Langkau ke kandungan utama

Video - Cara Pakai Tudung dan Selendang

Video - Cara Pakai Tudung dan Selendang. Ada banyak fesyen tudung dan selendang. Kat Parit Buntar, banyak kedai jual barangan ini; dan semuanya dengan corak dan harga menarik. Nak yang lagi menarik, setiap Jumaat dan Isnin - Pasar Kemboja; lagi banyak pilihan dengan harga yang jauh lebih murah dari pasaran, boleh dapat sehingga 60% potongan dari harga pasaran. Selalunya, ia dijual dalam kuantiti yang banyak atau kodi. Namun jika nak beli 2-3 helai atau pasang ... boleh je ... harga masih lagi murah dari pasaran.

Jika datang ke Parit Buntar/Nibong Tebal, datanglah pada hari Sabtu, bolehlah nanti anda singgah ke Pasar Kemboja. Memang syurga beli belah untuk wanita ... dan juga untuk mereka yang nak jalankan bisnes seperti bisnes tudung, bisnes telekung, jual baju kurung .. dan macam-macam lagi.

Video - Cara Pakai Tudung dan Selendang

Video - Cara Pakai Tudung dan Selendang
Foto: Warna Ceria

Bila bercakap pasal tudung dan selendang, selain ia dah berfesyen, cara guna atau pakai pun dah pelbagai. Ada macam-mcam cara pemakaian sesuai dengan jenis tudung, samada ia tudung empat segi, tudung panjang mahupun tudung pendek. Malah, siap dengan nama-nama tertentu.

Saya nak tunjukkan beberapa contoh cara nak pakai tudung dan selendang. Boleh tonton video di bawah ini ... dan mencuba beberapa tips dan teknik cara nak pakai tudung dan selendang.
video

video

video

Oh ya .. ini ada satu tips nak berikan ... Panduan Memilih Telekung Untuk Sholat


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. pssttt cara pakai tudung bawal yg fashion² tahu x kat mane tutorial die? nak r..hehe

    BalasPadam
  2. Salam Redbloodsnow;

    Saya dah cuba cari (secara selamba) tapi tak jumpa. Nanti jika ada masa, saya cuba cari lagi ..mana tau jumpa, saya akan posting update entri.

    BalasPadam
  3. cr pakai tudung yg tutup dada ader x?

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…