semoga pengunjung2 yang bertudung mendapat manfaat darinya.

video

Ok .. dah boleh try ni ... :) Senang ke susah? Saya memang tak reti ... sebab tak pernah pun :P.

video

[Info Penulis] Hasrul Hassan ialah seorang penulis blog bebas kelahiran Perak, dan menetap di Penang. Seorang pakar menulis artikel berkesan di carian Google, yang telah menulis puluhan artikel mengenai review produk, jenama, bisnes, servis dan acara. Antara top blogger Malaysia (Bahasa Melayu) yang inspirasikan ramai penulis blog baru, sehingga diberikan gelaran Sifu Blogger.

Untuk servis pengiklanan (advertisment service) serta artikel berbayar (paid article/advertorial), boleh hubungi penulis menerusi ruangan Contact .