Video - Cara Pakai Tudung dan Selendang

Formula Pendapatan Affiliate
Foto: Warna Ceria

As-Salam. Ada banyak fesyen tudung dan selendang. Kat Parit Buntar, banyak kedai jual barangan ini; dan semuanya dengan corak dan harga menarik. Nak yang lagi menarik, setiap Jumaat dan Isnin - Pasar Kemboja; lagi banyak pilihan dengan harga yang jauh lebih murah dari pasaran, boleh dapat sehingga 60% potongan dari harga pasaran. Selalunya, ia dijual dalam kuantiti yang banyak atau kodi. Namun jika nak beli 2-3 helai atau pasang ... boleh je ... harga masih lagi murah dari pasaran.

Jika datang ke Parit Buntar/Nibong Tebal, carilah saya dan saya akan tunjukkan tempatnya ... pasti anda akan gila terutama wanita-wanita sebab boleh rambang mata dengan apa yang anda lihat.


video


Bila bercakap pasal tudung dan selendang, selain ia dah berfesyen, cara guna atau pakai pun dah pelbagai. Ada macam-mcam cara pemakaian sesuai dengan jenis tudung, samada ia tudung empat segi, tudung panjang mahupun tudung pendek. Malah, siap dengan nama-nama tertentu.

Kali ini saya nak berikan kepada anda; beberapa video tentang cara pemakaian tudung yang dihoskan oleh seorang gadis - tak tahu la pulak nama dia nak diberi kredit. :)

Semoga pengunjung2 yang bertudung mendapat manfaat darinya.

video

Ok .. dah boleh try ni ... :) Senang ke susah? Saya memang tak reti ... sebab tak pernah pun :P.

video
Seminar Buat Duit Dengan Blog
3 Komentar untuk "Video - Cara Pakai Tudung dan Selendang"

pssttt cara pakai tudung bawal yg fashion² tahu x kat mane tutorial die? nak r..hehe

Salam Redbloodsnow;

Saya dah cuba cari (secara selamba) tapi tak jumpa. Nanti jika ada masa, saya cuba cari lagi ..mana tau jumpa, saya akan posting update entri.

cr pakai tudung yg tutup dada ader x?

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.


 
Copyright © 2014 HASRULHASSAN.COM™ - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info kakiping.com Busuk.Org