Gambar Ini Menang Hadiah Semangat

Gambar ini menang adiah semangat dari Cik Gayah

Alkisahnya, tadi dok belek statistik blog hasrulhassan ni, dan jumpa ref link untuk blog ni dari cik gayah .. terus je saya terjah entri bertajuk: Pemenang Contest Bersama Si Kecil. Uhh tak sangka lak leh menang - walaupun tak menang adiah utama berupa kereta Perodua Alza wang tunai RM50 tapi saya tetap bersyukur dengan kemenangan ini.

Saya ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada mak, isteri tercinta, anak-anak yang menyokong segalanya ..  saya amat terharu ..huk huk huk ... cik gayah sebab pilih gambar ini untuk hadiah semangat .. mekasih. Lagi semangat la nak join contest lagi.... yang dok asyik dipelopori dan dimenangi oleh kaum hawa~ uhh mana leh jadi ni .....!!

0 Komentar untuk "Gambar Ini Menang Hadiah Semangat"

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.

 
Blogger Template By Catatan Info Copyright © 2014 HASRULHASSAN.COM™ All Rights Reserved